1.6 // Perfect

98 12 24
                                    

Medya : Selena Gomez / Perfect

Onun beni uyandırmak için aramayacağını bilmek garipti. Gerçi uyumayan bir insanı uyandıramazsınız. Gece boyunca son üç gecedir yaptığım gibi tavana bakmıştım. Cas'in söylediklerini düşünmüştüm.

Beş yıl boyunca güzel kandırılmıştım. "Biz sadece arkadaşız, Dean." "Dean işte şimdi saçmalamaya başladın." "Beni iki arada bırakma papatyam. Meg benim sadece arkadaşım." "Şaka yapıyorsun değil mi? O benim sadece arkadaşım." Ve buna benzeyen bir sürü söz daha...

Meg'in söyledikleriyse daha çok acıtıyordu. Haklıydı çünkü. Benny'nin dediği gibi Meg'in bize bir zararı olmamıştı ki. Ama ona giden hep Cas'ti. Hep... Belki de daha çok onun gibi olmalıydım. Meg gibi yani... Tamam saçmalamaya başladım. Dersim var ve kalkmalıyım.

Yataktan tembelce doğruldum. Telefonumda Sam'den mesajlar vardı. Okuyamıyordum bile. Muhtemelen Cas'le ilgililerdi. Cas acaba anlatmış mıydı her şeyi? Agh! Herife sinirli kalamıyorum bile. Biliyorum çünkü, bir kere 'papatyam' desin yine koşa koşa ona giderdim. Gelse özür dilese, ben ondan bin kere özür dilerdim. Bana bir adım atsa ben ona uçardım. Evet umutsuzca ve acınası ama yapamam ki ben onsuz.

Yatağımdan çıkıp gerindim ve lavaboya girip işlerimi hallettim. Giyindiğimde telefonumu çıkartıp kulaklığımı taktım ve çalma listemi açtım. Selena Gomez neden çalıyordu? Selena Gomez'in benim listemde ne işi vardı? Spotify beni bu kadar mı tanıyamadın?

Ah tabi ya. Benny... Herif hanımcılığı başka bir boyuta taşımış durumda. Anna şu magazinsel şeyleri takip ediyor diye Benny de takip ediyor. Bana da anlatıyor ara sıra. Neymiş Biber salağı Selena'yı Hailey için bırakmış. Selena da buna şarkı yazmış. Aslında... şu an kıza sempati duymadım değil. Neyse ne. Benny salağı da listeme eklemiş bu kızı işte. Anlatmaya çalıştığım şey bu.

Omzumu silkip Selena'nın çalmasına izin verdim. Çantamı sırtıma alıp arabaya bindiğimde yeni bir şarkı başlamıştı. Yola çıkmıştım. Şarkıyı daha önce duymamıştım. Sesini açtım melodi güzel gibiydi.

'Different inflection when you say my name
Kiss me, but your kiss don't taste the same'

Direksiyonu daha sıkı kavradım. Tanrım bilerek mi yapıyorsun? Dudaklarımı büzüp şarkıya odaklanmamaya çalıştım ama çok zordu.

'Is it real or am I going out of my mind?
Curious 'bout the company that you keep
'Cause I hear you talking 'bout her in your sleep'

Hani derler ya bir şey olur ve artık tüm şarkılar onun hakkındadır. Aynen o durumdaydım şu an. Her şarkı onu hatırlatacakmış gibi geliyordu. Özellikle de bu.

'And now you've got me talking 'bout her in mine
Ooh, and I bet she has it all
Bet she's beautiful like you, like you'

Direksiyona vurarak ritim tuttum. Selena'yla iyi anlaşacaktık muhtemelen. Güldüm. Salaklığıma güldüm. Beş sene! Beş koca sene benden bunu sakladı! Söyleseydi... ne olurdu bilmiyorum. Ama affederdim. Evet salağım çünkü. Cas'i affetmeye bahaneler arıyordum. Hem sarhoş olduğunu söylemişti değil mi?

'And I bet she's got that touch
Makes you fall in love, like you, like you'

Ah, şimdi okula gidince neler olacaktı kim bilir? Ariel duymuştur kesin. O manyak arkadaşı Victoria sayesinde duymuştur kesin. Şimdi kesin meleğimin dibinde bitecek. Cas'e ne dediğimi fark edince duraksadım. Ama boş versenize o hep benim meleğim olacak.

MeleğimWhere stories live. Discover now