3.9 // Başka Biri

77 6 76
                                    

Şubat 2025

Cas ilk defa yalnız geçireceği doğum günü olacaktı yarın. Barmeni Lee ona üstünde tek bir mum olan muffini önüne koyunca Cas boş gözlerle ona baktı. Lee oflayıp "Hadi ama patron. Şu erkek arkadaşın olmasa doğum günü bile bilmeyecektim. Üfle hadi." dedi. Cas gözlerini devirip "Benim erkek arkadaşım yok." dedi. Lee omzunu silkti. "Heif seksiydi ve senin tipin gibiydi. Sevgilin sandım. Neyse ne. Üfle hadi. Sonra işimi yapmıyorum diye patronum kızıyor." Cas "Doğum günüm yarın." diyince Lee "Biliyorum. Ama yarın için bana izin vermiştin. Yani bugün kutluyoruz." dedi.

Cas oflayarak mumu üfledi. "Oh be. Tamam. Ben gidiyorum." diyip gitmek üzereyken Cas parmağını şıklatıp boş bardağını gösterdi. Lee patronunun bardağını doldurup gittiğinde Cas sönmüş olan ince mumu muffinden çıkarttı ve yemek için eline aldı. Ama o, küçük keki dudaklarına götüremeden başka bir el keki almış ve ısırmıştı. Kadının dudaklarına kekin içindeki kremadan kalmıştı. Kadın onu yalayarak alırken gözlerini Cas'ten ayırmamıştı. Cas tek kaşını kaldırıp başını yana eğdi. Kadının tavrı hoşuna gitmişti.

Kadın yanına oturup "Doğum günün mü?" dedi. Cas başını sallayınca kadın gülümsedi kocaman. "Benden bir doğum günü hediyesi ister misin?" Cas gülümsedi. "Ne olduğuna bağlı." Kadın elini alıp yüzük parmağını okşadı. "Sanırım artık benden kaçmak için kullanabileceğin bir kocan yok." Cas kaşlarını çatıp kadına daha dikkatli baktı. "Sen... o geceki kadınsın değil mi? Ağabeyimin evlenme teklif ettiği geceki?" Kadın şaşırmış gibi yaparak ağzını açtı. "Hatırlamana şaşırdım." Cas omzunu silkti sadece. "Hediyem diyorduk?" Kadın gülümsedi. "Evin yakın mı?" Cas başını salladı. Kadın gülümsedi. "Adım Anita bu arada." Cas omzunu silkti. "Pek umrumda değil."

***

Lee Cas'in o kızla çıkışını izlerken iç geçirdi. Ardından telefonunu çıkartıp onu aradı. Dean yorgun sesiyle "Lee? Nasılsın canım arkadaşım benim?" dedi. Lee gözlerini devirip "Umurunda olmadığını biliyorum Dean." diyince Dean "Haklısın. Cas nasıl?" dedi.

Bir ay önce Lee bir barda çalışmaya başlamıştı. Her şey normal giderken sahnenin orada bir kavga çıkmıştı ve şarkı söyleyen, daha doğrusu söyleyemiyen, çocuğu birisi indirmişti sahneden. Ardından kendisi oturmuş ve çalıp söylemeye başlamıştı. Lee daha önce bu kadar güzel söyleyen bir kişi görmüştü. Dean Winchester. Lisede ayrılmadan önceki en yakın arkadaşı. Artık pek konuşmasalarda neticede sosyal medya diye bir şey vardı. Lee onun geçen yıl evlendiğini görmüştü. Evlenmek demişken, sahnedeki güzel sesli adam Dean'in kocasına benziyordu.

Ve Dean'i yıllar sonra arayıp son olanları öğrendiğinde gerçekten de yeni patronun Dean'in eski kocası olduğunu anlamıştı. Dean Lee'nin Cas'i her hafta görebildiğini öğrenince de yalvarmıştı adeta. Bir şey olursa ona söylemesi için. Lee de şu an bunu yapıyordu. "Cas... İyi. Eminim bu gece daha iyi olacaktır." Dean kaşlarını çattı. "Ne demek şimdi bu?" Lee dudaklarını büzdü. "Dean. Kocan yakışıklı, zengin, genç ve bir barı var. Kadınlar ona çekiliyor. Gelmiyorlar bile. Çekiliyorlar. Anladın mı? Bir kadınla beraber gitti işte." Dean acıyan canıyla gülmeye çalıştı. "Heh. Tamam. Tamam. Oldu. İyi geceler o zaman."

***

Cas kızının altını değiştirirken öğürmemek için kendini zor tutuyordu. "Kızım sen ne yaptın ya? Ne yedirdi bu annen sana?" Anna gülüp "Nasılmış Cassie?" diyince Cas onu öldüren gözlerle ona baktı ve "Bok gibi Anna." dedi. Benny gülüp kızıyla oynamaya devam etti ve "Neyse, bokunu falan temizliyoruz ama çok tatlılar." dedi. Cas kızına baktı ve gülümsedi. Ardından minik ayaklarını tutup öptü.

MeleğimTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon