2.5 // Last Friday Night

128 15 97
                                    

*İstediğinize küfredin sorun değil. Delirmeniz için atıyorum bu bölümü.*




Timeskip : 2,5 hafta

Kendimden emin bir şekilde gelmiştim partiye. Meg benden vazgeçemezdi neticede değil mi? Göz göre göre o erkek orospuyu getirmezdi buraya. Buraya gelmeden önce olacakları kafamda planlamıştım bile. Meg her zamanki gibi partiye yarım saat geç gelecekti. Sonra o gelince elimde en sevdiğimiz içkilerle yanına gidecek ve o orospunun gelip gelmediğini soracaktım. Meg de hayır diyecekti. Sonra ben onu dans pistine çekecek ve birlikte gittiğimiz ilk partideki gibi Candy Shop çalarken onunla dans edecektim ve sonra onu ikna edecektim bizden iyi bir çift olabileceğine. Gecenin sonundaysa Meg yine ait olduğu yerde, benim kollarımda olacaktı.

Her şeyin tamamen böyle olacağını düşünerek gülümsedim ve girdim parti için hazırlanmış eve. Matematik Olimpiyatlarından sonraki partide giydiklerimi giymiştim. Melek beni açılan küçük barın orada bekliyordu. Kırmızı ve dizlerinde biten bir elbise giymişti. Ona gülümseyip ıslık çaldım. Melek de kıkırdayıp yanıma geldi. "Yakıyorsun ortalığı Cassie-Cas." Ona reverans yaptım ve "Sen de feci olmuşsun." dedim.

Melek kolumu tuttu ve "Hadi gel. Gad bahçeye ne kurdurdu inanamazsın." dedi. Gözlerimi devirip "Eğer yine Rodeo falan kurdurduysa onun üzerine kusarım bu sefer." dedim. Birkaç yıl önce getirmişti ve herkes delirmişti. Ama bahçedeki şey daha güzeldi. Gülerek zıpladım ve ve "Şaka mı bu?" dedim. Melek ellerini beline koyup "Bunu seveceğini düşünmüştüm. Zorla getirttim." dedi.

Kocaman bir Just Dance stadı kurmuşlardı. Her serisi de vardı. Sahneye zıplayıp saçlarımı karıştırdım ve mikrofona ilerledim. "Parti başlasın!"

***

Terli vücudumu çimlere attım. Nefes nefeseydim. Melek bilmiş bilmiş başımın dibinde dikildi ve "Hayırdır? Yoruldun mu?" dedi. Güldüm ve çimleri yolup "Yoo." dedim. Melek dudaklarını büzüp hala dans eden kişilere baktı ve "Hmm. O kadar çok 'Macerena' yaptın ki bir ara kalçan çıktı sandım." dedi. Kalkmam için uzattığı elini tuttum ve kalktım. Melek arkamı döndürüp arkamdaki polenleri ve çim kalıntılarını sildi. Gülümsetip göz ucuyla ona baktım ve "Kıçıma dokunmak için bahane aramana gerek yok bebeğim." dedim.

Melek omzuma vurdu, o sırada da Gadreel gelmişti. Yine nereden bulduğunu anlayamadığım bir Jedi kostümü giymişti. "Hey, o şekilli kıçını sevgilimden uzak tut." Onlara döndüm ve saatime baktım. Meg her an gelebilirdi. Kurulan bara ilerleyip iki tane kanada viskisi aldım. Şimdi beklemeliydim. Meg'in kapıdan girdiğini görünce hemen DJ'e işaret verdim ve arkama dönüp nefesimi düzene sokmaya çalıştım. Tamam oğlum, sakin. Bu gece hayatın değişecek.

Gülümsedim ve Meg'in olduğu tarafa döndüm. Hani Ted Mosby demişti ya bir ara, bazen bir saniye bile bir ömür süre bilir. Benim için o saniyeye gelmiştik sanki. Meg'in Robitch'in elini tutarak arkadaşlarının olduğu tarafa ilerlemesini izledim. Sanki ruhum bedenimi bırakmıştı da bir kukla gibi oynatılıyordum. Elimdeki viskileri masaya bıraktım. Buraya kadarmış ha. Bu kadar kolay vazgeçti benden. Ben onun için Dean'i silip atarken ne düşünmüştüm ki? Meg'in de aynısını yapacağını mı? Yutkundum ve viskinin birini kafama diktim. Bu geceyi bitirebilmek için ihtiyacım olacaktı.

***

Candy Shop çoktan çalıp gitmişti. Meg ve Robert onda dans etmişlerdi. Ben bir bardak viskiden daha öteye geçmiştim. Melek endişeli gözlerini benden ayırmıyordu asla. Gadreel'in de kafası karışıktı. Melek yanıma gidip elini dirseğimle omzumun arasına koydu ve hafifçe sıkıp "Gidelim mi artık Cassie-Cas?" dedi. Güldüm. "Gitmek mi? Parti daha yeni başladı güzelim! Baksana şu eğlenen çiftlere. Bence en iyi çift, yılın orospusuyla en yakın arkadaşımız. Ne dersin? Çok yakışmamışlar mı?"

MeleğimWhere stories live. Discover now