9.bölüm🤞🏻

376 23 5
                                    

Daha sonra yanıan gittim. Bana doğru baktı. Ayağa kalktı beni kendine  çekip sıkıca sarıldı. Bense ona sarılarak  kokusunu iyice ciğerlerime doldurmuştum. Çünkü bunu yapmayı  seviyordum... bunu yapmayımı seviyordum, yoksa Barışın kokusunumu? Anlam verememiştim. Kalbimi o büyülü duygu iyice sarıp sarmalıyordu...

    El ele tutuşup mezarlıktan çıktık. Barış neşesiz gibiydi, ve bu benide üzüyordu. Önüne geçip  durdum. "Bana bak sırık eğer şu güzelim yüzünü asmaya devam  edersen, kafanı ısırmak  zorunda kalcam." Barış gülümsedi daha sonra iki elini birden tutup gözlerini gözlerine kitledim "Ne oldu sana sırığım." Barış biraz kırgınlıkla sırıttı. "Sevdiğim kızın beni ağlarken görmesi beni biraz utandırdı galiba." Güldüm " Bak ister ağla, ister gül ben seni her zaman her halinle seviyorum sırık." Güldü daha sonra  konuyu dağıtmaya çalıştı "Bir şeyler mi yapsak." Bende  hemen atıldım. "Evet! Sinemaya gidelim." Barış gülümseyip "Gidelim amazon kızım."

     Sinemaya geldik. Çok güzel bir aksiyon  flimi seçtik. Umarım benden romantizim flimi fln beklemiyordunuz. Sinema salonuna girdik. Daha sonra koltuklarımızı bulup oturduk. Flim  başladı. Bir yerden Oğuzun  konuşma sesi geliyordu  sanki, önlere doğru bakındım. Allah kahretsin! Bizimkiler burda! Ben şimdi ne yapacağım. Şimdide çıkamam ki.. Sağlam boku yedin Yaprak Ayvaz. Aferin  salak kız seni! Aptal kafam, aptal! Evden çıkma kızım işte. Dışarı çıkınca ayrı bir şey, evde olunca ayrı.. Çıldırcam ya!

Selağm❤ uzun bir zaman sonra bölüm attım kısa ama hoj iyi okumalar!

Zor Aşk||YapBar  [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now