2

70 4 1
                                    

Vypravěč:

Jak víte ob generaci se dědili schopnosti potomků bohů, až do dnešní doby jsou mezi námi lidé kteří skrývají svou moc. Protože samy pořádně neví proč ji mají a právě dnes se dovíte jejich příběh, příběh plný akce, zábavy, lásky a pochopení.

V kopcích vysoko v horách v České republice je jedna velká vyla kde bydlí naši první hrdinové.


" DAVIO! OTEVŘI TY PITOMÝ DVEŘE! " Řve mladá dívka zabalená v županu před koupelnou, má dlouhé hnědé vlasy s fialovými konečky a zářivě zelené oči, najednou se dveře otevřou a vykoukne z nich modrovlasý chlapec s tmavějšími zelenými oky " Áno princezná? Potrebuješ niečo? " Řekl s milým úsměvem ve tváři, dívka se zhluboka nadechla a řekla " Davio.. Pověz my prosím, v téhle vile je několik pokojů, každý má vlastní koupelnu i toaletu že? " " Áno " " TAK MY SAKRA VYSVĚTLI PROČ MUSÍŠ LÍST DO MOJÍ KOUPELNY KDYŽ MÁŠ VLASTNÍ! " Vykřikla dívka rudá vzteky, a Davia nasadil smutný výraz " Ale ty aj ja používam ten istý šampón.. A mňa došlo " To ale není důvod líst do mé koupeli a být tu víc jak 2 hodiny! " " Prepáč princezná.. " Řekl Davia smutně " Hele.. Já se omlouvám, nemám tak křičet. Ale mě to prostě štve " V pohode " Řekl Davia a mile se na dívku usmál.

Odpoledne čas oběda 

Oba sedí u stolu o pochutnávají si na dost pikantním guláši, dokud se Davia nezeptá " Hele.. Simia.. Ako dlho tu ešte musíme zostať? " Simia se na něj podívá a řekne " Nevím.. Rodiče mi ještě nenapsaly, tobě se tu snad nelíbí? " " Nie páči sa mi tu... Ale rád by som už išiel domov. Zase pozdravil mamu a sestry " Simia se smutně podívala do talíře

 "... Taky chci domů, máma i táta my chybí... I můj sladký kocourek.... Ale... Víš že dokud se to nevyřeší domů nesmíme, mohl by nás někdo hledat.. Dělat na nás pokusy nebo bůh ví co... " 

" Ja viem... Ale nič z toho by sa nestalo, keby som sa nerozčúlil... Bola to moja chyba.. Prepáč "

" Ty za to nemůžeš... Jsi prostě rytíř který chrání svou princeznu " Řekla Simia a mile se na Daviu usmála, on jí úsměv opětoval a oba dojedli svůj oběd.

Potom se šli koukat na televizi a pustili si zprávy kde viděli reportérku která říkala " Dobrý den už je déle jak měsíc co se stal opravdu zvláštní incident nedaleko města Liberec, kde se jeden mladý pár bránil proti partě která je začala napadat a vyhrožovat, jedná se o mladou sedmnáctiletou dívku a devatenáctiletého mladíka kteří se bránili jak nám bylo řečeno "magickými schopnostmi" Případ vyšetřuje policie- " Davia vypnul televizi, a naštvaně seděl na gauči, ukázali tam jak se rozčílil a celí se zapálil a pak oheň házel po těch násilnících " Hele.. To je v pohodě... Brzo se to vyřeší a všichni na to zapomenou " Davia se ale trochu naštval " Zabudnú?! ZABUDNÚ?! Už je to mesiac a nikto nezabudol! Ja tam vyzerám ako chodiaca pochodeň ktorá chce všetky okolo zabiť! A je tam vidieť moje tvár! Vidí to všetci koho poznám! A ty my hovoríš že je to v pohode?! " Simia se na něj vylekaně podívá " Davio sedni si a uklidni se ano? " Simia natáhla k Daviovi ruku aby mu pomohla si sednout, on ji ale odstrčil " Nesiahaj na mňa! " " Au! " Vykřikla Simia bolestí, to odstrčení její ruky nebolelo.. A Davia ji nechtíc popálil. Když to viděl tak se zhrozil že jí ublížil. Pak běžel do svého pokoje.

Simia za ním po chvíli šla ale zamkl se " Davio?... Odemkni prosím " " Nie ... Ešte ti ublížim... " Davio promiň.. Neměla jsem na tebe sahat... Chápu tě byl si prostě naštvaní a... Pak se tvá síla špatně ovládá... Taky to znám... " " Ale moja schopnosť nie je tak nebezpečná ako tá tvoja " Simia se trošku zarazila " No... Mohli bychom se o tomhle hádat.. Ale... Musíme se naučit svou sílu ovládat... Vím že je to pro tebe těžké.. I pro mě je někdy docela problém se ovládat, ale nesmíme to vzdát... Jednou možná najdem i jiné lidi kteří jsou jaky my " " A kedy to bude? " " Nevím... Ale spolu to dokážeme " Davia otevřel dveře podíval se na Simiu a pak ji objal " Mám ťa rád princezná " " Taky tě mám ráda andílku ".

Najednou někdo zaklepal na dveře. Simia šla otevřít a za ní šel Davia. Simia otevřela dveře a stál tam muž v černém obleku a slunečních brýlích " Dobrý den, bydlí zde slečna Simia a pan Davia? "



Pokračování příště :3...

Doufám že se vám tahle kapča líbila a taky i nové zajímavé postavy :) Simia a Davia se s vámi uvidí zase v další kapitole která bude více záživná :) Zatím se mějte a

 AHOJ! :3

Spása Evropy (Original story)Where stories live. Discover now