9

84 4 0
                                    


Geza se snažil Simie co nejlépe vysvětlit to že, i když to jsou Germáni tak se s nimi můžou normálně bavit. Ale Simia je strašně paličatá a nenechala si to rozmluvit a pak se ale Davia zeptal " Čo to bolo za chalana? " " Myslíš Haikuse? " Zeptala se Simia " Áno " Řekl Davia " Ale.. Potkala jsem ho když jsem šla na bar.. Je.. Celkem fajn " Řekla Simia a usmála se " A proč nás má za tvoje bratranec? " Zeptal se Riko " Protože mi bylo blbí říct. Jsem tu s klukama abychom se pořádně seznámili a pak trénovali naše superschopnosti " Řekla Simia.

" Jo... To by vyznělo asi dost blbě.. " Odpověděl Riko " A ty se s ním chceš dneska sejít? " Zeptal se Bery " No.. Jo " Odpověděla Simia " Simia má kluka, Simia má kluka " Říkal Yuri a trochu se Simie posmíval " Hej Yuri! " Řekla Simia " No? " Zeptal se Yuri " A ty ještě nemáš a ty ještě nemáš " Vrátila mu to Simia s větším posměškem.

" Počkej!... Tobě se ten kluk líbí? " Zeptal se Torii trochu zděšeně " C-CO?! NE!.... No.. Teda... Je hezkej... A-Ale ne.... Jsme jen známí... N-nic víc... " Řekla Simia a trochu se začervenala " Já bych řekl- " Řekl Geza ale přerušil ho divní zvuk, jako kdyby padala lavina. Ale najednou skrze zeď prorazil obří démon.

" Všichni rychle sem! " Vykřikl Arian a všechny lidi co tam byli : až na oddíly : Nahnal do sklepa, potom k Slovanskému oddílu přiběhl Hiro " Musíte nám pomoct honem! " Všichni jen kývli na souhlas a a hned začali s démonem bojovat.

Mezi tím v té hromadě lidí kteří byli ukrytí ve sklepě byl i Haikus a jeho kámoši " Kde je Simia? Kluci vidíte ji? " Zeptal se ustaraně a vyděšeně " Ne.. Kurva ale co to tam bylo? " Řekl jeden z jeho kamarádů " Co já do prdele vím? Nějaká příšera " Řekl druhý " Jdu jí najít " Ty vole! Mrdá ti? Nechoď tam! " Křičel na Haikuse jeden z kamarádů ale mezi tím už vyšel ze sklepa.

Ani nevěřil svým očím, viděl jak Germáni a Slované bojují proti tomu démonovi, pak k němu přiskočil Belo a schoval se s ním za bar " Ty seš ten Hajkus?.. Co tu sakra děláš! " Vykřikl Belo " Heldám Simu, jestli je v pořádku " Odpověděl Haikus, v tu chvíli ji od sede démon odhodil a spadla přímo k Belovi a Haikusovi. Když se trochu oklepala tak vytřeštila oči " Co tu pro Krysta děláš?! " " Jen jsem chtěl vědět jestli jsi v pořádku " " Janě že jsem! A uhni! " Vykřikla Simia a odstrčila Haikuse aby ho démon nesejmul " Zůstaň tady budu tě krýt. A NIKAM NECHŤ " Řekla Simia Haikusovy a začala ho bránit svou magii.

Když to Haikus viděl nestačil se divit. Ale díky tomu že všichni spojili své síly dokázali démona porazit celkem rychle, pak si všichni jen plácli a oddechly si " Hej Haikusi už můžeš vylézt " Řekla Simia a Haikus opatrně vylezl a přišel k nim " Tak jo... CO SE TO TU SAKRA DĚLO?! " Vykřikl Haikus " Mám ho omráčit medvědí pěstí? " Zeptal se Kori " Ne! " Řekla Simia s naštvaním pohledem. Pak všechno Haikusovi dopodrobna vysvětlila.

" Takže... Vy jste potomci Slovanské bohyně? " Zeptal se Haikus " Jo " Odpověděli všichni ze Slovanského oddílu " Vy zase potomci Germánského boha? " " Jo " Odpověděli všichni Germáni " A... Připravujete se na boj s bohem démonů, který chce zničit zem.. " " Jo " Odpověděli úplně všichni " Dobře... Asi... To už chápu, ale proč si mi to neřekla už na začátku Simio? " Zeptal se Haikus " No... Myslela jsem že by sis o mě myslel že jsem magor " Odpověděla Simia " No... Teď mám pocit že ten šílenej jsem já, tohle se nevidí každí den " Řekl Haikus " Ale všechno co jsi viděl je pravda, a hlavní je že jsou všichni v pořádku " Řekl Ron.

" To je sice fajn... Ale dostal jsem zprávu od mistra, ani jeden oddíl tu nemůže zůstat a máme se co nejrychleji sbalit " Řekl Sora " Takže to tu zničíte a odjedete? " Zeptal se Haikus " Ne, naše organizace sem pošle opraváře aby to tu dali co nejrychleji dohromady. Ale to že odjedeme je jisté, je celkem nebezpečné tu zůstat dál " Řekl Sora " A... Co já? Vím vaše tajemství a naprosto všechno jste mi řekly " Řekl Haikus nervozně " Když budeš držet hubu nic se ti nestane " Řekl Torii " Takže... Už se asi neuvidíme.. " Řekl Haikus na Simiu "... Možná že jo, člověk nikdy neví " Řekla Simia a usmála se " Tak jdem, už si musíme sbalit " Řekl Derin a všichni odešli. Simia pak nejspíš na posedy zamávala Haikusovi a nasedla do jedné ze  dvou limuzín která pro ně přijela. V jedné jeli Germáni a v té druhé Slované.

Mezi tím co jeli se kluci chovali trošku divně, Simia to nevydržela a zeptala se " V jste naštvaní že jsem se bavila s Haikusem? " Kluci se na ni pak udiveně podívali " No mě je to tak trochu jedno... Jen... Asi mi není moc dobře " Řekl Max " Proč? " Zeptala se Simia " No.. Když za za náma přišel... Tak mě... něco jakoby bodlo do hrudi.. Jako kdyby mi tam někdo zapíchnul špendlík " Řekl Max a všichni kluci i Simia se na něj lehce vyděšeně podívali " Taky jsem to v tu chvíli cítil " Řekl Ajax " Já taky " Řekl Bery " I já " Řekl Kori " Asi jsme to cítili všichni.. Ale já to ucítila jen když jsme se poprvé potkali, pak už ne " Řekla Simia.

" Myslíte... Že je jako my? " Zeptal se Yuri " To těžko, vyděls jak se klepal když viděl ten cirkus... A ani nemá schopnosti, jinak by je určitě použil " Řekl Torii " A taky je tu ta věc že bylo 13 potomků ne 14, není šance že by byl jeden z nás " Řekl Geza " A ani nevíme jestli je Slovan " Řekl Torii a všichni přikývli " Ale... Stejně je to trochu zvláštní " Řekla Simia " To jistě je... Pokud chceš napíšu to mistrovi a pak se uvidí " Řekl Sora, Simia mu na to jen přikývla. Mezi tím už dorazili domů vybalili si a řekli si že zajdou někam na večeři.

V tu dobu byl zrovna jejich mistr na (pro něj) důležité misi. Chtěl udělat svému oddílu radost, věděl že někteří jsou už plnoletí a tak jim chtěl koupit nějaké dobré pití. Zašel do jednoho krámku který vypadal dost luxusně a tam se zeptal " Dobrý den, hledám něco co by potěšilo pár mích přátel, chtěl bych pro ně to nejlepší " Řekl mistr, pan prodavač se na něj mile usmál a řekl.

" Ale jistě pane, mám tu jeden nápoj který je přímo a doslova jako med. Nápoj kterému už naši Slovanští předci holdovali " Mistr se na prodavače usmál a řekl " Tak co je to za nápoj kterému jak vy říkáte naši předci holdovali. A jak říkám já, čím se ožírali? " Prodavač potom položil na pult Medovinu a a řekl " Zde tato Medovina je nejlepší co se tu dá koupit " Řekl prodavač  " Výborně. Vezmu si tři flašky " Řekl mistr " Dobrá, a k tomu vám přidám i dvě lahve stoprocentně Ruské vodky. Jelikož máme momentálně menší akci " Řekl prodavač a mistr spokojeně nakoupil a odešel.

Pak mu ale zazvonil pracovní mobil. Byla to zpráva od Sori, ptal se tam na věci ohledně Haikuse a toho pocitu co všichni při setkání s ním pocítili. Když si to mistr četl hned mu došlo o co se jedná. Alkohol předal řidiči své limuzíny aby ji odvezl oddílu a on sám si pak zavolal taxi a jel na místo kde právě Haikuse potkali.

Řidič brzo přijel k domu Simii a předal jí alkohol " A... Mistr s námi nebude? " Zeptala se Simia " Bohužel ne, dostal zvláštní úkol ale uvidíte ho v pondělí až vypukne váš tréning " Řekl řidič " Dobrá, a děkujeme " Řekla Simia, řidič se jen pokorně uklonil a odešel. 

Simia všem oznámila že jim mistr poslal pití a Torii hned řekl " Nalij každému štamprle vodky na přípitek " " Ale všem není 18 " Řekla Simia " Praví Slovan chlastá už od kolébky " Řekl Torii " Spíš každý Rus " Řekl Riko " Já za to nemůžu že Balkány se jako Slované ani nechovají " Řekl Torii povýšeně " Cosi to řek ty hubo plná Boršče? " Řekl Riko naštvaně a ostatní Balkánští Slované se na Toriiho dívali jako by ho chtěli zabít " Aspoň mám- " Torii to ani nedořekl protože ho Davia přerušil " Tak a teraz sa upokojíme, všetci sme Slovania rovnako a bodka. " Řekl Davia a kluci se uklidnili. 

Simia pak přinesla pro každého panáka vodky a už si chtěli připít " Ale... Na co si připijem? " Zeptal se Sora " Na našeho mistra, když už tu není tak si na něj aspoň připijem " Řekl Belo " Tak teda na mistra " Řekl Torii " Na mistra " Řekli a kopli do sebe vodku, pak když spolu vypili vodku tak si dali někteří i Medovinu, a jak mile cítili že je to dost tak šli radši spát.



Ok tohle by bylo pro dnešek vše :3 Doufám že se vám dnešní kapča líbila a určitě se těšte na další :3 Mějte se hezky a 

AHOJ!

 :3

आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: Mar 07, 2020 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

Spása Evropy (Original story)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें