3

77 4 0
                                    


Oba se dost lekly když viděli toho muže, bez pár centimetrů měřil skoro dva metry a vypadal dost vážně " A kto sa pýta? " Zeptal se Davia který si hned stoupl před Simiu " Mé jméno bude zachováno v tajnosti jako ta vaše. Poslala mě sem organizace EBS abych vás přivezl do našeho centrálního zařízení " Řekl muž a ukázal kartu EBS " A čo je to EBS? " Zeptal se znova Davia nevěřícným hlasem " EBS je zkratka pro celí název naší organizace "Evropští Bohové Spravedlnosti" Mým úkolem zde je odvést vás na setkání s lidmi jako jste vy " " Další lidi co mají zvláštní schopnosti?! " Vykřikla radostně Simia " Ano auto čeká venku- " Simia vyletěla ven a dívala se na obří černou luxusní limuzínu, muž šel za ní a galantně jí otevřel dveře " Prosím slečno " Řekl muž a Simia si už nasedala " Simio počkaj! " Zakřičel Davia a běžel za ní " Ako môžeš vedieť že to nie je nejaká lesť? Čo keď nás odvezie niekam kde na nás budú robiť pokusi alebo- " Simia mu dala ruku před pusu " Neboj kdyby něco múžem se bránit svými schopnostmi ne? " " No... Áno.. " " No tak nasedni " Řekla Simia a Davia si neochotně sedl vedle ní. Jeli už skoro minutu když se Simia zeptala muže " Proč se ta organizace jmenuje Evropští Bohové Spravedlnosti? " " Vaše všechny otázky budou zodpovězeny až přijedeme na místo " Odpověděl muž docela chladně.

Po asi 20 minutách přijeli na místo, dojeli do obří garáže a pak se zvedla podlaha pod autem a vyzdvihla auto spolu s nimi nahoru. Simia i Davia vystoupili a viděli obří místnost s hodně vysokým stropem, bylo tam několik lidí kteří se bavili v malých skupinkách nebo ve dvojicích. Nejspíš podle toho koho znaly. Simia s Davio si stoupli blíž k ostatním a pak se ze stěny před nimi vysunula plošina.

Stál na ní muž v dlouhém černém kabátě a jizvou přes půlku obličeje, podíval se na všechny ti lidi pod ním a pak promluvil.

" Je mi ctí zde přivítat vás potomky mocných bohů Evropy, je mi jasné že nevíte proč jsem vás tak nazval a také vím že netušíte z jakého důvodu máte své schopnosti... Ale dnes se vše změní mé jméno je Adrian K. Jsem vedoucí šéf organizace EBS mým úkolem je přivítat vás zde a říct vám co se bude dít. " " A kdy se můžeme ptát na otázky? " Zeptal chlapec s hnědoblod vlasy a hnědými oky " Již brzy nejprve dostanete toto " Řekl a dole pod plošinou se objevil stůl a za ním dva lidé muž a žena " Na stole jsou karty pěti barev a odznaky, odznaky fungují jako speciální magnety. Drží na čemkoliv je to speciální technologie naší organizace, každí dostane jeden a k tomu i kartu s barvou, ta je k tomu aby jste se seřadili do skupin. Brzy se podél stěn objeví vchody a nad nimi bude barva podle karet k té barvě půjdete, setkáte se s dalšími členy vašich týmů a s vedoucím který vás o všem poučí " " Počkat! Než kamkoliv půjdu chtěla bych vědět o co tu jde nebo odejdu " Řekla dívka s růžovými vlasy a modrými oky.

 " Dobrá tedy... Dávno před tým než svět vypadal tak jak ho známe bylo pět bohů kteří stvořili pět lidských ras zde v Evropě, každý z vás je potomek některého z těchto bohů... A jste tu aby jste zničili zlo které tu ti bohové vytvořili spolu s lidmi. Proto máte VY tyto zvláštní schopnosti kterým pořádně nerozumíte.. Ale nebojte vše se vám hned vyjasní. Nyní vám vaše zbylé otázky zodpoví a vše vysvětlí vaši vedoucí "  Řekl muž a přitom jak odcházel se plošina zasunula zpět a vydalo to jako by tam žádná nebyla. 

" Dobrá vážení seřaďte se do řady a po jednom postupujte k nám dostanete odznak a kartu, a poté se podle barvy vaší karty přiřaďte k patřičným dveřím " Řekla u stolku do megafonu. Simia si stoupla do řady a Davia hned za ni byly skoro na konci takže to trvalo trochu déle, nakonec se ale Simia dostala k stolku " Jméno? A rodná zem? " Zeptal se muž " Em, Simia z České republiky " Řekla Simia a muž jí podal odznáček kde se objevila Česká vlajka a pak jí podal zelenou kartičku " Můžete si ho dát i do vlasů jako sponku " Řekla žena která stála hned vedle muže, který jí dal ten odznáček " Oh.. Děkuji za radu " Poděkovala a šla k dveřím nad kterými byla zelená barva. Mezi tím ji dohnal Davia " Všimla si si že sa ti tam objaví vlajka tvojej krajiny? " Zeptal se s úsměvem Davia " Jo je to celkem zajímaví " Odpověděla mu Simia.

Mezi tím oba došli ke dveřím kde už stálo pár lidí a před nimi jejich vedoucí, Simia a Daviou tam došli a stoupli si k nim. Simia se podívala na všechny lidi okolo, byli to jen samý kluci a ona tam jediná holka... Ale víc jí trkla jiná věc když se podívala na jejich odznaky " Připravte se prosím " Řekl vedoucí " Na co?- " Sotva to všichni naráz dořekli zmizela pod nimi podlaha a padali dolů dlouhou rourou.


Pokračování příště...


Doufám že se vám dnešní kapča líbila :3 A nebojte brzy bude další :3 Zatím se mějte a 

AHOJ! 

:3

Spása Evropy (Original story)Where stories live. Discover now