two

1K 84 12
                                    

Borús idő volt aznap mikor Louis költözött. Bár mikor ne lenne, hisz ez Eroda. Harry éppen kint volt a kertben és nézelődött, mikor megakadt a szeme Louis-on. Tudta hogy eladó a mellette lévő ház. Jobban megnézte a férfit aki épp akkor fordult Harry felé. Louis megjegyezte magában hogy annak  a férfinek gyönyörű szeme van. Harry is csak bámulta Louis tengerkék íriszeit. Louis végül megszakította a szemkontaktust majd be ment az újonnan vásárolt házába. Harry viszont még mindig nézte a titokzatos férfit addig míg el nem tűnt a szürke házban. Felsóhajtott majd ő is bement a lakóhelységébe.
-Gyere Boomer.-szólt Harry a kutyájának, akinek hasonló volt a szőre egy felmosó fejéhez. Harry 2 évvel ezelőtt fogadta be az utcáról.-Biztos éhes lehetsz.-motyogta a zöld szemű. Majd ki bontotta a konzervet és óvatosan bele helyezte a kutya tálba. Boomer rögtön oda futott és habzsolni kezdte a finom ételt.
Harry gondterhelten felpillantott a konyha szekrényre és látta hogy fogyóban van az étel, amit nem csodált, hiszen mostanában kevés az élelmiszer a faluban. Ki nézett az ablakon mikor egy számára különös dologra lett figyelmes...

Nahát sziasztok! milyen lett a rész? hamarosan hozom a folytatást legyen jó napotok xoxo Hannahhhh<33

Adore You Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ