eleven

642 61 7
                                    

Louis fáradtan sétált ki az üzletből, mivel a fiúnak két munka helye is volt.
Este felé járt az idő. Louis nem kedvelte az estét. Mindig is ilyesztőnek gondolta.
Ez nem is meglepő hisz délen, ahol ő is lakott, ott ha valaki ki megy este a szabadba azt lelövik. Tudta hogy itt északon nem ez van de még is. Még is félt valamitől.
Harry otthon volt és élvezte hogy nem kellett dolgoznia. Úgy mint annak a fiúnak akit megcsókolt. Egyikük sem tudta hogy most mi is van köztük pontosan. Így közvetlenek voltak egymással. Harry kutya ugatásra lett figyelmes. Még pedig az ő kutyája ugatására.
Ki nézett az ablakon és látta hogy Louis játszik Boomer-rel. A kutya boldog volt. Harry most először kívülről is elmosolyodott egy kicsit. Aminek az lett a következménye hogy egy kis fény kiszűrődött az ajkai közül amit Louis meglátott. Nem a mosolyt. Csak a fényét. Louis nem tudta mi világíthatott.
Harry megijedt hogy a kék szemű rájött. Így el húzta a függönyöket. Louis el szomorodott. Lebigyeztette a száját. Azt hitte hogy Harry már többé nem kedveli, így ott hagyta a kutyát és elindult haza. Harry a másik albakából nézte a szomorú Louis-t. Őt is rossz érzés járta át.



Sziasztok🙈💗 bocsi hogy nem nagyon jönnek a részek csak nincs sok időm:c ugyanis most készülök a felvételire és BLEEEEEE remélem tetszett a rész 😌😳

Adore You Where stories live. Discover now