six

668 68 17
                                    

Louis és Harry dörömbölésre kellt fel. Ma volt a nagy nap. A szak választó. Egyszerre léptek ki ajtójukon. Majd mindketten oda sétáltak a többi lakóhoz. A falu vezetője kiállt egy kissebb színpad féleségre és megkezdte beszédét. Miután kész volt vele, elkezdte osztani a szakmákat.
-Három ember dolgozott volna a horgászat szakon csak, mint lehet tudni tegnap sajnos eltávozott közülünk Jeff.-mondta a vezető majd megköszürülte a torkát és folytatta.-Szóval most csak két ember fog ott dolgozni. A nevek pedig a következőek. Harry Styles és Louis Tomlinson.-mondta. Mire a két fiú egymásra nézett majd kimentek.
-Mi előtt odaadnánk a kis kártyáitok, fel kell tennünk a biztonság kedvéért ezeket az intim kérdéseket. Kezdjük is. Szóval...melyik nemhez vonzódtok?
Harry és Louis mérhetetlenül kínosan érezték magukat. De főleg Louis.
-Lányokhoz. Egyértelműen.-bólintott Harry. Harry nem is hazudott. Csak még nem látta be hogy ez nem igaz. Louis-t hirtelen nagyon rossz érzések járták be. Bár még ő maga sem tudta miért.
-Na és maga Louis?-fordult a vezető a kék szemű felé.
-Én is. Szintúgy.-hazudott. Louis utált hazudni. Ilyenkor Harry-nek elkezdett fájni a mellkasa.
-Még egy kérdés. Tudtok mosolyogni?
-Nem.-felete egyszerre a két srác.
-Rendben, tessék.-a vezető odaadta a kártyákat mire a két fiú megköszönte majd elindultak haza. Mikor Harry megszólalt...


NA HELLOOOOO MIZU BABIES???<3 EGYEBKENT nekem JEFF VOLT A KEDVENC SZEREPLŐM:'( basszus ma nagyon szar napom volt de azért a részt össze hoztam nektek mert naon szeretlek tietekttt😇❤

Adore You Donde viven las historias. Descúbrelo ahora