ten

611 58 18
                                    

Harry épp az utcán sétált mikor meglátta Louis-t egy lánnyal csókolózni. Valamiért elkezdett fájni a szíve nem értette hogy miért. Inkább gyorsan hazament majd bele dőlt az ágyába, és a plafont kezdte nézni. Gondolkodott.
Louis látta amikor Harry megpillantotta őket. Neki is lelkifurdalása lett ettől. Ő csak megpróbált nem meleg lenni, megpróbálta, hogy végre ne érezzen Harry iránt semmit, de egyszerűen nem ment neki mert mindig Harry gyönyörű szemeire gondolt, a hajára, az arcára, a testére, mindenére.
Louis otthagyta a lányt, majd elindult haza felé.
Meglátta Harry-t az erkélyen. Ahogy nézi az eget azokkal a gyönyörű szemeivel. Majd mintha Harry megérezte volna hogy nézik. Így Louis-ra nézett. Louis-t teljesen el varázsolta Harry tekintete. Tátott szájjal nézte Harry-t. Ahogy az a kis nap ami a szürke felhők mögül kiszűrődik, pont Harry arcára irányul. Egyszerűen gyönyörű volt. Louis sokkal többet érzett Harry iránt mint barátság. De Harry is.
Harry ilyenkor le ment az erkélyről, majd Louis egyszer csak azon kapta magát hogy a fiú ott áll az ajtóban. Harry intett hogy jöjjön így Louis ment is. Miért ne ment volna?
Louis becsukta maga mögött az ajtót majd Harry-re nézett aki ugyanúgy a kék szeműt nézte.
Louis közel ment Harry-hez. A zöld szemű szív dobogása felgyorsult.
-Lehet most mindent tönkre teszek de leszarom.-suttogta Louis, majd megfogta Harry-t, a derekánál és közelebb húzta. Harry vágyott rá hogy Louis megcsókolja. Nem sokkal később Harry vágya teljesült is. Louis megcsókolta. Harry is vissza csókolt.
Gyönyörű volt ez a pillanat, mindkettőjük számára.
Innentől kezdődtek a bonyodalmak.









BUMMMMMM 🙈😈😏💗








Boldog új évet! Úgy gondoltam hogy ezzel zárom az évet ^^ remélem el nyerte a tetszéseteket ez a rész love u so much guys!<3

Adore You Donde viven las historias. Descúbrelo ahora