eight

626 62 29
                                    

Harry és Louis egyszerre léptek ki lakóhelységükből. Dolgozni indultak. Halászni. Louis oda sietett Harry-hez és lassan lépkedtek egymás mellett.
Mikor megérkeztek a kikötőbe, elő szedték a horgász botokat, és a többi szükséges holmit.
Mindketten leültek a fából készült kikötő széléhez és bedobták a csalit. Ezt követte egy pár perces néma csend.
Mikor egyszer csak Harry-nek kapása lett.
Viszont az a hal túl erős volt így Harry-t elkezdte behúzni a víz felé, Louis még időben megtudta fogni a csípőjét így vissza tudta húzni. De a peca bot zsinórja elszakadt így Harry ráesett Louis-ra közben pedig megfordult. Csupán pár centi választotta el az arcukat.
-De szép a szemed.-motyogta Louis. Harry nem tudta mit reagáljon így csak annyit mondott hogy "a tiéd is".
Harry leszállt Louis-ról, majd zavartan kezdett a fiú felé pillantgatni. Louis észre vette amit Harry csinál. Így megszólalt.
-Miért nézegetsz?-kérdezte. Harry-t annyira meglepte a kérdés hogy kezdett elvörösödni. Így elfordult. Louis magában elmosolyodott hogy ilyen reakciót váltott ki a göndör fiúból.
-Miért? Nem nézhetek rád?-kérdezte a zöld szemű még mindig elfordulva. Harry ezzel a mondatával akart vissza vágni.
-De, viszont te szerintem inkább stíröltél.-vágott vissza Louis is. Ekkor jött el az a pillanat amikor Harry már tényleg nagyon kényelmetlenül érezte magát.
-Annyira nem vagy szép hogy stíröljelek.-fordult vissza Harry.
Louis-nak fájt hogy Harry ezt mondta. Nem mintha ő nem gondolta volna ugyanezt vagy nem mondták volna neki ezerszer előző 23 évében. De valahogy Harry szájából még fájdalmasabb volt. Harry észre is vette hogy Louis arca egy kicsit eltorzulni látszik.
-Bocsáss meg nem úgy gondoltam.-mondta Harry Louis vállára helyezve a kezét.
-Semmi gond.-állt fel Louis, majd sétálni kezdett a parton. Közben a semmibe bámulva.
Harry tudta hogy megbántotta Louis-t. És ez fájt neki. Így hát Louis után eredt. A kék szemű a földről felszedett egy kavicsot majd bele hajította azt vízbe. Ami hangos csobbanással érte el a víz színét.
-Louis én tényleg sajnálom.-mondta Harry.
-Oké.-felelte szűkszavúan az egyenes hajú. Harry-nek akkor lett elege.
-Tudom hogy haragszol!-üvöltötte a zöld szemű.
Louis meglepődött Harry hangnemén.
-Már mondtam hogy kibaszottul nem haragszom!-ordította Louis. Harry-nek kikerekedtek a szemei Louis csúnya beszédét hallva.
-Ne ordibálj.-mondta nyugodtan Harry. Louis-nak felszaladt a szemöldöke a homlokáig.
-Én ordibálok?-fakadt ki.-Te kezdted! Mert nem tudsz rólam semmit! Nem tudod ki vagyok! Nem tudod milyen volt a múltom! Nem tudod milyen sérelmekkel jöttem ide! Csak egy kibaszott fiú vagy akinek megvan mindene! Biztos vagyok benne hogy elvoltál kényeztetve! Nem tudsz rólam semmit! És nem is fogsz soha!-üvöltötte Louis. Majd ott hagyta a megszeppent Harry-t. Akinek könnyei már javában folyni kezdtek. Ahogy Louis egyre messzebb sétált úgy érzett egyre nagyobb ürességet. Eszébe jutott hogy megígérte magának hogy soha nem sír többet senki és semmi miatt. Így gyorsan le törölte a könnyeit és neki látott újra a munkájának.








SZIASZTOK NAAA MIVEL MA VAN A SZÜLINAPOM EZÉRT EGY HOSSZÚ RÉSZT HOZTAM KÖSZÖNÖM Lilith3265-NEK HOGY MELLETTEM ÁLLT ÉS BÁRKIT KINYÍR NEKEM😂 ERoseryStrong -NAK HOGY SEGÍTETT NEKEM ÉS VÉGÜL malyvacuki -NAK AZT A SZERETET ES TÁMOGATÁST AMIT NYÚJTOTT FELÉM<33

Egy kis kérdésem lenne...írok egy Harry Styles-os FANFICTION-T (draftban) ami hetero story és félek kirakni mert nem tudom hogy érdekelne e valakit. Mit gondoltok?*-*

Adore You Where stories live. Discover now