1×3

1K 59 29
                                    

Félek... Mivan ha igazából csak bántani akar? Mivan ha meg akar ölni? Jungkook ne légy ilyen naív! Nem minden ember akar jót a legtöbb csak ártana neked!

- Mit szeretnél enni? - kérdezte mire rákaptam tekintetem igazábol nem vagyok éhes. Pár napja ettem utoljára, azóta inkább csak vizet iszom.

- Vizet!-jelentettem ki.

- De az nem étel.-mondta határozottan ami mégjobban megrémített.

- D-de én azt szoktam r-reggelizni. - mondtam.

- De az nem reggeli. Az nem táplál és nem lehet vizet reggelire inni! Nem egészséges. - mondta majd elment a hűtőhöz. Gyorsan felmentem kivettem a szekrényéből ruhát ami nagyon nagy volt hisz az ő izmos kidolgozott teste közt és az én vézna törpe méretem közt van külömbség. Felkaptam a cipőm és kiosonva a házbol futottam hazáig.

Amikor hazaértem apám mérges tekintete fogadott. Az a nézés... Valahonnan nagyon ismerős... A szemei csillogni kezdtek, egy fura mosoly jelent arcán, és alsó ajkát harapdálva jött egyre közelebb felém. Amint elkezdtem volna hátrálni elkapta a kezem és felkapva vitt fel a szobájába. Erőszakosan dobott le az ágyra és mászva fölém tapatt rá vadul ajkaimra. Próbáltam ellökni de nem sikerült. Kezeimet lefogva a fejem mellett, vette le rólam a pólóm, és ment egyre lejjebb.

•Changing years• Where stories live. Discover now