1. The Phone

442 23 4
                                    

-Emily ! tipa mama la mine.
- Ce mai vrei?! Lasa-ma sa dorm !
- Emily Morgan daca nu vii pana jos acum,esti pedepsita.
Stiam ca daca o sa încep un război cu ea , o sa câștige asa ca m.am dat bătuta si m.am dat jos din pat coborând pe scările din lemn care scoteau un scârțâit insuportabil.
M-am dus jos si am vazut o vaza sparta si cereale peste tot insirate  prin bucatarie.
- Parca ti-am zis sa ai grija de el . Spuse mama arătând spre unul din fratii mei mai mici.
Nu e vina mea ca de-abia m-ai pot sa dorm , nu stiu ce se întâmpla cu mine .
De câteva zile încoace , ma trezesc din somn la 3 sau la 4 dimineata si pana la ora 8-9 nu mai pot sa ma mai culc.
Era weekend asa ca m-am culcat la loc pentru ca mai aveam putin si lesinam pe jos.
M-am dus sus , m-am întins pe pat încercând sa adorm, intr-un final reușind.
M-am trezit dupa cateva ore si m-am dus jos sa vad daca a plecat mama. Nimeni nu era acasa,asa ca am decis sa ma uit la un film.
Dupa nici 5 minute din film, s-a auzit un zgomot din baie.
Enervată ca nici macar nu pot sa stau liniștita sa ma uit la film , m-am dus in cea mai mare viteza in baie , pregătită sa ii dau un pumn aluia care ma deranjează.
Ajunsă acolo, nu era nimeni dar era un bilet pe jos cu numele meu pe ea. Cine dracu are chef de glume de copii de 10 ani?
M-am uitat pe bilet si scria " Nu te.am mai văzut de cand erai mica . Ma mai stii? Sunt eu , cel de la care plângeai in fiecare seara cand erai un copil . Nu sunt prea departe de tine.
                                                                  -Umbra "
Sunt cumva la camera ascunsa sau ceva? "Umbra"... Asa il numeam eu pe cel care stătea in fiecare seara lângă patul meu cand aveam aproximativ 5 ani , si țipam mereu cand il vedeam , dar doar mama stia de el iar cand ajungea ea ,"Umbra" dispărea.
Deja eram speriata , nu de altceva dar toate întâmplările alea mi.au ruinat complet copilaria . Eram speriata de orice si oricine , țipăm cand il vedeam , dar el doar stătea acolo...zâmbind.
Am fugit pana la telefon si am sunat-o pe mama sa o intreb unde e si cat mai are pana vine acasa. Cand am sunat a raspuns o voce de bărbat , una răgușită ce spunea "Nu ti-a dor de mine? "
M-am speriat si am sunat la politie .Logic nu am mai stat in casa si m-am dus peste drum la prietena mea,asteptand sa vina politia.
Mama era bine si fratii mei erau la fel .
Dar mama mi-a zis ca ea si-a uitat telefonul acasa . In acel moment am incremenit . Eu sunt o fire foarte negativista si pesimista de fel. Au trecut cateva zile si nu s-a mai intamplat nimic ciudat, nu ma mai trezeam, nu se mai spargeau lucruri prin casa ...

Dupa cateva zile am invitat-o pe Naty sa doarma la mine , o prietena cu niste ochi superbi negri , parul roscat ondulat si cu o personalitate de nedescris . Ne-am uitat la un film si mai tarziu ne-am comandat o pizza . Intr-un final a ajuns si am trimis-o pe Naty sa raspunda la usa , eu fiind in camera mea ascultand muzica. Am mancat pizza si ea nu a scos nici o vorba. Ciudat este faptul ca toata seara s-a comportat ciudat -a mancat doar o felie de pizza - de-abia daca vorbea , si mereu arata cu degetul spre baie .

Dimineata cand m-am trezit ea nu mai era . Credeam ca s-a trezit mai devreme si a plecat .Ieri seara nu mai era nimeni in casa decat eu cu ea. Cand m-am dus jos mama era trista si mi-a zis :

- Emily , am niste vesti proaste . Imi pare rau , foarte rau .

The Pact [ IN CURS DE EDITARE TOTALA]Where stories live. Discover now