5. I love you?!

253 13 4
                                    

Mi-am pus castile in urechi si m-am indreptat spre liceu. O sa incep o noua viata si poate o sa imi fac si eu macar cativa prieteni avand in vedere ca o sa incerc sa fiu cat mai sociabila . Ei bine asta e partea rea, sunt foarte timida . Gandurile nu imi dadeau pace dar totusi am continuat spre liceu. Am ajuns si l-am vazut pe Dean care s-a uitat uimit ,chiar prea uimit . A inceput sa alerge spre mine si cand a ajuns m-a intrebat

"Hei . Esti mai bine?" a spus el ingrijorat  si pe fata lui se putea citi uimirea la cum arat.

Inainte sa zic ceva , am luat o gura mare de aer si mi-am facut curaj sa vorbesc cu el , deoarece cred ca ma crede ciudata dupa ultima intamplare.

"Dap sunt bine , de ce nu as fii? "

"Ok , ma bucur. Apropo ce ora ai acum ? "

" Chimie ,tu?"

"La fel .Hai sa mergem "

Ne-am indreptat amandoi spre sala de chimie si pe hol ,toate privirile erau spre noi doi , de parca am fii un cuplu. Pff...asta nu se poate intampla, nu?! Da , logic Emily de parca s-ar uita un baiat asa de dragut la tine. Stai, am zis dragut? 

Am intrat in sala si ne-am asezat in  aceeasi banca . 

Nici nu mai aveam timp sa vorbesc cu Dean ca deja intrase profesorul in clasa. Ca de obicei , a predat o noua lectie. Nu prea eram atenta , eu doar scriam si gandurile imi erau in alta parte. Imi erau la cosmarurile pe care le-am avut. Doar la asta ma puteam gandi ?! Gata Emily , trebuie sa fii puternica , totul o sa fie bine . 

Cineva mi-a intrerupt gandurile ,  acel  cineva era Dean . Mi-a dat un biletel si pe el scria " Vrei sa iesim dupa ore? " .Oh ,asta e Emily , iti faci in sfarsit prieteni . Fara sa mai stau sa ma gandesc , am scris "Desigur. Ne vedem in fata liceului dupa. " 

I-am dat biletelul si dupa ce l.a citit , pe fata i s.a schitat un zambet . 

Privirea mea a fost indreptata spre tabla. Wow, cat s-a scris pana acum . 

Deodata am citit de  pe tabla cuvintele "Emily , uita.te in spate. "

Speriata m-am intors, si in loc sa il vad pe locul care statea in spatele bancii mele , m-am vazut din  nou pe mine ,si a inceput sa tipe "Nu ai scapat de mine ."

Am inceput sa tip si toate privirile din clasa erau indreptate spre mine . Unii credeau ca.s nebuna , si altii , precum Dean ,cativa colegi si profesorul au incercat sa ma linisteasca .

Da, e clar sunt sigura ca toata lumea ma crede o nebuna dupa incidentul asta. M-am facut de ras si pun pariu ca acum nimeni nu o sa mai vorbeasca cu mine. Bravo Emily o sa fii din nou bataia de joc a scolii. 

Dupa asta , nu s-a mai intamplat nimic . S-au terminat orele si l.am asteptat pe Dean in fata liceului. Fix cand eram gata sa plec deoarece eram sigura ca ma considera o ciudata si ii era rusine cu mine prin public avand in vedere ca am tipat ca o nebuna schizofrenica prin clasa, a aparut. 

Parul lui brunet si ochii lui verzi ieseau asa de bine in evidenta din cauza razelor soarelui . 

Dean's POV

In timpul orei de chimie puteam vedea ca era foarte speriata dupa ce a inceput sa tipe , dar nu stiu de ce. S-a uitat in spate si a inceput sa tipe .Nu avea de cine sa se sperie, in spate era un coleg.

Dupa ore cand m-am intalnit cu ea inca puteam sa vad ca era speriata , dar ea insa a ascuns asta cu un zambet fals. 

Nu am vrut sa o intreb ce s-a intamplat pentru ca sunt sigur ca nu imi va spune. Este o fata asa de firava, timida ,draguta  si inocenta , iar schimbarea care ea a facut-o a fost WOW nici macar nu am mai recunoscut.o prima data. 

The Pact [ IN CURS DE EDITARE TOTALA]Where stories live. Discover now