3.My nightmare

193 19 1
                                    

*Dupa psiholog *

Eram in living asteptand sa vina mama de la serviciu . Deodata usa s-a deschis si o vad pe mama 

"Draga ,am o veste foarte buna " 

"Ce veste?" 

"Ne vom muta in New York"

"Poftim?! Iti bati joc de mine nu ? Cum adica ne vom muta? De ce ?! Chiar crezi ca asta e o idee buna,mama? Gandeste-te! Nu vreau sa ma mut .Imi e bine unde sunt acum ,chiar daca nu am o viata sociala prea buna dar m-am obisnuit cu liceul asta si chiar mi-am facut cativa prieteni. De ce vrei sa ne mutam ?! "

" E cel mai bine pentru noi. Dupa moartea tatalui tau , familia asta s-a destramat . Fratii tai se bat cu ceilalti colegi pe la scoala , nu ma mai asculta , au fost prinsi si de politie in timp ca incercau sa intre in casa vecinei . O sa fie bine ,scumpo. O sa iti faci cativa prieteni si acolo . Imi pare rau de ce s-a intamplat cu Naty , dar acolo iti poti face si alti prieteni , o sa incepi o "noua viata" . O sa mergi la un nou liceu si o sa fie mai bine decat aici, te asigur.  Asadar, ce zici? Vrei sa ne mutam ? Gandeste-te bine ! "

"Ok. Accept doar cu o singura conditie . Sa nu te mai bagi niciodata in viata mea ! " 

Tacerea s-a asternut dar pana la urma a fost intrerupta de fratii mei care alergau pe scari tipand .

"Ce se intampla" intreb eu nedumerita.  

"Am vazut o femeie in camera mea care semana cu tine Emily , cu tine ! Pot sa jur ca erai tu " 

"Poftim ?! E imposibil eu am fost aici tot timpul ! "

Curioasa dar speriata am fugit in camera fratelui meu * Adam * si nu am vazut nimic.M-am apropiat cat mai mult de oglinda din camera,dar nu vroiam sa ma apropii ,ceva ma impingea . Deodata s-a spart oglinda si mi-a sarit un ciob fix pe obraz , taindu-ma . Am tipat iar mama si fratii mei au alergat spre camera. 

" Ce s-a intamplat?! a tipat mama .

" Doar m-am apropiat de oglinda ... si ...si ea s-a spart ! "am spus eu plangand si tipand in acelasi timp 

Sunt speriata . Sunt foarte speriata . Ceva se intampla aici , si nu stiu ce . Bine ca rana nu e adanca si ca m-am oprit din tipat si din plans . 

"Faceti-va bagajele ! Plecam in seara asta ." a spus mama speriata ,uitandu-se la mine ingrijorata.

Sunt sigura , mama ma crede nebuna . Voi afla ce se intampla , dar deocamdata sunt prea speriata ca sa mai pot face ceva. M-am dus sa imi fac bagajele . Intr-un fel , as vrea sa ma mut pentru ca nu mai suport casa asta, s-au intamplat prea multe lucruri .

Am terminat de impacetat si am auzit-o pe mama strigandu-ne sa ne grabim.

"Haideti mai repede . Trebuie sa prindem avionul "

Am coborat si am vazut-o pe mama alergand prin toate partile in fiecare camera ca sa fie sigura ca nu a uitat ceva .

Dupa 30 de minute au coborat si fratii mei care inca mai erau speriati de ce s-a intamplat . Am pornit spre aeroport. Imi era foarte somn asa ca mi-am pus castile in urechi incercand sa adorm . Fratii mei erau tacuti ,ceea ce e ciudat ,iar mama mea era foarte atenta la drum.

Era cat pe ce sa atipesc dar ajunsesem la aeroport . 

<In avion>

*Emily's dream*

Eram intr-o camera si totul era alb. In coltul camerei era o femeie intr-o rochie alba care era rupta si patata de...de ceva rosu. Avea parul negru ciufulit si foarte murdar . Nu puteam sa ii vad fata deoarece era cu capul in jos...plangea. M-am apropiat de ea si am intrebat-o de ce plange. Nu mi-a zis nimic . Intr-o fractiune de secunda eram in allta camera .Acolo erau multe cadavre si in mijlocul lor era aceea femeie , doar ca acum radea si arata cu degetul spre mine . S-a apropiat cat mai mult  si cat mai repede de mine , eu incepand sa tip . Deodata era fix in fata mea . De data asta, avea un voal de mireasa pe fata si era patat de sange . Si l-a dat jos si ...si am inceput sa tip si sa plang ...fata ei era oribila . Era arsa pe o parte , din ochi ii curgea sange si avea o gramada de rani si cicatrici .

Adam's POV 

Inca eram in stare de soc . Cum a putut Emily sa fie in doua locuri?! Sigur a fost doar imaginatia mea. 

Am vazut-o pe Emily cum dormea , dormea ca un ingeras . Deodata a inceput sa tipe si dadea din maini si din picioare . Am incercat sa o trezesc dar nu stiam cum . Mama era la baie si fratii mei dormeau . I-am dat  o palma incercand sa o trezesc dar nu am reusit. 

Dupa un minut a deschis ochii si s-a uitat la mine . Stai putin...avea ochii negri, adica complet negrii . Nu se poate asta trebuie sa fie imaginatia mea. A inceput sa ii curga sange din ochiul drept si mi-a zis cu o voce groasa , ciudata si foarte infricosatoare :

"Emily o sa moara. O sa muriti cu totii si o sa ardeti intr-un foc etern "

Dupa ce a zis asta , mi-am frecat ochii sperand ca a fost doar imaginatia mea , si i-am deschis inapoi . Totul era normal . Emily dormea , la fel si fratii mei iar mama era la baie.

Ce s-a intamplat?! Cum?! De ce?! Ce a fost chestia aia?

Am incercat sa ma culc la loc dar nu am reusit, ma tot gandeam la ce s-a intamplat.

Emily's POV

M-am trezit fix cand trebuia sa coboram . Nu-mi vine sa cred ca ne-am mutat in New York. Fratii mei inca mai dormeau ,in.afara de Adam care se uita pe geam. I-am trezit si am trezit-o si pe mama care si ea adormise . 

Sper ca o sa imi fac macar aici prieteni . Pe cine pacalesc eu ? Niciodata nu o sa am prieteni . Nu sunt deloc sociabila si nimeni nu ma suporta. Cred ca nici Naty nu ma mai suporta. Ma rog...acum nu mai vreau sa imi amintesc de ce s-a intamplat cu Naty. 

Am coborat din avion si acolo ne astepta unchiul nostru , Bobby .

"Mama, o sa stam la Bobby?! "

"Pana cand o sa ne cumparam o casa ,da ." 

Nu am nimic cu el , e super de treaba si se intelege bine cu toti , doar ca nu ma asteptam sa ramanem la  el , am si uitat ca sta aici.

Am luat un taxi si am ajuns la casa lui. O casa mare , modesta si frumoasa . Am intrat  iar Bobby mi-a aratat unde o sa dorm . Am fugit la mine in camera si mi-am despachetat tot ce aveam .

Mi-am luat geamantanul si l-am deschis .

Acolo am vazut ca era un voal plin cu sange exact cel pe care il purta aceea femeie. Cum se poate intampla asa ceva ?! Este imposibil . A fost doar un cosmar, nu?!

The Pact [ IN CURS DE EDITARE TOTALA]Where stories live. Discover now