6. I'll become a demon?!

256 15 4
                                    

*Capitol neverificat *

"De ce-ti pasa asa de mult? " 

"Imi pasa fiindca....fiindca ....te iubesc Emily , stiu ca te cunosc doar de 5 zile dar eu te iubesc, te iubesc din prima zii in care te-am vazut doar ca imi era frica sa recunosc"    

Nu am mai zis nimic. Ma tot gandeam daca ma minte sau nu . Cum poate doar in 5 zile sa tina atat de mult la mine, ajungand sa ma iubeasca? Sunt sigura ca sunt doar si doar minciuni. Dar in adancul sufletului sper sa nu fie o minciuna. Simt ceva ciudat...poate iubire? Nu ,nu se poate nici macar nu vreau sa iubesc si sa ajung sa imi pese prea mult de cineva , pentru ca dupa ajungi sa fi ranit iar demonii din interiorul tau preiau controlul. Apropo de demoni...am incercat sa nu ma mai gandesc la ei si nu s-a mai intamplat nimic. Cred ca erau doar niste simple halucinatii. Am trecut peste asta. 

Tacerea s-a asternut, niciunul nemaizicand nimic pana cand eu am inaintat spre casa cu pasi repezi pentru ca nu vroiam si nici nu aveam ce sa ii spun. Simteam ca dupa cativa pasi ,nu mai pot merge asa ca m-am asezat pe o banca. Inca il mai puteam vedea pe Dean. Statea cu capul in jos si se uita in gol. Timp de cateva secunde m-am gandit la tot ce s-a intamplat. De ce am plecat si m-am mutat aici, ce s-a intamplat in avion , cand am ramas singura acasa, moartea lui Naty...

M-am ridicat de pe banca si din impuls m-am dus repede spre Dean . Ma apropiam cat mai mult de el si inima imi batea din ce in ce mai tare . Oare asta e iubirea? Pentru mine iubirea este atunci cand gasesti persoana ai carui demoni se joaca cu ai tai iar atunci cand paraseste , te lasa in abisul intunecat din sufletul tau , alaturi de demonii care acum se joaca cu mintea ta. Eram fix in fata lui Dean. El si-a ridicat capul ,privindu-ma uimit deoarece el credea ca nu o sa ma mai intorc. In urmatorul moment, am facut ce mi-a cerut inima. I-am  acaparat buzele intr-un sarut. Buzele lui erau moi si aveau gust de menta amestecata cu tutun . Stai , tutun? Eu de ce nu stiam? Logic doar il cunosc de 5 zile. 

"Si eu te iubesc." Am soptit insa el a auzit si mi-a zambit.

******

Eram in camera mea , neputand sa dorm . Cred ca era din cauza sarutului. Nu imi vine sa cred, ma simt fericita chiar super fericita. M-am dus in baie ca sa ma demachiez si am gasit pe oglinda lipit un biletel. L-am luat si l-am citit . Pe el scria "Inca suntem aici , Emily " . Mai intai m-am speriat ingrozitor , dar dupa mi-am dat seama ca nu exista spirite sau demoni din iad care sa te omoare. Pff...prostii. Sigur a fost o farsa. Dar cine a facut-o? Ma rog...am incercat sa ma linistesc. Nu  trebuia sa dau mare importanta .

Uneori mai folosesc cuvantul "demon" dar nu reprezentand demonii din iad, care cica te omoara . Cand zic de demonii din interiorul meu nu ma refer la demonii din iad , atunci cand demonul din tine te controleaza ajungi sa fii ca el ...un nemilos si un  viclean. Cei din cap care iti soptesc ca nu mai are rost sa traiesti. Niciodata nu am crezut ca exista demoni sau ingeri.Eu necrezand in Dumnezeu , fiind atee. Acum nu mai stiu ce sa zic, mi se pare putin cam ciudat. Ce tot zic ? Putin...pff extrem de ciudat. Incerc sa trec cu vederea dar nu prea pot, cum sa treci cu vederea asta?

Am incercat sa adorm si intr-un sfarsit am reusit 

Totul era in ceata dar puteam vedea faptul ca eram in camera mea. Am coborat sa o caut pe mama dar nici urma de ea , mi-am cautat fratii dar nici pe ei nu i-am gasit. Am iesit din casa. Totul era in ceata. Nu puteam realiza foarte bine tot ce era in jur dar pot zice ca nu era urma de umanitate. Eram singura pe strazile pustii . M-am dus intr-un magazin, nu era nimeni acolo. Am decis sa ma intorc acasa sa o mai caut o data pe mama. Stai , de ce sunt intr-o padure? Nu eram intr-un magazin? Nu mai inteleg nimic. Eram intinsa pe jos asa ca m-am ridicat . Am mers prin pardure .Nici nu stiam pe unde sa merg ...doar si doar mergeam . Deodata am auzit pasi in spatele meu, teama ...asta era tot ce puteam sa simt. Am luat-o la fuga , fugeam si tot fugeam dar nu ajungeam nicaieri. Zici ca era o padure fara sfarsit , defapt daca stau mai bine sa ma gandesc , chiar era. Am gasit intr-un sfarsit o cabana . M-am apropiat de ea si am intrat. Stiam ca nu era o idee buna dar decat sa stau afara   mai bine stau aici. Am intrat intr-o camera din cabana si erau doi oameni . Nici macar nu m-au bagat in seama , nici macar nu ma vedeau ...eram ca o umbra . M-am apropiat de ei ca sa aud ce vorbeau . Unul dintre oameni avea in jurul varstei de 25 de ani , iar celalalt in jur de 30 de ani. Vorbeau despre un pact, stai ,ce pact?

" Domnule Morgan ,pactul va fi incheiat doar cu o singura conditie . O sa venim dupa voi dupa fix 10 ani . " zise barbatul de 30 de ani apropiindu-se  de celalalt barbat.

Stai putin , domnul Morgan ? Clar nu e tata ...stai putin, are trasaturile bunicului meu  care a murit acum cativa ani . A fost un cantaret foarte cunoscut. Si ce e cu pactul? Ce se intampla aici ?

"De ce dupa 10 ani? Nu puteti sa ma luati atunci cand mor? " a zis el putin ingrijorat.

Stai , de ce sa il ia? Atat de multe intrebari si nu pot primi nici un raspuns. Macar de m-ar auzii...

"Se mai poate o alta varianta, dar nu cred ca veti fi de acord. Nepoata dumneavoastra sa devina unul ca noi , dar pana atunci nu se stie cate chinuri va avea de indurat."

Nepoata? Eu sunt nepoata. Cum adica sa devin ca ei ?Ei ce sunt ?

"A-adica un demon? Nici macar nu imi cunosc nepoata am doar 25 de ani. " zise el putin speriat.

O sa devin un demon? Poftim?! E un cosmar sunt sigura..e totul in imaginatia mea , nu e nimic real.

"Sunt de acord. " spuse intr-un final bunicul meu.

Mi-am deschis ochii...eram in camera mea, nimic nu a fost real. Dar daca visul a insemnat ceva? Bunicul meu a facut pact cu un demon? O sa devin unul ca ei? Nu e posibil sunt doar povesti de speriat copii. Demonii nu exista si chiar daca ar exista categoric nu as devenii unul.Bunicul meu nici nu ma cunostea? Cum a putut sa faca asta?! 

Simt cum o lacrima curge pe obrazul meu dar eu imediat o sterg. Trebuia sa fiu puternica. Sunt sigura ca nu a facut asta, a fost doar un nenorocit de vis . 

----------

Hey . Vroiam sa va spun ca am inceput inca o carte si sa va rog sa o cititi si sa imi dati o parere. Cartea se numeste "Dark" . Multumesc . ^^

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Feb 01, 2015 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

The Pact [ IN CURS DE EDITARE TOTALA]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ