AİŞE HÜMEYRA KARCI

161 20 11
                                    

Bismillahirrahmanirrahim

Nasıl başlasam ne desem bilemiyorum şuan. Sağımda mis kokulu yavrum uyuyor. Ara sıra sesler çıkararak uyanacağım diye mesaj veriyor. Sırf uyanmasın da rahat edeyim düşüncelerine kapılmamak adına bol bol seviyorum uykusunda da. Zira bu günleri bitecek, bu kokusu gidecek. Büyüyecek Allah'ın izniyle.

Öyle bir duygu ki bu... Gerçekten tarifi imkansız. Bir masum var ve o masumun emanetçileri siz seçilmişsiniz. Rabbiniz belli bir müddet bakımını üstleneceksin buyurmuş. Yaradana olan vefa ile canım demişsin, kuzum demişsin, neşe kaynağım demişsin ve sıkı sıkı sarılmışsın sorumluluğunu almaya.

O kadar masum ki, ağrısı olsa anlatamıyor, acıksa anlatamıyor. Eli kolu bağlı ana babasından yardım bekliyor. Hamdolsun ki Allah vergisi her anne baba gibi neden ağladığını bir müddet sonra anlıyorsun. Alışıyorsun. Varın yoğun o oluyor artık. Bazı çocuksu yanlarını bırakıp olgunlaşıyorsun. O oluyorsun. Onun gözünden bakıyorsun dünyaya. Ona bakmak için çırpınıyor, iyi olması için çabalıyor ve nefes alıyor mu diye burnundan nefesini kontrol ediyorsun.

Gecelerin uykusuz geçiyor. Gündüzlerinin çoğu da öyle. Bazen halden düşüyorsun ama sonra iyiki diyorsun, öpüp kokluyorsun. Eğer hayıflanırsam ne olur emanetini bizden alma Rabbim diyorsun, endişe etmeye başlıyorsun. Artık hayatın ondan ibaret. İyiki de ibaret. Hamdolsun ki ibaret...

İşte böyle canlarım. Anca vakit bulabildim. Anca düzen oturtuyoruz. Ve kuzum artık 40 günü geride bıraktı hamdolsun 🤗

Hepinizi çok seviyor ve özledim... Sizler ne alemdesiniz ❤️

YAVRUMA NOTLARWhere stories live. Discover now