KORONA AŞISI - BAŞKA BİR İNSAN

99 11 9
                                    

Direk söze başlamak istiyorum zira çok büyük dert edindim bu konuyu. Korona korona korona. Bıktık usandık... Maske, mesafe zart zurt.

Maske maske diye tutturan ünlüler, sette maskesiz dizi çekimi yapıyor. Ama işe giden bireyler maskeden boğulup hastalanıyor, bağışıklığını düşürüyor. Dizide doktor rolüne girenler, reklamlar da da aynı rolle maske takın, kurallara uyun diyor. Kendileri ise kuralsız kuralsız geziniyor.

Düğün cenazeler kalabalık olmayacak yasak deniyor. Başlardan birinin yakını evlenince orası adamdan geçilmiyor. Şehit cenazesi olunca milyonlar katılıyor kimse yasak demiyor. Olan yine halka oluyor.

Masken yoksa evine bile almayan akrabaların asla tokalaşmıyor. Ama kızına sarılmak istiyor. Belki kızımda virüs var? Bana yanaşmıyorsun ama kızımdan sana bulaşmaz mı? Belki sende var? Senden kızıma bulaşmaz mı? Bizden uzak duracaksan kızıma neden yanaşıyorsun ? Kızıma yanaşacaksan bizden neden uzak duruyorsun? Dediğimiz de kavgacı, gürültücü, kural bozan oluyoruz. Ortadaki çelişkiyi, adaletsizliği önemseyenler yok...

Sokakta süt satan amca, korona testi negatif olmasına rağmen evden dışarı çıkıp süt sattı diye para cezası alıyor. Futbolcu şahıs testi pozitif olmasına rağmen 3 gün sonra sahalara dönüyor ve temasta olduğu kişiler karantinaya alınmıyor. Hey gidi dünya hey. Senden BÜYÜK ADALET SAHİBİ VAR!

MASKE KORUMAZ. MASKE ASTIMA, BRONŞİTE NEDEN OLUYOR. MASKE ALERJİ YAPIYOR. SÖYLEYİN BANA. ÇOK KORUYOR YA MASKE. NEDEN MASKE TAKANLARIN HEMEN HEMEN HEPSİ KORONA OLDU? MADEM KORONA OLACAĞIM MASKEYLE NEDEN BU İŞKENCEYİ ÇEKİYORUM? Aksine fazla takmakla uğraşmayanlar bağışıklığı güçlü kaldı ve virüs belasına bulaşmadı. Yani olacağı varsa taksanda oluyor takmasanda.

  Mesele bitkilerle atlatmak. Mesele sabah 8 akşam 8 her insana, yaşlısına gencine herkese verilen aynı ilaçları içmemek... Yaşlı insan günde 16 hapı nasıl kaldırsın! SubhanAllah! Tabiki hastanelik olur. Adı da koronadan fenalaştı olur. Ya sabır ya sabır!

Görümcem astım hastası. Ağır atlatır denilirken ZENCEFİL, SİRKE, SUMAK, KOZALAK ŞURUBU ile bir kaç gün ayakta geçirdi.... Eşi ise ilaçları içti 1 ay sürdü. Ayın yarısı ise hastanede geçti ağır şekilde.

Korona öldürmez. Ecel geldiyse ölünür ancak sebebi korona değil ilaçlar olur....!

Her yerde korku pompalanıyor. Hafif atlatab, ağır atlatan hatta hiçbir belirtisi olmayanlar dahi VAKA SAYILARINA EKLENİYOR! İzleyenler de vah vah tüh tüh artıyor gittikçe diyip korkuyor. İlaçlara sarılıyor. Ufacık öksürüğe gidip test yaptırıyor!

Oysa testi üretenler dahi 💯 de 96 oranda güvenilir olmadığını söylüyor. Çokça insan var.. Aynı günde hem negatif hem pozitif çıkan...

Doluyum çok doluyum... Bizler SEN MASKENİ TAKMADIN SEN TAKTIN kavgası yaparken adamlar genimizi bozmaya çalışıyor!

Çinden virüs geliyor. Çin eski yaşamına dönüyor! Maskesiz mesafesiz.... Ama aşılar yine çinden geliyor...

Madem salgın var. Madem durum vahim. O halde neden kimse tv de bağışıklık güçlendiren yiyeceklerden bahsetmiyor? Vaka sayısı bildirmekten başka ne yapılıyor! Hepsi oyunun bir parçası. Hepsi korku salma tiyatrosu. Aşıyı üretenler doktor bile değilken EKMEK AŞ gibi sorgulanmadan kuyruğa giriliyor. Oysa aşıyı üreten çocuklarına aşı yapmıyorken!!!

Virüs var... Ancak pandemi yok... Hepsi plandemi.... Ve bu plandeminin amacı da her sene düzenli olarak aşı vurulmamız... Kazançlarını binlere katlamak... Genlerimizi değiştirmek... Artık imanımızın gitmesi, cinsiyet değişikliğine onay vermemiz ve bizi yönetebilmeleri... İşte üç adet korona aşısı geliyor ve gen değiştiren firmalar tarafından üretiliyor! Zorunlu olmayacak deniyor ancak hes kodu ile aşılarda takip edilecek! Aşın yoksa okula, otobüse, markete alınmayacaksın belki... Seni yaptırmaya mecbur bırakacaklar. Beynini yönetmek isteyecekler. Sonra da aşı zorunlu değil diyecekler!

 Sonra da aşı zorunlu değil diyecekler!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yukarıdaki resim whatsaba koymuştum. Bu korona aşısının tanımı! Holistikmutfak kişiyi mutlaka takip edin. Nebevi tıp kitapları yazan Rahmetli Aidin Salih Hanımın kızı bu... ❤️

Diyeceklerim içim neslimiz için acıyla dolu da olsa BU KADAR...

İYİKİ AHİRET VAR...

YAVRUMA NOTLARWhere stories live. Discover now