Capitolul 11

179 11 0
                                    

Ashton
  Alexis s-a asezat pe scaun și capul și l-a pus in palmele sale. As vrea sa spună ceva..orice. Orice ar fi bine dar măcar sa vorbească!
Al-Și dacă i-ai dus-o lui de ce se afla aici? De ce va ascundeți de el?
A-Ceva m-a făcut sa nu pot sa îi fac asta. Nu am putut sa o las pe mâna lui. Asa ca am luat-o și am încheiat orice afacere cu el. Iar acum probabil ne caută sa se răzbune ca am furat de la el.
  Alexis bea din cafeaua lăsată pe masa și ma privește cu ura. Acea privire voiam sa o evit. Acea privire nu am vrut sa fie aruncată asupra mea.
Al-De aceea păreai asa trista. Pentru ca Logan și Ash sunt cei care ți-au făcut mult rau.
A-Alexis, vreau sa înțelegi măcar faptul ca dacă nu o rapeam noi, ar fi ajuns oricum la El Leon. Sunt mulți băieți in banda aia!
Al-Crezi ca îmi pasa? Îmi pasa de faptul ca tocmai fratele meu a putut sa facă asa ceva!
  Mereu m-a privit cu respect și cu afecțiune. Mereu am fost fratele de care era foarte mândra. Acum sunt cel pe care îl urăște cel mai mult.
A-Am făcut totul pentru tine! Sa ai o viața buna!
Al-Mulțumesc! Apreciez toate eforturile tale! Dar preferam sa dorm pe strada și sa mor de foame decât sa distrugi vieți pentru binele meu. Preferam chinuri decât sa îți murdărești mâinile și sufletul.
  Acele cuvinte mi-au dat lovitura de gratie. Acele cuvinte mi-au rupt inima in doua. Pentru ca are dreptate. Ar fi vrut sa trăiască in noroi decât sa afecteze viața altora. Mereu a fost asa. Mereu a caracterizat-o sufletul bun.
M-Te iubește! Fratele tău te iubește mult!
  Madison intervine in catastrofa asta și intervine pentru mine. Ceea ce este socant. Si plăcut.
Al-Cum poți spune asta? Cum poți sa îi iei apărarea?
M-Alexis, iau apărarea dreptății. Iar el s-a gândit la binele tău mai presus de orice. Crezi ca el nu se urăște? Se urăște foarte mult. Și-a murdărit propriile mâini pentru tine. Rar mai găsești asa iubire puternica și pura!
  Alexis pare sa se gândească la cuvintele ei iar Madison o mângâie pe spate. Ma ajuta. In acest moment ma ajuta. Și primesc prea mult bine când eu nu am oferit asta.
Al-Ash, stii ca nu as fi vrut sa faci asta, nu? Stii ca nu am vrut sa faci asta nicicum!
A-Stiu! Dar nu am gândit și am fost orbit. Acum..acum nu as mai face asta in ruptul capului.
Al-E prea târziu! Ai făcut..și nu poți da timpul înapoi.
  Chiar nu m-as mai înhăita cu tipi ca El Leon. Pentru ca eu nu sunt asa. Nu sunt un rebel și un nemernic. Nu vreau sa mai fiu.
Al-In ce minciuna am trăit. In ce minciuna am înotat!
M-Alexis, fratele tău are nevoie de tine. Chiar are nevoie de tine! Pentru ca acum este căutat de acest El Leon. Iar el vrea sa ne găsească pentru a ne face rau.
Al-Nici nu vreau sa aud asa ceva! Gândul ca esti in pericol ma termina! Logan a fost și el implicat in asta?
A-Da..dar și el regreta la fel de mult. In plus ,m-a ajutat cu răpirea ei pentru ca l-am mințit.
Al-Se vede ca sunteți cei mai buni prieteni. Va asemănati întrutotul!
  Zâmbesc ușor iar Alexis se uita urat la mine iar zâmbetul îmi piere. Dar a avut dreptate. Eu cu Logan părem uneori gemeni.
Al-Cred ca abia suporti sa stai in aceeași casa cu noi, nu?
M-La început mi-a fost greu. Dar acum sunt bine! Acum nu mai gândesc la fel.
Al-Adică?
M-Poate ca ei m-au răpit și m-au băgat in chestia asta. Dar dacă nu o făcea fratele tău..altul nu m-ar fi salvat și acum as fi fost la El Leon. Tocmai pentru ca m-a salvat, nu îi mai urăsc. Acum înțeleg ce mi-a zis el atunci.
  Și când termina de vorbit se uita la mine. Sa înțeleg ca nu o sa mai fim in război de maine?
Al-Nu stiu ce mai pot zice...chiar nu stiu ce ar trebui sa spun!
A-Stiu eu!
Ma apropii de sora mea și ma las in genunchi in fata ei. Îi iau mâinile catifelate și i le sărut dulce.
A-Te iubesc cât Universul surioara mea și am vrut sa fiu fratele perfect pentru tine! Am vrut sa îți arat ca te poți baza pe mine! Îmi pare rau! Îmi pare foarte rau ca am făcut ce am făcut și ca te-am mințit. As face orice pentru iertarea ta!
Alexis ma privește cu lacrimi in ochi și când credeam ca totul e fără speranțe, aceasta îmi pune mâna pe obraz și îmi zâmbește tandru.
Al-Esti singurul meu frate. Esti singura mea familie. Nu as putea sa te urăsc niciodată. Și sunt mândra! Sunt mândra ca esti fratele meu. Dar sa fie ultima oară când faci asta. Pentru ca tu nu esti asa. Nu esti! Fratele meu e un tip bun și un om corect. Te rog..sa nu ma mai minți niciodată! Și nu uita ca mereu o sa fiu lângă tine. Mereu o sa fiu surioara ta mai mică.
Pentru vârsta ei, este matura. Mereu a fost. Și mereu a știut ce sa zică. Nu exista iubire mai mare pentru sora sa decât iubirea pe care i-o port eu ei.
M-Ma bucur sa văd ca sunteți împăcati! La capitolul frați..sunteți cei mai tari!
A-Mulțumesc, Madison! Îți mulțumesc pentru tot! Și îmi pare rau..îmi pare cu adevărat rau. Dar voi repara asta! Te voi proteja!
M-Cred ca..pot avea încredere in tine, Ashton!
Și in acel moment am știut ca tot răul s-a dus. Dar urmează o lovitura de gratie. Pentru ca uraganul ne caută.
   Dar o sa învingem. O sa ieșim din asta întregi.

Am renăscut prin iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum