Capitolul 23

149 7 0
                                    

Ashton
  Simt un zvâcnet in jurul tâmplei și îmi mișc ușor degetele de la mâini parca simțind ca înviu.
  Încerc sa deschid ochii dar o ceata și o amețeala pune stăpânire pe mine.
  Gândul îmi fuge la Alexis și Madison. Tresar speriat și încerc sa îmi reglez vederea pentru ca vede toate culorile posibile dar nimic clar.
Al-Ash!
  Dar acel glas ma face sa ma trezesc de-abinelea și cum sunt din nou cu picioarele pe pământ constat ca nu ma pot mișca. Privesc in fata ochilor și tot ce văd este un infricosator drum infinit. Sunt legat de scaun cu o frânghie bine strânsă și nu le pot salva. Acesta este drumul infinit. Nu pot ajunge la ele.
   Alexis și Madison sunt și ele legate de niște scaune și așezate in fata mea la o distanță nu prea mare dar nici prea mica.
  Ma uit in stânga mea și îmi văd prietenul legat ca și mine și încă inconștient.
A-Logan! Logan, trezește-te!
  Logan începe sa miște și da semne ca se trezește și in câteva secunde se uita cu niște ochi de aproape ies din orbite la fete. Logan începe sa se miște și sa își folosească forța pentru a încerca sa rupă frânghia dar stiu ca este in zadar. Am încercat și eu.
A-Logan..nu vei reuși. Crede-ma pe cuvânt!
  Se uita speriat la mine și abia acum își da seama ca ma aflam lângă el. In ce situație am ajuns..
Le-In sfârșit v-ați trezit, băieți!
  Îmi simt o mâna pe umăr și El Leon trece pe lângă mine și se oprește la trei pași în fata noastră.
Le-Îmi pare rau ca Dean v-a luat prin surprindere. I-am spus sa fie politicos!
  Dean se afla pe un scaun mai la îndepărtare și nu își șterge zâmbetul de pe buze. O sa îl șterg eu cât de curând.
L-Ce înseamnă toate astea? Ce ai in minte?
Le-Ce am in minte? Băieți, urmează sa ne jucam!
  Se întoarce cu spatele la noi și se îndreaptă spre fete.
A-Sa ne jucam? Tu încă crezi ca este un joc stupid?
Le-Este un joc. Unul in care eu fac regulile!
  Se pune in spatele fetelor și își pune o mâna pe umărul lui Maddy și o mâna pe capul lui Alexis. Nu îmi place ceea ce văd și nici unde va duce asta.
L-Stii ceva? Pune capăt jocului! Omoară-ma pe mine și Ash și gata!
  Asta i-am cerut și eu. Dar el nu accepta varianta asta. El chiar vrea sa se joace. Și a vorbit serios când a spus ca vrea sa ne lovească unde ne doare cel mai tare.
Le-Îmi pare rau, Logan, dar nu asa sunt regulile! E timpul sa va spun o poveste. O sa va placa!
  Se duce in fata fetelor și se aseaza in genunchi pentru a fi la nivelul feței lui Maddy. Chipul ei înspăimântat și corpul care tremura ma fac sa turbez. Fierb in ultimul hal și nu credeam sa însemne atât de mult pentru mine.
Le-A fost odată ca niciodată un rege peste un mare oraș. Acest rege avea doi subordonați și doua femei.
Era puternic, un bărbat chipeș și avea tot ce își dorea.
  Stiu cine este regele. Stiu cine sunt subordonații. Stiu cine sunt femeile. Și stiu ca e nebun. De-a dreptul nebun.
Le-Regele a fost trădat de subordonați iar femeile îl înșelau cu subordonatii. Asa ca a hotărât sa se răzbune și de aici, hei bine, dragilor, începe acțiunea!
  Începe. Cu siguranța începe. Pentru ca in ochii lui poți vedea doar dorința de a ne răni. De a ne face sa vrem sa ne mâncam propria inima și sa dorim sa ne înecam intr-un ocean.
Le-Regele a avut oportunitatea de a rămâne in camera cu prima lui femeie. Cea mai frumoasa din lume și preferata lui. Regele s-a apropiat de aceasta..și a început sa îi mângâie chipul catifelat și de păpușa.
  Asa cum face regele, asta face și El Leon. Acum este lângă Maddy și o mângâie provocându-i acesteia teama. Iar eu deja nu mai pot. Deja vreau sa se oprească.
  O rănește. Stiu ca o raneste. Și nu vreau sa stiu unde ajunge povestea asta.
Le-După aceea, regele și-a coborât mâna ușor pe gâtul ei și a avut curajul sa ajungă pe piciorul acesteia. Regele știa ca nu îi face plăcere. Dar lucrul asta îl incita și mai tare.
  Maddy își retrage piciorul din atingerea lui și o poți citi foarte bine de aici. Sigur are o ușoară stare de greață amestecată cu furie. Dar mai ales furia. Văd furia ieșind din ochii ei.
  Ar trebui sa spunem ceva, sa facem ceva. Dar nu avem puterea asta. Eu nu am puterea asta. Sunt un nimic și oficial ma declar un pierzător. Am pierdut războiul împotriva lui El Leon.
Le-Nu va panicați, nu va las in punctul culminant. Povestea continua, pentru ca regele mai are multe de făcut!
  Văd groaza din ochii lui Maddy și la fel ca și mine are un nod in gât. Tocmai stau și privesc cum femeia pe care o iubesc este pipaita de un infractor.
   Asa e, Maddy este femeia pe care o iubesc. Pentru ca m-am îndrăgostit de ea. Când? In ziua in care mi-a spus ca ma urăște și m-a plesnit. De atunci am început sa o iubesc. Și acum permit sa fie rănită iar eu stau ca un telespectator.
   Ochii încep sa ma înțepe și as vrea sa îi închid și sa ma trezesc fiind doar un coșmar. Dar este realitatea. O realitate cruda și dura. O realitate ucigătoare.

Am renăscut prin iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum