Capitolul 37

145 7 0
                                    

Alexis
  Logan a plecat cu mașina iar noi am rămas cu El Leon pana ce poliția l-au asaltat și l-au băgat in mașina. După spusele unui polițist îl așteaptă ani grei de închisoare. Se pare ca in final am învins și am oprit răul.
   Dar toți trei suntem ca in transă și încercam sa asimilam vestea primită. De fapt, eu nu încerc sa înțeleg nimic. Vreau doar sa îl găsesc pe Logan care cred ca se afla intr-o disperare profunda.
Al-Ash, du-ma acasa la Logan!  
  Ash l-a sunat pe Buzz sa vina cu mașina lui sa ne ia și acum scopul meu este ridicarea băiatului pe care îl iubesc din adolescenta.
A-De unde stii ca este acolo?
  Foarte simplu. Am fost mai atenta la Logan decât a fost Ash in anii lor de prietenie.
Al-Pur și simplu stiu! Cred ca sunt singura care poate sa îl ajute in acest moment.
  Poate ca ma urc singura pe un piedestal și îmi fac singura condamnarea dar trebuie sa îl ajut. Trebuie sa încerc sa fiu lângă el acum.
  Mașina zboară pe sosea și trebuie sa recunosc ca Buzz este maniacul șoselelor. N-am mai văzut șofer fără frica ca el.
A-Nu crezi ca ar trebui sa merg cu tine? Logan este prietenul meu cel mai bun.
Al-Te rog, lasa-ma pe mine sa vorbesc cu el!
  Îmi folosesc privirea de cățeluș pentru ca este arma mea secreta împotriva fratelui meu. Merge de fiecare data.
  Răsufla exasperat și îmi aproba rugămintea dând din cap. Se urca înapoi in mașina iar eu intru in casa familiei Tomlison cu încredere. Nu este timpul pentru politețe sau rușine.
  Presimțirea mea a fost buna pentru ca Logan chiar se afla aici și ïl găsesc foarte repede stand pe întuneric in living cu o sticla de..cred ca vodka in mâna. El nu bea. Cel puțin eu nu prea l-am văzut in aceasta ipostaza.
  Ma apropii de el și ma așez in genunchi privindu-i chipul devastat. Acum inima mea s-a sfărâmat in mii de bucatele și as putea plânge in hohote. Pentru ca ma privește cu un chip trist și cu ochii foarte roșii.
  Vreau sa îi iau sticla din mâna dar o tine strâns și sunt nevoită sa trag mai tare pentru a reuși sa o indepartez din mâna sa.
  O arunc fiind goală și îmi pun mâna care tremura pe obrazul sau stâng.
Al-De ce faci asta? De ce te îneci in amărăciune?
L-Asta merit. Asta merit din cauza sângelui care îmi curge prin vene.
  Este o prostie. Ceea ce spune este o prostie. Sângele nu contează iar el știe la fel de bine ca mine ca nu exista nicio asemănare intre el și El Leon.
Al-Logan, copii nu sunt părinții lor! Nu încerca sa te pui in aceeași oala cu el.
L-Îți dai seama, Alexis? Am crezut ca nu am fost dorit dar de fapt mama mea este moarta iar tatăl meu a aflat acum câteva ore ca are un copil.
Al-Nu este vina ta! Nu este vina nimănui! Pur si simplu asa a fost sa fie.
  As fi vrut sa spun ca a fost vina acelui nemernic dar nu ar fi corect. Pentru ca nu știa de existența lui Logan. Iar cuvintele pe care i le-a spus..au fost adevărate.
L-Tatăl meu a încercat sa ma omoare, a profitat de o fata inocenta, a făcut lucruri ilegale și mi-a bătut iubita. Cum sa nu îmi fie scârbă de mine însumi?
  Acea întrebare, acea ultima fraza m-a făcut sa îmi pierd răbdarea. M-a făcut sa nu mai înghit inconstienta lui.
  Îi dau o palma moderată și văd mirarea in ochii lui.
  Dacă cu vorbele nu îl pot trezi atunci o sa trec și la fapte.
Al-Ți se pare ca ne alegem părinții? Ți se pare ca ai vreo vina? As putea sa îi mulțumesc ca te-a adus pe lume. Esti al meu pentru ca el și mama ta te-au conceput. Crezi ca îmi pasa de loviturile lui? Tu nu mi-ai face asta și asta contează pentru mine. Logan, nu te mai compara cu el pentru ca nu sunteți la fel. Dacă o mai faci..îți jur ca te lovesc iar!
  Își lasa capul in jos și pentru câteva secunde am crezut ca se gândește la ce am spus. Nu. El plânge. Plânge și lacrimi cad pe blugii mei. Doamne, as face orice sa nu văd acest chip dezarmat!
L-Eu stiu ce încerci sa spui. Dar e greu. E greu sa nu ma gândesc a cui fiu sunt. Sa nu ma gândesc la alt prezent. Poate cu el..lângă mine.
Al-Parea sa regrete faptele comise. Parea sa vrea sa intre in viața ta. Mai devreme l-am văzut pe El Leon fără dorința de a ne răni.
L-Niciodată! Niciodată nu o sa îl consider tatăl meu și niciodată nu o sa îl iert!
  Stiu. Stiu ca nu o sa faca asta. Pentru ca ma iubește prea mult. Iar tatăl lui m-a rănit prea mult.
Al-Eu te iubesc asa cum esti și pentru cine esti. Nu te urî dacă noi nu o facem!
  Se arunca in brațele mele și ma susțin cu o mâna fiind prea greu. Îi mângâi parul moale și îi simt mușchii încordați.
  Se va descarca și va fi din nou in puteri. De unde stiu asta? Pentru ca îl cunosc mai bine decât se cunoaște el.
L-Te iubesc, Alexis! Te iubesc din tot sufletul!
Al-Stiu!
  De ce spun doar "stiu"? Pentru ca el asta vrea. Sa stiu ca ma iubește cu adevarat. Și pentru ca iubirea noastră se bazează doar pe sentimente. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Am renăscut prin iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum