Anam Gene Beni Çekemiyorlar

63.1K 325 138
                                    

Herkese selam. 

Bendeniz kendisine Ejderha diyen bir manyak. Manyak olduğumu kabul ediyorum. Yeri geliyor bir takım çılgınlıklar yapabiliyorum yeri geliyor bu bölümü yazdığımda olduğum gibi ciddi ciddi takılıyorum. Çift kişilikliyimdir ama bazıları gibi iki yüzlü değilimdir. Herkes kendisiyle ilgili özellikleri kabul etmeli bence.

Neyse. Sorun zaten ikiyüzlülük değil. Zira kimin bana karşı arka yüzünü gösterdiğinden haberim bile yok. 

Neden böyle sert mi konuşuyorum? Çünkü bu hikayeyi ilk yazdığımda bana ve hikayeme ulaşan birçok kişiyle olan bağımı birileri kopardı. Nasıl mı kopardı? Birilerinin şikayetine uğradım çünkü. 

Hikayem silindi. Hani hikayeyi silme kararı normalde size ait olması gerekirken yani bu hikayeyi silme kararı normalde bana ait olması gerekirken, birileri benim karar mekanizmamı elimden alıyor ve hikayemi kim bilir ne sebeple şikayet ediyor!? Ve hikayem bir şekilde siliniyor!?

Hayır, götümle güldüğüm bir konu var da... Şikayet edilen hikayede sırf cinsellik sahnesi var diye elinizden geldiğince silmeye kalkarsınız da... Keşke bu çabanızı ben ensesti öven, tecavüzü normalleştirip coşturan, pedofilileri güzel bir hikayeymiş gibi sunan hikayelerde de görebilsem... Keşke yani... Belki o zaman hikayem sırf sadece azgın birilerine dokundurtmayacak kadar az cinsellik sahnesi olmasından ötürü silinmesine bu kadar şaşırmazdım. Biraz da kızmazdım. Üzgün değilim aslında. Ama şaşkın ve kızgınım. İki farklı duyguyu bende uyandıran şerefsizlere selam olsun, daha ölmedim. 

Merak etmeyin, hikayem silindi diye elçileri suçlayacak değilim. Çünkü hikayeyi silme yetkisi olmayan insanları sırf hikayemi sildiler diye suçlamak tam olarak aptallıktır, seviyesizliktir, rezaletliktir. Yapanlar da zaten iq'sunu en düşük katmanlarına doğru indirmiş, demektir. 

Hikayemin silinmesini isteyen bu kişi eminim bu bölümü de okuyordur, hikayemi yeniden yayınlamama da kuduruyordur. Kudur, aq. Umurumda değilsin. İnadına yazıyorum. 

Yeni halindeki az okunma durumuna aldırmayın. Evvelde hikayem böyleydi.

Ek Bilgi: Silinmeden önce hikayeyi kütüphaneye eklerseniz, hikaye silinince profilde gözükmezse bile kişinin kütüphanesinde gözükür.

Ek Bilgi: Silinmeden önce hikayeyi kütüphaneye eklerseniz, hikaye silinince profilde gözükmezse bile kişinin kütüphanesinde gözükür

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Şimdi kalkıp okuyucuların gittiğine mi yanayım yoksa yeniden yazmanın nasıl da acı verdiğini mi anlatayım, artık siz düşünün. Bu arada az sayıdaki cinsellik sahnesi sadece tanıtımda vardı. 

CİNSELLİK SAHNESİ SADECE TANITIMDA VAR HANİ? TANITIMDA! 

Şimdi onu da koysam eminim şikayet edeceklerdir. 

Ama öncelikle bir şeyi belirtmek istiyorum ki... Cinsellik yazıyorum amınıza koyayım! Yazmaya da devam edeceğim. 

Çok mu gözünüze battı. OKUMA!

Cinsellik senin namusunu mu kirletiyor? OKUMA!

Küçük çocuklar görecek diye mi bana ahkam kesiyorsun? OKUMA!

İki kişinin yaptığı seksin betimlemelerini görmek istemiyor musun? OKUMA! 

İSTEMİYOR MUSUN? OKUMA!

AMA BENDEN UZAK DUR!

Bu kadar net söylüyorum da, umarım mesajım yerine ulaşmıştır. Zira ben yazacağım arkadaş.Götünüze mi koyuyor? Koysun. Yine yazacağım. Yine ve yine ve yine yazacağım. 

Ha bu arada bdsm de yazmıyorum. Yok kırbaçtır yok grinin elli tonu mu yazıyorsunmuş falan bende yok yani. Onu bekleyenler de siktirsin gitsin. 

Şimdilik bu sinir bozan yazımdan bu kadar. Mümkün olduğunca ben bunu günceller dururum. Ama bu burada kalsın. Arada sinirimi bozan uyuz ve belaltı düşünen iqsuzlar varsa bunun linkini atarım. 

Beni okumak isteyenlere teşekkürler, okumak istemeyene siktirler.

Ejderha.

KADIN AVCISI +18Donde viven las historias. Descúbrelo ahora