9. rész

182 9 0
                                    

|Caroline szemszöge|
A szüleim és Rose mindennap meglátogattak engem. A szüleim otthonról hoztak nekem finom ételeket, beszélgettünk és átadtak mindenféle jókivánságokat. Rose pedig  feldobta a napjaimat, lelket öntött belém miután elmeséltem, hogy miket tudtam meg a balesetemről. Pontosabban azokról a részletekről amiket Sebastian közölt velem pár napja. Erre azonban a barátnőm erősen rázta a fejét.
– Nem Shawn tette! Mikor kiértünk láttam a szemében, hogy mennyire aggódik. Ő hívta a mentőket és kísért el a kórházba! – mondta erősen hadonászva. Én összezavarodva magam elé néztem.
– Ezt én nem értem. – ingattam a fejem sóhajtva.
– Mit ? – kérdezte összeráncolt homlokkal.
– Sebastian miért mondta azt, hogy Shawn támadott meg ha nem is? – firtattam idegesen.
– Egyáltan ki ez a Sebastian? –fürkészett türelmetlenül.
– Mi? – kérdeztem vissza, mert többet nem tudtam rá válaszolni.
– Ki ő, hogy így megbízol benne? – meredt rám értetlenül.
– Hát.. igazából.. Fogalmam sincs de egyiknap bejött hozzám és akkor mondta. – magyaráztam bizonytalanul, majd magamba hozzátettem: Na meg kicsit erőszakosan viselkedett és azt hittem megfojt, amikor a karját a számhoz nyomta. Volt a tekintetében valami ijesztő, talán ezért hittem neki, mert megijedtem. Fogalmam sincs.. Nem avattam bele minden részletbe. Úgy gondoltam szóra se méltandó, inkább hanyagolom. Úgyhogy ehez hasonlóan a fura srácról se meséltem, aki miatt kisebb rohamom lett a folyóson így nyugtatót kellett adjanak. Nem szerettem volna őket ezzel mégjobban megijeszteni. Elég így is annyi, hogy a szüleim nem fognak többet elengedni estefele, ha megtudnák, hogy valaki rám támadt, kinézném belőlük, hogy a házból ki se engednének.
Egy  hétig voltam kórházban, utána hazaengedtek, de kenőcsöket írtak fel és kötöznöm kellett a sebeimet.
Azt nem értettem, hogy amíg bent voltam a korházban, olyanok is meglátogattak, akikkel nem is vagyok annyira közeli viszonyba, de mégis benéztek hozzám, ellenben Crissel, aki nem jött rá, hogy én tudom hogy megcsalt, tehát ő azt hihette, hogy minden rendben van, mégsem látogatott meg. Egyszersem. Még üzenetet sem írt.  Shawn viszont írt nekem, de nem nyitottam meg..

Shawn vampireWhere stories live. Discover now