26. rész

133 5 0
                                    

| Caroline szemszöge|
Mikor megébredtem a fejem nagyon fájt és szédültem. A fejemben újra lepörgettem a történteket és akkor tudatosult bennem teljesen, hogy Shawn vámpír és kitudja mennyire domináns része a véremre szomjazik. Ijedten felültem, amikor kinyitottam a szemem, és láttam, hogy Shawn és még két másik ember hevesen beszélgetnek valamiről, én meg egy ismeretlen szobában vagyok.
Mindhárman rámkapták a tekintetük, majd Shawn gyorsan hozzámsietett, és egy pillanat múlva már az erős és biztonságot nyújtó kezei közöttt éreztem magam.
– Ne félj kincsem, megigérem neked, hogy többet soha nem esik bántódásod. – suttogta halkan és óvatosan mintha egy törékeny baba lennék simogatta a hajam.
– Hol vagyok? – kérdeztem kis idő elteltével, és fusztráltá tett a két idegen férfi nézése. Az egyik meglehetősen hasonlított Shawnnal és kezében egy olyan könyvet fogott, ami csoda hogy nem esett szét. A másik srác meglehetősen fiatal, és vonzónak nézett ki és olyan érzésem volt, mintha már láttam volna valahol.
– Nállunk vagy. –felelte Shawn, majd halványan elmosolyodott, de ahogy elpillanott ez a mosoly egy perc alatt eltűnt. – Nem fogom végignézni, ahogy megtudva ezt-azt,  romokba zuhan. – mondta a fejét rázva, mire az idősebb férfi karbatette a kezét és a másik hitetlenkedve felvonta a szemöldökét.
– Ugye tudod, hogy előbb – utóbb megkell tudja, és te ott kell legyél neki? – kérdezte vizslatóan, mire Shawn sóhajtva kutatni kezdett.
– De nem most... – pillantott rám, majd az egyik fiókból kiemelt egy képet és az ajtó fele viharzott?
– Shawn mégis hova mész? – kérdezte az idősebb, aki gondolom az apja lehet.
– Megölöm Victort. – fröcsögte.
– Ez őrültség! Victor a fél ujjával kicsinál. – nézett rá gúnyos mosollyal a másik srác, majd odalépett hozzám. – Amúgy Reece a nevem drágám! – mutatkozott be, majd megsimogatta az arcom. Zavartan a kezemet tördeltem.
– Ki mondta, hogy egyedül fogom kinyírni Victort? – kérdezte győzedelmes mosollyal, és egy fényképet mutatott fel, amin egy nő volt.
– Ugye nem Joline segítségét akarod kérni? – fogta a fejét Shawn apja.
– Shawn te megbolondultál? Azzal a ribivel lekaptálni annyi mint ördöggel kötni szövetséget!...
– Amúgy nem ölheted meg Victort.. – mondta halkan, na minden igaz Manuel, mire mindketten felé fordultak.
– Mivan? – kérdezték egyszerre. Én az ágyon csak kapkodtam a fejem közöttük, de fogalmam se volt, hogy miről beszélnek.
– Miért nem ölhetnénk meg? Egy hülye arrogáns seggfej! – köpködte a szavakat Shawn, de Reece a fejét rázta.
– Apudnak igaza van. Victor egy ősvámpír.. – kezdte, de Shawn félbeszakította.
– És?
– Ha megöljük őt, meghal az összes vámpír aki a vérvonalában van. És az is lehetséges, hogy ezáltal mi is. – mondta a száját elhúzva.
– Nem biztos, hogy az ő családjához tartozunk.. – motyogta Shawn..
– Oh szóval inkább kockáztatsz? – kérdezte Reece idegesen.
– Nem emlékeztek mi történt amikor megölték Sebastian feleségét? Több ezer vámpír halt meg világszerte. – közölte rosszállóan Manuel mire Shawn meg forgatta a szemét.
– Jó akkor nem ölöm meg, hanem kiszikkasztom belőle a vért és bezárom egy kriptába. – közölte kacsintva, majd elviharzott.

Shawn vampireWhere stories live. Discover now