Epsiode 7

666 52 3
                                    

Kafayı yemek üzereydim sanki. Cevap vermişti, ce-vap vermişti. Bendim demişti. Ben uyurken evime girmiş, gerçi bu zor değildi kapısı dahi olmayan evime girmesi, üstüne üstlük bir de duvarıma kendi kanı ile, beni kendimden koruyacağını yazmıştı. Bu, garipti. Birçok duyguyu beraberinde getirmişti.

Geceden beri o hissizlik içimdeki yerini birçok şeye bırakmıştı. Ben, şu ana dek öyle çok isyan etmemiş yakarmamış, fazla ağlamamış, birinden delice nefret edip, ölesiye merak etmemiş, kalbimi bu denli attıran birini tanımamıştım.

Sahiden fazlası ile hızlı atıyordu kalbim, merak ediyordum. Kaç yaşındaydı? Nerede oturuyordu? Evimi nasıl biliyordu!? Beni, neden benden koruyordu? Mesajlarımı baştan beri görüyor muydu? Neyi severdi, o nasıl birisiydi? Uyurken nasıl görünüyordum? Beni... Beni görmüş müydü, ilgisini çekmiş miydim?

Park bugüne dek birçok şey hissetmiş ama buna rağmen hissiz biriydi. Büyük bir sevinci olmamıştı, herşeyin farkında vardığında zaten herşeyini kaybetmiş olduğundan büyük bir hüzün de yaşamamıştı. Hayatı bir boşluktan ibaretken birden bire gelen birisi, nasıl tüm düzenini sarsıp, bütün hisleri ona öğretebilirdi ki? İşte Park bu yüzden endişeliydi. İçindeki bu duygu, ona bir patlama yaşatacak kadar büyüktü ve daha önce tatmadığı bu duyguya bir isim verememek...

Korkutuyordu.

Korkuyordu.

Mutluydu.

Karnım fazlası ile acıkırken çıplak ayaklarım ile soğuk zeminde mutfağa adımlamıştım. Kalan son paket pirinç kekini eski su ısıtıcısında kaynattığım su ile birleştirirken ilk kez dikkatimi çekmişti parmaklarım, küçük ve tombul. Su ısıtıcısını bir kenara bırakıp minik adımlar ile ayna karşısına geçmişti, yerdeki yatay duran ayna önünde diz çöktüm önce.Kırık ayna üzerinden yansımamda parmak gezindirdiğimde bedenime ilk kez dikkatle baktığımın farkına varmıştım.. Cılız bedenim, üzerime bol olan t-shirt, ince bedenime kıyasla geniş ve büyük olan kalçalarım. Güzel miydim? Oysaki önceden umrumda değilken, şimdi neden önemliydi benim için bu?

Gönderen; Park Jimin
Gönderilen; Mimoza çiçeği

- Neden yine cevap vermiyorsun?!
- Tam 53 tane mesaj attım verdiğin cevap üzerine.
- neden bakmıyorsun bile...
-duvarıma neden seni senden koruyacağım yazdın?
-Bakmıyorsun, böyle mi koruyacaksın.
-yalancı.
"18.37"

AGAPE.

Mimoza | JikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin