32.0

1.5K 63 11
                                    

'Tering vet gozer!' Roept Ibrahim enthousiast en springt in het zand. De gids lacht hard en ook Ouassim en Faisal gaan in het zand liggen. Ik moet hard lachen. Stelletje kleuters. 'Kom ook loser!' Zegt Ibrahim blij. 'Kom nou.' Dringt Ouassim aan. Ik moet lachen en ga languit liggen. Het voelt inderdaad lekker. Ik ga met mijn handen door het zand en het zand voelt anders dan ik ooit gevoeld heb. Zo schoon en zacht. Perfect. 'Zied yallah.' Zegt de gids dan. Lachend staan we op en klimmen weer op de quads. We racen en na een tijdje stoppen we. Tijd om wat foto's te maken. Faisal houdt me vast alsof we in de Titanic zitten en lachend doe ik mee. Terwijl Ibrahim foto's maakt doen we gek. Het is echt hilarisch. Er worden wat selfies gemaakt en gewoon weg een hele fotoshoot. Dan springen we weer op de quads en rijden door. Het is echt geweldig. Je kan zo snel gaan als je wilt en rijden waar je wilt. Het is prachtig. 

'Kan je geen handstand? Kom op Noor.' Lacht Ouassim. 'Nope niks. Ik ben nooit goed geweest in sport.' Zeg ik. 'Zelfs ik kan het.' Zegt Ibrahim en loopt op zijn handen. Ouassim maakt een radslag en komt net op de grond. Hij doet het nog een keer en valt hard op het zand. Ik moet hard lachen. 'Scan.' Zegt Faisal en maakt een handstand. Zijn shirt glijdt naar beneden en dat is het enige wat ik verder zie. 'Lekker gestaard schoonheid?' Lacht hij als hij overeind staat. 'Stil.' Lach ik en rol met mijn ogen. 'Probeer eens dan.' Zegt Ibrahim. 'Ja doe.' Dringt Ouassim aan. Ik zucht en probeer een handstand te doen. Ik val gewoon op het zand. Ze moeten allemaal lachen. 'Scan schoonheid.' Zegt Faisal en maakt een achteruit salto. 'Tering vet!' Lacht Ouassim. 'Dat mag je nooit meer doen.' Zeg ik meteen. 'Kifesh?' Lacht Faisal. 'Alleen op een trampoline, verder nooit.' Zeg ik en kijk hem streng aan. 'Is mijn wifey bezorgt?' Lacht hij en doet zijn armen om me heen. 'Niet bezorgt asah. Ze is gewoon bang dat je een tand verliest en er lelijk uit gaat zien.' Lacht Ibrahim. 'Nog lelijker bedoel je.' Lacht Ouassim. Ik moet hard lachen. Kleuters.

'Er is niet heel ver van hier een waterval. Zullen we daar morgen heengaan?' Stelt Ibrahim voor. 'Kifesh waterval gast? Kijk hoe droog en jij komt met waterval.' Lacht Ouassim. 'Gozer kijk dan.' Lacht Ibrahim. 'Het is waar. Zo'n uur rijden van het hotel tussen de bergen. Het is een echte toeristenplek.' Zeg ik. 'Jeh google.' Zegt Ouassim. 'Heel slim schoonheid.' Lacht Faisal. Ik rol met mijn ogen. 'Algemene kennis stupid.' Zeg ik. 'Waar bevind zich de dichtbijzijnste Marjane? Hoeveel km van hier Google?' Vraagt Ibrahim voor de grap. Ik denk na. '40 km van hier.' Zeg ik. Ouassim lacht hard. 'Mijn slimme wifey.' Lacht Faisal en drukt een kus op mijn wang. 'Oke, maar  roep die man want ik heb honger en wil mijn eten bestellen.' Zucht ik. 'Eet Google ook?' Vraagt Ibrahim. 'Die is pijnlijk.' Zegt Ouassim lachend. 'Safe, safe, ze vind niet leuk.' Zegt Faisal en doet zijn arm om me heen. Ik haal zijn arm weg, aangezien het benauwt is en dan beginnen de jongens hem uit te lachen. Waarom ben ik op reis met drie kleine kinderen? Wat vermoeiend is dit zeg. 

'Wanneer ga jij voor je ribba dan?' Vraagt Faisal aan Ibrahim. 'Als we in Hollanda zijn weer neef. Marouane heeft gezegd dat hij zou betalen, dus even snel cashen voor hij me naait.' Lacht Ibrahim. 'Teringlijer. Ik moet rustig zelf voor werken.' Zucht Ouassim. 'Wanneer ga jij hem halen dan?' Vraagt Ibrahim aan mij. Ik zeg niks. Hij weet waarom ik niet rijd. Ik ben bang om achter het stuur te stappen. Heb er gewoon een soort fobie van gekregen. 'Ze heeft nu een man die haar overal naar toe rijdt.' Zegt Faisal en kijkt me kort aan. Ik glimlach zwakjes. Hij weet dat ik bang ben, dus ik ben blij dat hij me zo gered heeft. Ibrahim moet altijd van de domme grapjes maken. 

'Ja, maar faka dan. Wat doe je dan? Gewoon met die gasten praten?' Vraagt Ouassim. 'Ik help ze uit die shit. Zorg dat ze niet teruggaan naar drugs en drank en zorg dat ze bij iemand kunnen om te praten.' Zegt Faisal. 'Als ik problemen zou hebben zou ik echt niet naar een gozer gaan om mee te praten, no offense.' Zegt Ouassim. Faisal lacht. 'Voor die Nederlandse boys jongen. Dat zijn toch homo's.' Zegt Ibrahim. 'Niet per se man. Veel Marokkaanse, Turkse boys ook. Gewoon iedereen eigenlijk die problemen thuis heeft met drank en drugs. Niet per se Hollanders jonge. Gewoon jongeren die problemen thuis hebben met drank en drugs. Om uit die cirkel te komen zeg maar.' Legt Faisal uit. Aandachtig luister ik naar hem. Hij is zo intelligent. Zo aantrekkelijk is dat. Wauw. 

'Mag ik vragen waarom je me de hele rit heb lopen aanstaren?' Lacht Faisal als we uitstappen en de jongens al wat verder weg zijn. 'Ik heb nooit opgemerkt hoe slim je was.' Zeg ik. 'Thanks.' Lacht hij sarcastisch. Ik moet lachen. 'Ik bedoel, je intelligentie is heel erg aantrekkelijk.' Zeg ik. 'Sexy bedoel je.' Lacht hij. 'Kan zijn.' Lach ik. 'Je vind me kanker sexy.' Zegt hij en bijt op zijn onderlip. 'Niet overdrijven en let op je taal.' Zeg ik. Hij doet blij zijn arm om me heen. 'Ik ben fucking sexy. Je vind me tering sexy.' Herhaalt hij. Lachend duw ik hem weg en loop het hotel in. 'Ik zie je morgen schoonheid. Niet te lang aan me denken he.' Zegt hij en loopt met een knipoog zijn kamer in. Lachend loop ik naar mijn kamer en zie Ibrahim met iemand bellen. 'Met wie bel je?' Vraag ik. 'Marouane.' Zegt hij afwezig. Ik kleed me om en bel daarna nog even met Marouane voor ik ga slapen. 

Life Of A Nerd {voltooid}Where stories live. Discover now