36.0

1.3K 65 10
                                    

Ik open mijn ogen langzaam en strek me uit. Ik zie Faisal naast me liggen en hij slaapt nog diep. Stilletjes sta ik op en loop naar de badkamer. Ik was mijn gezicht en loop naar beneden. Ik besluit een lekker ontbijtje voor hem te maken. Met een dienblad vol gesneden fruit, typisch Marokkaanse eieren en twee kopjes thee. Ik loop naar boven en leg het op het nacht kastje. Ik wek hem door met mijn vingers over zijn huid te gaan. 'Dit is wakker worden.' Zegt hij schor en trekt me op zich. 'Goeiemorgen vrouwtje.' Hij drukt zijn lippen op die van mij. Na even weer ik lachend af. 'Je eieren worden koud.' Zeg ik en ga van hem af. Hij kijkt naast zich en ziet het ontbijt. 'Hoe kon ik dit missen? God wat lekker.' Zegt hij en stopt alvast een stukje fruit in zijn mond. 'Je bent geweldig.' Zegt hij met volle mond. Ik moet lachen en hij gaat recht zitten. 'Heb je goed geslapen?' Vraag ik terwijl ik een slok van mijn thee neem. 'Heerlijk man. Ook geen irritante kutkinderen die me wakker schreeuwen om naar de moskee te gaan.' Lacht hij. Ik moet lachen. 'Je kan wel nog gewoon verder slapen als je wilt.' Zeg ik dan snel. 'Kifesh verder slapen? Nee dat hoeft niet nee. Ik lig met mijn wifey in bed te ontbijten. Ik vind het wel goed zo.' Lacht hij. Ik moet lachen en kijk hem verliefd aan. Zijn haar zo door de war. Zijn ochtendstem. Hij zijn er zo goed uit in de ochtend. Ik daarin tegen zie er uit alsof ik net uit de achtbaan kom gewoon. Gelukkig heb ik mijn haren net normaal gekamd. Dan zie ik er temminste fatsoenlijk uit. 'Dus wat wil je vandaag doen schoonheid? Lekker thuis chillen of wil je wat doen ofzo?' Vraagt hij. 'Wat jij wilt.' Zeg ik. Hij strijkt een pluk haar achter mijn oor. 'Laten we hier blijven. Dan kunnen we lekker aan elkaar hangen.' Ik knik en kijk hem verliefd aan. 'En dan misschien straks wat eten buiten en shoppen ofzo. Wat jij wilt schoonheid.' Gaat hij door. Ik knik dom en staar hem aan. Hij moet lachen en stopt een stukje brood met ei in mijn mond. 'Weirdo je doet raarder dan normaal.' Omdat ik nu pas doorheb dat ik zo ongelofelijk verliefd ben? 'Nee hoor.' Lach ik. 'Je ogen vertellen iets heel anders dan je mond.' Zegt hij en eet door. Ik moet lachen en kijk neutraal. 'Wat zeggen mijn ogen dan?' 'Oh Faisal ik hou van je. Ik ben zo stapel verliefd op je. En ook nog iets anders.' Zegt hij met een grote grijns. 'Yeah sure.' Lach ik sarcastisch. 'Yes and you know what?' Vraagt hij en neemt een grote hap. 'What?' Vraag ik en kijk hem afwachtend aan. 'Je wilt me. Nou je hebt me al, maar je wilt me helemaal. Wedding day vibes honey.' Zegt hij hees en gooit er een domme knipoog achterna. Ik moet hard lachen. 'En weet je waarom je zo hard lacht? Omdat het waar is. Ik ben geweldig in mensen lezen. Dat is een deel van mijn baan schoonheid. Jij bent slim, maar ook ik heb hersens.' Zegt hij intelligent. 'Sure.' Zeg ik en rol met mijn ogen. 

'Ik had eigenlijk gehoopt dat je in je bikini zou komen.' Zegt Faisal als ik in mijn badpak naar beneden loop. 'Ik heb niet eens een bikini. Waarom zou ik?' Vraag ik en smeer me in. 'Omdat ik je freaking husband ben.' Zegt hij en gooit wat water op me. 'Nog niet.' Lach ik. 'Paar maandjes, weken zelfs als we het goed regelen.' Zegt hij. 'Wil je een bruiloft?' Vraag ik en concentreer me om mezelf insmeren. 'Hoeft niet per se, maar is wel gezellig toch.' Zegt hij. 'Wil je er geen dan?' Ik kijk hem twijfelend aan. 'Ik weet niet.' Zeg ik onzeker. 'En een kleine bruiloft? Met alleen echt dichtbije familie.' Zegt hij. 'Ik heb niet zoveel mensen met wie ik omga.' Zeg ik zacht. 'We zien wel. Bruiloft boeit me niet veel eigenlijk. Wat jij wilt.' Zegt hij. 'Volgens mij wil je het best graag.' Zeg ik en kom het water in. Hij lacht en zwemt naar me toe. 'Heel cliché, maar het enige wat ik wil is jou.' Zegt hij hees. 'Ik heb geen trouwdag nodig om te dansen. Ik dans nu voor je als je wilt.' Gaat hij verder. Ik moet lachen. 'Dat wil ik wel eens zien.' Daag ik uit. 'Scan.' Zegt hij en laat me los. Hij klimt het water uit en pakt zijn mobiel. Hij zet hard ouderwetse muziek op en begint mee te dansen. Lachend klim ik het water uit en dans en zing met hem mee. Ik kan die oude Marokkaanse muziek niet weerstaan. 

'Weet je wat we doen. Ik haal pizza van hier verderop. Jij zet alles klaar. Tv, een leuke film en dat was het eigenlijk.' Lacht Faisal. 'We kunnen ook daar eten babe.' Zeg ik. 'Ik wil met jou in bed met een film met pizza liggen oke?' Vraagt hij. 'Dat is niet eens goed Nederlands.' Lach ik. 'Begrijp je mijn principe?' Lacht hij. Lachend knik ik. Ik druk een kusje op zijn lippen en vertel hem wat ik wil. Ik ruim even wat op en terwijl hij de pizza's is gaan halen besluit ik te doen wat hij zei. Ik maak mijn bed klaar en zet wat kaarsjes neer. Dan ruikt het lekkerder en is er een sfeer. Ik zet een leuke film op en kleed me om. Ik trek een kort broekje aan met een shirt. Mijn haren kam ik en loop dan naar beneden. Ik ruim wat op terwijl ik op hem wacht.

'Ik hou van je. Oprecht. Ik kan nooit gedacht dat er iemand zo perfect als jij in mijn leven zou komen.' Zeg ik terwijl ik tegen Faisal aankruip. 'Babe love you too, maar de pizza wordt koud en ik wil het warm eten met de film.' Zegt hij snel. Ik moet lachen en druk een kusje op zijn lippen. Ik neem een stuk pizza en kijk naar de tv. 

Life Of A Nerd {voltooid}Where stories live. Discover now