Personages

4K 100 3
                                    

Belangrijkste personages
Amy
Amy is 16 jaar en vanwege het werk van haar vader is ze verhuist naar een dorp dat net onder Amsterdam ligt. Ze woonde eerst met haar vader, moeder en broer (Bram) in een twee-onder-een-kap-woning. Nu wonen ze in een groot huis, met zwembad, jaccuzi en sauna. Amy blijft deze week nog thuis van school, zodat ze haar dozen uit kan pakken. Vanaf aanstaande maandag gaat ze naar school en over 3 weken is het herfstvakantie. Amy kent nog niemand uit haar nieuwe klas. Amy is een beetje verlegen, en daardoor bang dat ze geen vrienden maakt. Haar broer, Bram van 18, zit nu in 6vwo en gaat ook naar de school waar Amy naartoe gaat. Amy zit in 4 havo. Amy en haar broer kennen allebei niemand op de nieuwe school, maar ze hebben altijd elkaar nog... Lisa, de vriendin van Amy, woont in het dorp waar Amy eerst ook woonde. Ze hebben afgesproken of veel te mailen, skypen, appen, FaceTimen etc. Amy zat in haar oude dorp onder voetbal. Ze wil in dit dorp weer onder voetbal gaan, omdat ze het leuk vindt en ze graag meer meiden (en jongens) van haar leeftijd wil leren kennen. In haar oude woonplaats vonden veel jongens haar leuk. Amy is een knap meisje.

Liam
Liam is een knappe, populaire jongen. Veel meisjes vinden hem leuk, maar hij vindt niemand van hen leuk genoeg om een relatie mee te beginnen. Zijn beste vriend heet Bas. Liam en Bas zijn de populairste jongens van 4 havo. Liam is 1.88 lang en heeft donkerblond haar wat hij in een 'kuif' doet.

Bas
Bas en Liam zijn beste vrienden. Veel meiden vinden ook Bas leuk, maar ook hij vindt (nog) niemand leuk. Bas is 1.89 lang en heeft donkerbruin haar.

Bram
Bram is de broer van Amy. Hun ouders zijn vaak niet thuis vanwege hun werk en daardoor hebben Bram en Amy een hechte band met elkaar.

Mila
Mila is de 'bitch' van de school, waar Amy snel genoeg achter zal komen. Haar 'knechtjes' heten Annabel en Daphne. Mila vindt Liam leuk, maar het is niet wederzijds.

Eva
Eva is een aardig en knap meisje, die best populair is, maar geen vaste vriend(in) heeft.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Als er iets niet helemaal duidelijk is, dan zeg het maar in comment of pb!

New Years EveWo Geschichten leben. Entdecke jetzt