•6•

298 20 3
                                    

(am decis sa fac un capitol de genul acesta povestindu-i trecutul lui Jeff pentru că vreau ca aceasta carte sa semene cat mai mult cu una din realitate si totodată și pentru persoanele noi intrate in acest fandom , cel mai probabil sunt câteva persoane noi in acest fandom, sper) 

Septembrie , anul 2006

In cartier doar ce se mutase o noua familie, formată din nici mai mult nici mai puțin de patru membri. Capul familiei, Peter Woods, era soțul lui Margaret Woods, dar și tatăl a doi copii pe numele lor Jeff și Liu Woods. Liu era cu doi ani mai mic și mai apreciat  decât fratele lui Jeff. Liu chiar daca era mai mare decât Jeff era un pic mai mare decât acesta, având parul scurt de culoare șaten deschis cu ochii de culoarea frunzelor in perioada de primăvară-vara, un verde aprins. Jeff pe de altă parte avea părul de aceeași culoare, dar ochii îi erau de un albastru dens , asemănător cu cerul într-o zi senină de vara timpurie.

Ziua în care s-au mutat era totodată și o zi târzie de septembrie , în care totul părea să fie normal, dar nimeni nu știa ca din ziua aia o sa înceapă totul. 

În timp ce aceștia despachetau bagajele și aduceau mobila si toate cele în casa nou cumpărată una dintre viitoarele lor vecine vine la ei si spune:

-Bună ziua! Sunt Barbara, locuiesc vizavi de dumneavoastră. Ei bine, am vrut doar să mă prezint si pe mine si pe fiul meu , spune femeia chemându-l pe fiul său , al cărui nume se pare ca era Billy , acesta saluta si se întoarce înapoi la joacă , cel mai probabil .

După ce s-au prezentat fiecare cât de cumsecade se poate , Barbara îi invită la ziua de naștere a fiului ei. Când Jeff și familia lui au terminat despachetarea , Jeff a mers la mama sa unde a înfruntat-o cât de mult putea încercând sa o convingă sa nu meargă la petrecerea aceea de copii mici , dar oricât de mult s-ar fi împotrivit, nu putea face nimic. Totul era deja stabilit. Se vor duce la petrecerea aceea . 

***

A doua zi, Jeff și fratele său erau în stația de autobuz pentru a pleca spre școală. În timp ce așteptau un copil care mergea pe skateboard a sărit la doar câțiva centimetri de capul lor. Atât Liu cât și Jeff au sărit de pe mica băncuță pe care așteptau surprinși : 

-Hey ! Ce naiba? întreabă amândoi 

Puștiul s-a dat jos de pe skateboard și s-a îndreptat spre ei . Copilul părea să aibă vreo doisprezece ani , cu un an mai mic decât Jeff și cu un an mai mare decât Liu. Puștiul începe a vorbi:

- Ei, bine, bine. Se pare că am luat niște carne nouă. Deodată, au apărut alți doi copii , unul era super slabă, iar cealaltă era foarte gras. Ei bine, din moment ce sunteți noi aici, am vrea să ne prezentăm, acolo este Keith, spune arătând spre cel slab .Și el este Troy ,zice arătând spre puștiul cel  gras. Și eu sunt Randy. Acum, pentru toți copiii din acest cartier există un preț mic pentru tariful de autobuz, dacă îmi prinzi deriva. 

Liu s-a ridicat, gata să șteargă luminile din ochii copilului când unul dintre prietenii săi a tras un cuțit pe el.  Puștiul se îndreptă spre Liu și își scoase portofelul din buzunar. Jeff a avut un sentiment straniu , ciudat . Acum, a fost cu adevărat puternic; o senzație de arsură. Se ridică, dar Liu îi făcu semn să se așeze. Jeff l-a ignorat și s-a îndreptat spre copil.

-Ascultă aici,  copil copac , dă-i înapoi portofelul fratelui meu sau altfel , spune Jeff in timp ce  Randy puse portofelul în buzunar și își scoase propriul cuțit.

-Oh? Și ce vei face? în momentul în care a terminat propoziția, Jeff i-a dat cu pumnul în nasul lui.

 Când Randy își întinse mâna, Jeff apucă încheietura copilului și o rupse. Randy țipă și Jeff apucă cuțitul din mână. Troy și Keith l-au repezit pe Jeff, dar Jeff a fost prea rapid. L-a aruncat pe Randy la pământ. Keith se aruncă asupra lui, dar Jeff se furișă și îl înjunghie în braț. Keith a lăsat cuțitul și a căzut la pământ țipând. Troy l-a repezit și el, dar Jeff nici măcar nu avea nevoie de cuțit. Tocmai l-a lovit cu pumnul pe Troy direct în stomac și Troy a căzut.  Liu nu putea face altceva decât să se uite uimit la Jeff : 

-Jeff ce ai făcut?doar asta a spus. 

Au văzut autobuzul venind și au știut că vor fi învinuiți pentru toată treaba. Așa că au început să alerge cât de repede au putut.

***

A doua zi dimineață, a auzit un ciocănit la ușa din față. A coborât să găsească doi ofițeri de poliție la ușă, mama lui privindu-l înapoi cu o privire supărată. 

-Jeff, acești ofițeri îmi spun că ai atacat trei copii. Că nu au fost lupte obișnuite și că au fost înjunghiați. Înjunghiat, fiule! privirea lui Jeff căzu pe podea, arătându-i mamei că este adevărat.

-Mamă, ei au fost cei care ne-au atacat cu  cuțitele pe mine și pe Liu.

-Fiule , a spus unul dintre polițiști, „am găsit trei copii, doi înjunghiați, unul cu vânătaie pe burtă și avem martori care demonstrează că ai fugit de la fața locului. 

Jeff știa că nu are rost. El putea spune că el și Liu au fost atacați, dar apoi nu a existat nicio dovadă că nu ei au fost cei care au atacat primul. Nu puteau spune că nu fug, pentru că adevărul este adevărat că au fost. Deci, Jeff nu s-a putut apăra pe sine sau pe Liu. Brusc Liu a început să îi i-a apărarea lui Jeff și să i-a toată vina asupra lui . Într-un final , Liu a fost luat de cei doi ofiteri de poliție , unde a fost dus la școala de corecție . 

Jeff a urmărit neajutorat cum mașina polițistă pleacă cu Liu înăuntru. Câteva minute mai târziu, tatăl lui Jeff a intrat pe alee, văzând chipul lui Jeff și știind că ceva nu este în regulă.

-Fiule, fiule ce este? întreabă acesta ,dar  Jeff nu putea răspunde. Corzile sale vocale erau încordate de plâns. În schimb, mama lui Jeff l-a condus pe tatăl său înăuntru pentru a-i aduce vestea proastă, în timp ce Jeff plângea pe alee. După aproximativ o oră, Jeff s-a întors în casă, văzând că părinții lui erau amândoi șocați, triști și dezamăgiți. Nu se putea uita la ei. Nu putea vedea cum se gândeau la Liu când era vina lui. S-a dus doar să doarmă, încercând să scoată totul din minte. Au trecut două zile, fără niciun cuvânt de la Liu . Niciun prieten cu care să stați. Nimic în afară de tristețe și vinovăție. Asta până sâmbătă, când Jeff este trezit de mama sa, cu o față fericită, strălucitoare.

- Jeff, este ziua. spuse ea în timp ce deschidea perdelele și lăsa să intre lumină în camera lui.

- Ce, ce este azi? l-a întrebat Jeff în timp ce se trezește treaz.

- Păi, e petrecerea lui Billy. Acum era pe deplin treaz.

-Mamă, glumești, nu? Nu te aștepți să merg la petrecerea unui copil după ...,a fost o pauză lungă.

-Jeff, amândoi știm ce s-a întâmplat. Cred că această petrecere ar putea fi lucrul care luminează zilele trecute. Acum, îmbracă-te.

***

Jeff a mers afară până la o curte plină de copii. Alergau în costume ciudate de cowboy și se împușcau reciproc cu arme de plastic. Ar putea la fel de bine să stea într-un Toys R Us. Deodată, un copil a venit la el și i-a întins o pistol de jucărie și o pălărie.

-Hei. Vrei să te joci cu noi ? el a spus.

Inițial Jeff l-a refuzat, dar intr-un final copilul l-a convins sa se joace cu ei , pana cand brusc au apărut ei. Randy, Troy și Keith au sărit cu toții peste gard pe skateboard-urile lor. Jeff a lăsat arma falsă și si-a dat pălăria jos. Randy îl privi pe Jeff cu o ură aprinsă.

- Bună, Jeff, nu-i așa? el a spus. Avem niște treburi neterminate.

-Cred că suntem egali. Te-am bătut la porcărie și-l faci pe fratele meu trimis la JDC.

De aici a început o mica lupta, care s-a sfârșit rău , mai ales pentru Jeff. Randy i-a turnat înălbitor si vocka pe Jeff si după i-a dat foc . Jeff a ajuns la spital...totul părea sa se fi terminat atunci când Jeff a supraviețuit incendiului....dar nu a fost deloc așa. Acum acesta era complet schimbat , pielea ii era alba ca laptele , parul il avea negru ca cărbunele , iar ochii...din albastrul acela frumos s-au transformat într-un albastru urat , care semănă mai mult a negru , lumina din ochii lui acum era inexistentă . Din cauza a tot ce ii s-a întâmplat a început Jeff a început sa aibă coșmaruri , constante care l-au făcut sa înnebunească din ce în ce mai mult , până când într-o seară a devenit cine este azi. Și-a tăiat ambii obraji in așa fel încât sa  aibă un zâmbet etern , iar pleoapele cei mai mulți spun că și le-a ars sau ca le-a tăiat, dar doar el știe ceea ce a făcut . După ce și-a automutilat fata a făcut primele victime însuși familia sa ,  astfel devenind Jeff The Killer.

Destinul meu Criminal// FanFictiune Jeff The KillerWhere stories live. Discover now