valentijn date ideeën

44 6 0
                                    

VALENTIJN DATE IDEEËN
MEES (verspildetijd )

Dan heb je eindelijk een vriend(in), maar dan heb je geen idee met wat je nou eigenlijk met Valentijn wilt doen. Geen paniek! Hieronder heb ik tien ideeën voor Valentijns dates neergezet

1. Indoor picknicken
Wanneer jullie allebei geen zin hebben om naar buiten te gaan, maar toch samen willen eten is indoor picknicken de oplossing. Maak een gezellige zithoek of dekenfort en verzamel genoeg eten voor een echte maaltijd.

2. Game avond
Verzamel zo veel mogelijk games die je met z'n tweeën (of meer) kan spelen, pak wat snacks erbij en je hebt de ideale date!

3. Uit eten
Een cliché idee, maar zeker niet verkeerd, is uit eten gaan. Neem je vriend(in) mee naar zijn/hun/haar favoriete restaurant.

4. Bioscoop
Misschien niet het meest romantische, maar de bioscoop kan nooit fout gaan. Zoek een romantische film, of een film waar jullie allebei enthousiast over zijn, uit en koop wat popcorn en je hebt de klassieke filmdate!

5. Strandwandeling
Een beetje koud nog wel in februari, maar romantisch is het zeker. Neem je vriend(in) mee naar het strand, of een ander gebied zoals een bos, voor een wandeling.

6. Filmavond
Wel zin in een film, maar niet genoeg geld of geen zin om naar de bioscoop te gaan? Een filmavond is je antwoord! Houd een star wars marathon, of kijk een romantische film. Het kan allemaal, tijdens de filmavond ben je eigen baas.

7. Schaatsen
Om toch nog maar te genieten van de koud van de winter kan je je vriend(in) meenemen naar een schaatshal. Dat je misschien niet rechtop kan blijven staan of stuntelig ben op schaatsen, maakt het alleen maar leuker.

8. Hotel overnachting
Voor de volwassenen is een hotel overnachting een leuke date. Rond Valentijn zijn er veel acties waardoor voor weinig geld je samen een leuke nacht kan hebben en overdag door de stad kan rondlopen.

9. Herleef je eerste date
Wanneer je al een tijdje date is het een leuk idee om jullie eerste date te herbeleven.

10. Concert
Ga samen naar een concert van een band/artiest die jullie allebei aanspreekt. Dit hoeft niet een groot artiest te zijn, een kleine gig maakte het alleen maar romantischer en leuker en hoeft helemaal niet veel geld te kosten.

iris #8 - valentijns specialWhere stories live. Discover now