yeni komşular

15.4K 403 30
                                    

arkadaşlar acemiyim o yüzden hatalarımı görmezden gelirseniz çok sevinirim seviliyorsunuz
Ben Zehra,şimdi yeni bir yere taşındık sadece annem ve ben babam diye birisi yok ben doğduğumdan beri yok nasıl dersen terk etmiş, bizde annemle ortada kalmışız.Öyle işte eğer ki şuan yaşıyorsam annem sayesinde annemin işi yüzünden buraya gelmiştik ama annem iyi bir yere getirmemişti bizi çünkü burası çok kötü bir mahalleydi nasıl dersen içkicisini mi ararsın yoksa uyuşturucusunu mu yani hepsi bu mahalleye gelmiş gibi annem bir kaç haftalık burda kalacağımızı söyledi.    

       Bende öyle böyle değil rahatlamıştım. Neyse yeni evimize gelmiştik herşey yerindeydi artık akşam olduğu için yatama yattım. Yeni okullum nasıl onu bile bilmiyordum. Onları düşünürken telefon çaldı. Bir baktım mert arıyor merak etmeyin sevgilim değil kankam, biz taşınırken yanımıza gelmişti ama yine içine sığmadığı için aramıştı Muhtemelen, neyse açtım.

-Efendim mert
 
  -Zehra yerleştiniz mi?

-Evet merrrtttt merak etme.
   
-Nasıl merak etmeyim kızım zaten ipsiz sopsuz yere gittiniz birde merak mı etmeyim.

-Tamam mert kızma sadece merak et-

  -Tamam tamam kızmıyorum iyimisin peki

-İyiyim sen nasılsın kuzumm

  -İyiyim de kuzum nerden çıktı

-Şey tatlısın ya o yüzden.

-Amanda aman neyse kapatıyorum annem çarıyor .

-Tmm bb

     Telefonu kapattıktan sonra tavana bakarak mal gibi sırıtım.Kollarıma yine ağrı girmişti çünkü kaslarımı bugün biraz zorlamıştım.Haaa bu arada ben kareteciyim söylemiş olmam lazım diye düşünüyorum.Ama söylemedim galiba neyse ben diğer kızlar gibi değildim. Her zaman da öyleydim yani kız olduğum için pişman değilim ama bu hayat çok zor yani hele de babanız yoksa bunu yapmak zorundasınız.Neyse küçüklüğümden beri kareteyle uğraştım ve bu haldeyim kaslarım var. Belli oluyor hele ki bacak kaslarım çok belli oluyor ve bende çok seksi gözüküyorum.
         Haliyle neyse bu halimide seviyorum kollarıma gelince çok kasım yok ama çok ideal bir durumda beni bu durumda görüp üstüme gelen bir çok çocuk oldu ama merak etmeyin nasibini de aldı o sırada kollumu ovalayarak salona gittim. Annem çalışıyor du yine
"Bir şeye mı ihtiyacın var kızım."

"Yok anne sadece su içecektim."

   "Yok yok senin yine kolların ağrımış belli suratından."
   
    "Anne merak etme sadece bugün ağırlık fazla kaldırmış olabilirim yani o kadar."
 
   "Kızım sana kaç kere dicem şu dövüşü bırak diye."

   "Anne niye anlamıyorsun ben bizi korumaya çalışıyorum biliyorsun sekiz yaşında bile bunu düşünüyordum şimdi de sen bana gelmiş dövüşü bırak diyorsun."
 
   O sırada kapı çaldı ama baya bir set çaldı anneme döndüm. "Sen burda bekle" inşallah erkek değildir çünkü üstümde askılı vardı ve tüm kaslarım belli oluyordu neyse işte kapıya doğru yol aldım. Annemde arkadan bakıyordu kapıyı açtım uyuşturucu kullanmış bir adam vardı çok belliydi.

   kullandığı neyse konuşmaya başladı pis kokulu ağzıyla.

"Vay vay kimler gelmiş hoşgeldiniz. "

"Ne diyon lan sen"dedim sinirle mal gibiydi üflesen düşecek o sırada üzerime gelmeye başladı.Keşke gelmeseydi çünkü birazdan olacaklardan habersiz bekliyordu. Yazık ne olacak neyse üzerime gelirken saçlarımdan okşadı.

  "Ne de güzelmişsiniz siz yaa"

   Derken suratına yumruk yedi, sonrada bacana sonra elini tuttuğum gibi ters çevirip yere düşürdüm.     

DÖVÜŞÇÜ KIZWhere stories live. Discover now