10

2.1K 110 6
                                    

Eveeeeetttt işte karşınızda yeni bölüm.

Sabah alarmın sesi ile uyanmıştım. Yine okula gidecektim. Yani fazla gitmek istemiyordum ama mecbur gidecektim. Yatağımda doğrulunca boynumu çıtlattım. Sonrada odamın kapısına ilerledim. Odamdan çıkınca tuvalete doğru ilerledim. Tuvalette işimi bitirince tekrar odama ilerledim. Okul çantamı felan hazırladım. Sonrada daha önce hiç giyemediğim formamı giydim. Niye hiç giyemedin dersen kolum dikişli olduğu için askılı şeyler giymem gerekiyordu. Formam da askılı olmadığı için giyememiştim.

Hazırlandıktan sonra odamdan çıktım. Mutfağa ilerledim. Annem de işe gitmişti. Buzdolabından kahvaltılık şeyleri çıkartıp masaya koydum. Bir iki bişe koyunca masa hazır olmuştu. Bende hızlıca kahvaltımı yaptım. Karnım doyunca masayı topladım. Sonrada yerdeki çantamı alıp mutfaktan çıktım. Sonrada aynaya baktım. Hoş görünüyordum. Saçlarımı at kuyruğu yapmıştım. Kenarlarından da bir iki tutam saç çıkarmıştım sonrada zaten çok güzel olmuştu. Aynada kendime bakmayı sonlandırıp telefonumu cebime koydum. Elime de evin anahtarını aldım. Dış kapıyı açınca ayakkabımı giydim. Kapıyı kitlerken Enesgil'in kapısı da açıldı. Anahtarı çantama koyarken kapılarına döndüm. Enes de ayakkabısını giyiyordu. Bana doğru dönerek

"Günaydın."

"Sana da günaydın,okula mı gidiyorsun?"

"Evet, Hadi beraber gidelim."

Merdivenlerden inmeye başlayınca Enes de arkamdan geldi. Apartman çıkışına ilerleyince bende dünkü yerde yatan çocuğun olduğu tarafa döndüm. Çocuk orda değildi. Çocuğu merak etmiştim. Yani sonuçta daha küçüktü ya başına bişe geldiyse diye düşünürken Enes'in bana seslendiğini duydum.
"Heeyyy!Zehra burda mısın?"

"Burdayım. Bir an dalmışım kusura bakma."

"Belliydi zaten seslendim kaç kere hiç duymadın."

Enes'in dediğine gülerken Enes de gülmeme katılmıştı. Gülmemiz bitince ona dönerek.
"Eee Şeyma ne yapıyor.?"

"Oda işte okula felan gidiyor. Sınavları yaklaşmış. O yüzden ders çalışıp duruyor."

"Çalışsın da başarılı olsun."

Yol boyunca öyle sohbet etmiştik. Okula yaklaşmıştık. Kapıdan içeri girerken Tunagiri gördüm. Bankta oturuyorlardı. Enese dönerek

"Enes,ben tunagirin oraya gidiyorum. İstersen sende gel."

"Hayır,sağol ben sınıfa gidicem."

Enes'in yanından ayrılırken Tuna da benim geldiğimi görmüştü. Ufak bir gülümseme sundum. Yanlarına geldiğimde Tuna'nın yanına oturdum.
Tuna bana bakarak
"Günaydın, nasılsın?"

"Size de günaydın, iyiyim"

Emir bana dönerek "keşke sen de Parti'ye gelseydin. Ne güzel eğlendik. Özellikle de Tuna çok eğlendi."

Emir'in dediğine üzülmüştüm. Niye üzüldüm bilmiyorum. Yani Tuna resmen o gıcık kızın partisine gitmişti. Esas ona gıcık oluyordum. Tunaya dönerek.
"Eee ne yaptınız partide."

Tuna cevap vermeden Anıl lafa atladı. "Ooo neler oldu bir bilsen"

"Ne oldu?"

"Tuna'nın kısmeti açıldı."

"Ne demeye çalışıyorsun?"

"Tuna ile bir tane taş gibi kız dans etti. Ama Tuna kızdan gözlerini alamadı. İkisi o kadar yakıştı ki kızda resmen tuna'nın içine girdi."

DÖVÜŞÇÜ KIZWhere stories live. Discover now