Hassas nokta

1.9K 160 99
                                    

Sabah gözlerimi açtığımda Alec'in kollarında uyandığım gerçeği ile yüzüme kocaman bir gülümseme yayılmıştı.

Onun ne kadar güzel koktuğunu bildiğim için ona biraz daha yaklaştım ve burnumu boynuna sürterek konusunu içime çektim.

"Yapma..."

Kıkırdayıp şansımı biraz daha zorlamak için boynunu öpmeye başlamıştım.

"Yapma dedim Eliot." Demesiyle geriye çekilmiştim. Hala uyku halindeydi ama bana Eliot diye seslenmesi hoşuma gitmemişti.

Yanından kalkacağım sıra aniden bileğimi kavradı.

"Magnus. Ne zaman uyandın sen?" Dediğinde bileğimi ondan çekip ayaklandım.

"Biraz önce."

"Ben... bir rüya gördüm de. Daha doğrusu kabus."

"Hı... hı." Deyip ellerimle oynamaya başlamıştım. "Bana Eliot diye seslendin az önce. Ben... ben sadece boynunu öpmek istemiştim ama sen bana Eliot diye seslendin.

"Rüya görüyordum Magnus. Rüyamda Eliot canımı sıkan bir şey yapıyordu." Beni tekrar yatağa çekerken ona inansam mı bilememiştim. "Bana güvenmiyorsun."

"Şey ben sadece... birden kendimi kötü hissettim."

"Üzgünüm." Deyip elini yüzüme attı ve yüzümü okşadı. "O bok kafalı inan zerre umurumda değil. Senden başka kimse umurumda değil."

Beni kendine çekerken az da olsa üstüne uzanmıştım. Öne uzanıp dudaklarıma dudaklarını bastırdı ve beni öpmeye başladı.

Sakince ona karşılık vermiş olsam da kısa zaman sonra beni daha aceleci öpmeye başlamıştı. Geriye çekilmeye çalıştığımda beni itip sırtımı yatakla buluşturdu ve üstüme çıktı.

"O kadar kolay kaçamazsın." Dedikten sonra dudaklarını dudaklarım üstünde gezdirmeye başlamıştı. Ama beni hala öpmemişti, sadece dudaklarını dudaklarıma sürtüyordu.

En sonunda onu öpmeye başlayan taraf ben olduğumda her şey çok hızlı ilerlemişti. Dudaklarım kısa zamanda esir alınırken Alec tam anlamıyla üstüme uzanmıştı.

"Biraz ileriye gidelim mi?" Dediğinde anlamaz halde ona baktım. Sonrasında bir elini bacağıma atıp bacağımı beline çekmişti. "Sadece... biraz."

Eli sakince bacağımda dolanırken tedirgin bir şekilde ona bakmıştım.

"Şey... ben..."

Diğer bacağımı da beline çekip beline bacaklarım ile sarılmamı sağlamıştı. Sonrasında üstüme eğildi ve bana daha da yaklaştı.

"Gergin olmanı anlıyorum ama sakin ol tamam mı? Sen istemezsen hiçbir şey yapmam ama bu yakınlık olayına yavaş yavaş da olsa alışman lazım. Anlaştık mı?"

Başımı olumlu anlamda sallarken eliyle yüzümü sakince okşadı. Baş parmağını dudağımın üstüne yerleştirip bir süre dudağımla oynadı.

"Dudakların çok güzel." Deyip iç çektikten sonra üstüme eğilip dudaklarımla birleştirdi dudaklarını. Beni öperken içime çok garip duygular akın etmeye başlamıştı.

Önceden de beni öperken birtakım hislerim oluyordu ama her geçen dakika ona olan hislerim daha farklı bir boyuta doğru hareket ediyordu.

Şu an üstümdeydi. Bedeni bana daha fazla temas ediyordu. Bacaklarım onu sarıyordu ve bir eli hala bacağımda duruyor, bacağımı okşamaya devam ediyordu.

Kendimi garip hisler karşısında sıkmaya başladığımda farkında olmadan ona karşılık vermeyi bırakmıştım. Sonrasında yavaşça geriye çekildi ve dudaklarıma baktı.

InnocentWhere stories live. Discover now