10- Göz Sulanması pt.1

13.6K 629 386
                                    

İyi okumalar, muahh! 💗💗 Yorum istiyorum, bebeklerim..

**

Taehyung, akşam yemeğinde bebeği için patates haşlarken, kendisi için de pizza ısmarlamayı planlamıştı.

İlk önce bebeğiyle ilgilenecekti, daha sonra kendisini doyurabilirdi. Haşlanan patatesleri, soğuk suya tuttuktan sonra kabuklarından arındırdı. Ardından ise çok az bir tuz ilave etti ve dilimledi.

Üst dolaptan biberonu, buzdolabından da meyve suyunu çıkardıktan sonra, biberonu doldurdu. Hepsini hazırladıktan sonra masayı donattı. Salonda kendi hâlinde takılan bebeğini kucağına aldı ve yanağını ısırdı, bebeği de gülümseyip kafasını geriye doğru kaçırdı.

Yemek masasında Jungkook'u kucağında oturttu ve minik sevgilisini yedirmeye başladı. Eğer kendi de şu an yeseydi, onu mama sandalyesine koyacaktı ama şu an bütün sevgisini bebeğine vermek istediği için onu biraz şımartıyordu.

Jungkook, kafasını babacığının göğsüne yaslamışken gayet sorunsuz bir şekilde yemeğini yiyordu. Bu sorunsuz hâlinin içinde yemeğinde biraz tuz olması da vardı.

Patatesleri bitiren minik, babacığının kucağında biberonuyla oynarken -ki Taehyung ona içmesi için vermişti- babacığı da onu seyre dalmıştı.

En sonunda bu işin sonunu getirmek için "Hemen meyve suyunu bitirip Kim Jeongguk." demişti. Az sonra bebeğini yatağa yatıracaktı ve yatakta süt haricinde bir şey içmesini de istemiyordu.

***

Öğle saatlerine doğru Kim Malikanesi'nde kapı çaldığında Jungkook kocaman olan gözlerini daha da büyüterek babacığına bakıyordu. Taehyung ise kimseyi beklemediği için kaşlarını anlık çattıktan sonra kapıyı açmak için bebeğinin yanından kalktı.

Jungkook babacığının peşinden baktıktan sonra oyununa geri döndü, Taehyung da o sırada kapıyı açıp gelenlere baktı.

Karşısında Namjoon Hyungunu görünce gülümsedi. "Hoş geldiniz, neden haber verme- Jimiiin, gel aşkım."

Jimin'i kucağına alırken hyungunun içeri girmesi için geriledi. "Hoş geldin, minik civciv." dedi, Jimin'in başını okşarken.

Jungkook, içerideki babacığının sesiyle onun yanına gitmek için elindeki oyuncağı yavaşça yere bıraktı-canı acısın istememişti- ve çıkış kapısına doğru emekledi.

Salonun kapı eşiğini geçince babacığını gördüğünde gülümsedi ve daha da hızlandı, kucağında gördüğü Jimin de buna bir etkendi.

Taehyung ve Namjoon içeriye doğru adımlarken hızlıca gelen Jungkook'u gördüklerinde gülümsediler.

Namjoon, Jungkook'u kucağına aldığında kabarık saçlı çocuğun saçını karıştırdı, "Merhaba, Jk." dedi. Jungkook'un gözleri parladı, Namjoon Huungunu çok seviyordu. "Merhabaaa."

Salona giriş yaparlarken Jimin, Taehyung'un kucağında mızmızlanmış, ve babacığının kucağına gitmek için çırpınmıştı. Kesinlikle kıskanma yoktu!

Namjoon ise Jimin'in nasıl bu kadar fazla dayandığına şaşırmıştı, Jungkook'u yere indirirken bebeğini kucağına aldı ama bu sefer de bundan Jungkook mutlu olmamıştı. Olayı Taehyung çözmüş ve bebeğini kucaklamıştı.

***

Taehyung ve Namjoon ikilisi kendi aralarında bir konuşma gerçekleştirirken minikler de beraberce oyun oynuyorlardı.

Ta ki Jungkook'un gözünü televizyondan çekememesine kadar. Jimin onu sarsıp oyuna devam etmesi için diretti ama sonra olmadığını fark etti ve kendi başına oynamaya başladı.

Jungkook televizyona dalmıştı, arada sulanan gözlerini kaşıyor ve izlemeye devam ediyordu.

Namjoon Hyunguyla konuşan Taehyung bebeğine göz atmak için baktığında televizyona odaklanmış olduğunu görünce hyunguna "Bir dakika." deyip izin almıştı, yani kendince.

Daha sonra da bebeğinin gözlüğünü kitaplıktan alıp yanına gitti. Çenesinden tutup öpücük verdikten sonra gözlüğünü taktı, bebeğine.

Jungkook bundan rahatsız olduğu için huysuzlanmaya başlarken, babacığı sert bir dille "Bu gözlük gözünden çıkmayacak." dediğinde pek bir seçeneği kalmamıştı.

Asık suratla gözlüğüne dokunmadı ve Taehyung'dan oyuncu bir gülümse aldı.

***

AYYY YAZAMIYOM

Bölümler 81727272 yılda bir geliyor, Blackpink aşkımlarımı örnek alıyorum da :dd

Neyse, kendinize daha çok büyüklerinize dikkat edin. Seviliyorsunuz ♥️

-Taehyung o nude neydi, kız-

Daddy's Little Prince   ×Taekook×حيث تعيش القصص. اكتشف الآن