0.2

3.5K 71 3
                                    

Güneş ışınları odanın penceresinden süzülüyor ve Harry'nin yüzüne düşerek yumuşak bir ışıltı veriyordu. Gözlerini açtı ve odasının dışındaki kiraz çiçeği ağacının dallarının rüzgardaki dansını izleyerek esnedi. 

Arkasını döndüğünde yatağı boş buldu. Her zamanki gibi. Uyandığında ona günaydın demek veya öpmeye çalışmak için asla orada olmazdı. Başlangıçta bu özelliği hoşuna gitmişti. Tamamen bağımsızdı ve kimseden herhangi bir onay beklemiyordu. Ama sonra zaman geçtikçe kendini bir kere, sadece bir kerecik olsun uyandığında onun yanında uzandığını görmeyi dilerken buluyordu. 

Bu asla olmadı. 

Bir kez daha esnerken yataktan kalktı ve çıplak ayaklarını zemine değdirdi. Sabahları gerçekten uyanabilmesi hep biraz zaman alırdı. Genellikle bu sıcak bir duş, biraz gerinme veya bir kupa kahve gerektirirdi ama bu sabah oldukça uyanıktı çünkü aniden aklına mutfaktaki kız gelmişti. Elinde yer fıstığı ezmesi kavanozu tutan parlak gözlü kız. Adelaide. Abigail'in kızı. 

Yüzüne düşen ıslak lüleleriyle banyodan çıktığında, aşağı kattan gelen boğuk sesleri duyabiliyordu. O an, karnında oluşmaya başlayan düğümleri hissetti. Bazı sebeplerden dolayı, Adelaide ile gerçekten karşılaşmak istemiyordu. Yine onunla aynı şekilde konuşmasını duymak istemiyordu. 

Alt dudağını emdi ve ısırdı. Bir anlığına yatağa geri girmenin ve Abigail'e iyi hissetmediğini söyleyip gün boyunca yatakta kalmanın iyi bir fikir olabileceğini düşündü. Ama sonucunda, bu fikrin tamamen çok saçma olduğunu düşündü. Eninde sonunda yeniden onunla yüzleşmek zorunda kalacaktı. Daha önce hiç karşılaşmamış olmaları büyük bir mucizeydi. Ama eğer Abigail'in söyledikleri doğruysa, kız zamanının çoğunu arkadaşlarıyla ormanın etrafında koşturup ucuz şarap içerek ve kimsenin dinlemediği müzikleri dinlemeyerek geçiriyordum. 

Böylece yeni bir gün için hazır olduğunu düşünerek birkaç parça kıyafet giydi ve merdivenlerden aşağı indi. Hazır değildi. 

Hiçbir şey onu, o gün olabileceklere hazırlayamazdı. 

Veya sonraki gün için. 

Veya sonra gelecek bütün günler için. 

daddy issues / harry styles (çeviri)Where stories live. Discover now