2.

296 32 0
                                    

Ráno se kirishima vzbudil vyspalý do růžova. Po dlouhé době spal celou noc na měkké posteli. Konečně. Po ránu ho nic nebolelo, v noci ho nebudil žádný rámus a mohl spát jak dlouho chtěl.

Vzbudil se asi v deset hodin. Při pohledu na hodiny se lekl, ale když si uvědomil, že je v novém domově, tak se usmál. Konečně. Žádné časové rozvrhy, nic. Bakugou ještě spal, tak se zvedl a šel se kouknout, jestli i jeho noví rodiče taky ještě spí.

Seběhl zatočené schodiště, ale nikoho nenašel. Jen vzkaz, přející Dobré ráno, a že se vrátí až večer a jídlo mají v ledničce. Po tomhle dopise dostal trošku strach. Co když se Bakugou k němu bude chovat hnusně? Co když ho nepřijme? Včera nevypadal, že by byl dvakrát nadšený, že tam je. Raději nad ničím nepřemýšlel a šel si dát snídani. Ve spíži našel rohlík a v lednici sýr.

,,Co jíš!?" Vlítnul do kuchyně s řevem Bakugou. ,,N-nic. Jen sýr." Bakugou se zamračil, ale už povolil zaťaté pěsti. ,,Máš štěstí. Dotknul by ses tý ryby a udělal bych z tebe mastný flek." Kirishima se jen vyděšeně koukal. Tohle by neřekl, že udělá. V děcáku by ho to tolik nezaskočilo, ale tady? Ne. Nepředstavoval si to takhle. Čekal, že ho bráška bude mít rád, představí ho jeho partě, budou chodit do kina a sdělovat si zážitky. Myslel, že Bakugou jich má za těch 15 let dost, když si včera na chodbě všiml rodinných fotek z dovolených.

Nový bráškaWhere stories live. Discover now