3.

296 29 0
                                    

Po tiché snídani zalezl Bakugou do pokoje a Kirishima v kuchyni osiřel. Přemýšlel, co bude dělat. Ještě předevčírem takhle seděl na společné místnosti a říkal si, co asi bude za dva dny dělat. Typoval si, že když bude hezky, tak mu Bakugou ukáže okolí a když pršet, že se podívají na nějaký film. Místo toho zas sedí.

Po pár minutách se zvedl, oblékl se a šel se sám porozhlídnout po městě. Naděje, že mu to tu Bakugou ukáže, ho už opustila.
Na botníku našel obálku s jeho jménem. Otevřel ji a byly v ní peníze se vzkazem

~Dnes s Tebou nemůžeme jít do města, tak ti tu necháme peníze a ty si za to kup oblečení, ve kterém půjdeš zítra do školy a pyžamo. Zbytek oblečení koupíme spolu nějaký jiný den.
S pozdravem máma a táta~

Super. Takže dopis je jen pro něho a že by šel Bakugou s ním, s tím nepočítají. Asi věděli, jak by zareagoval.
Kirishima si vzdychnul, obul si tenisky a vyšel z baráku. Tak první věc Kirishimo. Najdi centrum. To by si mohl zvládnout. Tak tak třeba tudy.

Kirishima prošel širokou uličkou a rozhlédl se. Nikde žádný ukazatel neviděl, tak se vydal rovně přes park. V parku si chvilku sedl na lavičku a díval se do země. Pak si všiml světlovlasého kluka, který se zastavil u stromu kouknul se do koruny a chvilku ji pozoroval. Zvláštní to kluk. Kouká do stromů. Asi je tam veverka. Řekl si Kirishima, zvedl se a šel za ním.

,,Ahoj, nevíš, jestli do dobře do centra?" Zeptal se ho nervózně.

Světlovlasý kluk se na něj podíval, usmál se, a řekl že jo. Pak mu ještě ukázal, kde je nějaký obchodní centrum a rozešli se.

Nový bráškaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora