•SEVEN•

279 54 78
                                    

"Bakalım kimmiş bu jennie denen hatun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bakalım kimmiş bu jennie denen hatun..."

*

Bir ay geçmişti.
Kimse jungkook'un nerede olduğunu bilmiyordu. Annesi Jisoo ağlamaktan bir hal olmuştu. Joo-hyun hatun bu bir ay boyunca onu teselli etmek için yanında kalmıştı. Hoseok ağa da Seok-jin ağanın yanında kalmıştı.

Jimin'in de pek farklı olduğu söylenemezdi.
En yakın arkadaşı tamı tamına bir aydır yanında değildi. Öldü mü kaldı mı haber yoktu. Jungkook'a ne olduğunu bilmemek onun canını daha fazla sıkıyordu. Bu sırada ise Ji-eun onun yanından hiç ayrılmıyordu.

Yoongi olanlardan sonra elinden geldiğince tüm ovaları teker teker gezmişti atıyla. Her tarafa bakmıştı buna karınca yuvaları da dahil. Lakin jungkook'tan tek bir iz bile yoktu. Yer yarılmış içine girmişti sanki.

Jennie ise her gün jungkook'u sınırda ya da beraber gezdikleri yerlerde bekliyordu. Oturdukları ağaç diplerinde,han nehrinde,ormanda,sınırda ve daha bir çok yerde. Sanki ruhu yoktu jennie'nin. Elinde jungkook'a hediye olarak verdiği kırmızı kürkten başka hiç bir şey yoktu. Onun kıyafetlerini koklamaktan başka bir şey yapamıyordu. Çaresiz olmak ve yiğidinden tek bir haber bile alamamak üzüyordu onu.

Jennie yine sınıra gelmiş ve öylece oturmuştu. Bekliyordu, jungkook'u.

"Jennie?" Mayışmış bir ses duyması ile kafasını arkasına çevirmiş ve abisine bakmıştı jennie.

"Efendim abi?" Sesi yorgun ve bir o kadarda sessiz çıkmıştı.

"Neden sürekli buraya geliyorsun? Ben sana jungkook'u bekleme demiyorum. Ben sana jungkook'u beylikte bekle diyorum. Ben,askerler,emir altında çalışan beyler ve hatunlar. Hepimiz seferber olduk arıyoruz jungkook'u. Senin burada beklemen ona hiç bir fayda sağlamayacak." Uzun konuşmasının ardından jennie kafasını sallamıştı iki yana.

"Olmaz abi. Ben gitmem buradan. Ya jungkook uzun yoldan gelir de yorgun düşerse? Ya burada düşüp bayılırsa? Kim fark eder onu?" Başını sallamıştı yoongi. Anlıyordu kardeşini belki hiç aşık olmamıştı ancak yine de anlıyordu. Zordu onun için ve söylediği cümleler paranoyaklaştığını gayet belli ediyordu.

"Tamam jennie. Ben buraya iki asker dikerim Gece gündüz göz kırpmadan jungkook'u gözlerler. Sen dön obaya nolur."

"O vakit elini çabuk tut da getir askerlerini. Onlar gelmeden kalkmam ben buradan!" Diyerek bir kez daha karşı koymuştu jennie abisine.

Yoongi bir şey diyemeden dudaklarını birbirine bastırmış ve derin bir nefes bırakarak obanın yolunu tutmuştu. Askerleri getirecek,jennie'nin obaya dönmesini sağlayacak ve en sonunda da jungkook'u aramak için tekrar yola koyulacaktı.

*

Tüm oba jungkook'un öldüğüne inanmış ve günlük hayatlarına devam etmeye başlamışlardı. Seok-jin ve jisoo ağlamaktan bitap düşmüş,kahrolmuşlardı.

Yoongi yavaş adımlarla obaya girdiği anda herkes ona pür dikkat kesilmişti. Yoongi'nin bağırarak söylediği şeyler ise ağızlarını bir metre açmalarına neden olmuştu.

"KİM Kİ BANA JUNGKOOK'UN KANLI OKUNU VE KÜRKÜNÜ GETİRİRSE KARDEŞİM JENNİE'Yİ ONA VERECEĞİM!"

Herkes yoongi'nin demek istediği şeyi anlamıştı. Jungkook ölmedi demek istiyordu. Lakin obanın tam girişinden geçen eşkiya'dan habersizdi.

"Askerler! Gelin benimle." Diyerek karşısında ki iki askeri işaret eden yoongi önden atına atlayıp jennie'nin yanına ilerlemeye başlamıştı. Askerler de hızla onun arkasından giderken girişteki eşkiya atına sertçe kırbacını vurmuş ve çabucak uzaklaşmıştı o alandan.

*

"BEYİM! BEYİM!" Eşkiya hızla beyinin çadırına daldığında herkes ona dikkat kesilmişti.

"Ne var be densiz! Çadırıma nasıl böyle girmeye cüret edersin?!" Diyen bey hızla ayağa kalkmış ve burnundan solumaya başlamıştı.

"Durun beyim,sinirlenmeyin hemen. Size güzel havadislerim var." Bey kalktığı yere geri oturmuş ve eliyle buyur etmişti askerini.

"Şu esir aldığımız tavşan çocuk var ya beyim," bey 'nolmuş ona' dercesine bakmış ve üzümünden yemeye devam etmişti.

"Onun obasında bir gürültü bir hıyam görmeniz gerek! Birisi çıkıp jennie diye bir kızdan bahsetti,Kardeşiymiş herhal. Jungkook'un kanlı okunu ve kürkünü ona götürene verecekmiş kardeşini. Beyliğimize bir hatun daha katsak fena olmaz ya!" Bey duyduklarıyla gülümsemişti.

"Bakalım kimmiş bu jennie denen hatun..."

*

Guysss ben geldimmm. Uzun zaman oldu değil mi? Nasılsınız?

Oy sınırı: 25
Yorum sınırı:41

WRİSTBAND | bts•bpWhere stories live. Discover now