•TEN•

231 48 195
                                    

"Düğün işlemleri başlasın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Düğün işlemleri başlasın. Jennie ve Yong-hwa evleniyor."

<•>

Yoongi Yong-hwa'nın kafasını tutmuş ve diz kapağı ile birleştirmişti. Yong-hwa aldığı darbeyle yeniden yere yığılırken hayatında hiç bu kadar dayak yememiştim diye geçirdi içinden.

"Bakıyorum da çabuk pes ettin? Kardeşimi almak istemiyor musun yoksa?" Yoongi sesindeki sevinç tınısıyla konuştuğunda Yong-hwa hızla yoongi'nin ayağını kavrayıp kendine çekmiş ve bir hışımla üstüne atlayıp yumruklamaya başlamıştı.

Ne de olsa O bir Ağaydı. Kaybetmek ona göre bir şey değildi ve o an düşündüğü tek şey evleneceği kızdı.

<•>

Jungkook bir kez daha ellerini kapının keskin yerine vurmuş ve son bir umutla dikenli bağın kopmasını dilemişti. Ellerine baktığı zaman yüzünü sevinç kaplamış ve bileklerinin kızarmasını görmemezlikten gelmişti.

Kapısında bekleyen iki asker Jungkook için sadece bir yemden ibaretti. Hatununu özlediği gibi dövüşmeyi de özlemişti ve dışarıdaki askerler bu isteğini yeterince yerine getirecek gibi duruyordu.

Kesilen bağı yeniden, açabileceği şekilde eline dolamış ve kapıya yaklaşarak sakin bir sesle askerlere seslenmişti.

"Kırang, bae-wu! Beni dışarı çıkarmalısınız mola zamanım geldi." Mola zamanı dediği an askerler ne olduğunu anlamıştı. Kırang okunu almış ve jungkook'u korkutmak için kapıya doğrultmuştu onu ne zaman tuvalete götürecek olsalar bunu yaparlardı ki, jungkook kaçmasın.

Bae-wu kilidi yavaşça açtığında karşısında kendisine sırıtan bir jungkook görmeyi elbette beklemiyordu.

Kırang kapının eşiğinden bakarken Bae-wu'nun bir anda gözden kaybolması ile gözlerini fal taşı gibi açmıştı. İçeriden en ufak ses gelmemesi Kırang'ı tedirgin etmeye başlarken yavaşça kapıya gitmeye başlamıştı.
Oku kapıdan içeri doğrulttuğu anda yerde haraketsizce yatan Bae-wu ile neye uğradığını şaşırmıştı. Ne olduğunu anlamadan kendisi de içeri çekilmiş ve kafası hızla yan duvara bakmıştı.

Jungkook boyun kırma taktiğinin ne kadar sessiz ve sakin bir öldürme yöntemi olduğunu düşünürken bu tekniği bir dahakine tekrar kullanacağını hatırlatmıştı kendine.

Sırada ise dışarıdaki askerler vardı. Onları atlatmanın daha zor ama daha eğlenceli olacağını bildiğinden içini büyük bir neşe kaplamış ve popsunu sallaya sallaya dışarı doğru adımlar atmaya başlamıştı. Ne de olsa obada kendisini bekleyen bir hatunu vardı...

WRİSTBAND | bts•bpWhere stories live. Discover now