6. Pişmanlık

13.9K 889 1.2K
                                    

Müslüm Gürses/Olmadı Yar  😁 Azıcık arabesk takılalım 😁Fırat için gelsin 😭Son pişmanlık fayda etmez diyor rahmetli...

Hatalarım için  kusura bakmayın. Kontrol etmedim. 


Fidan, yaşanan onca olaydan sonra hiçbir şey olmamış gibi kendisiyle sevişmek isteyen adama inanamadı. Genç kadın, Fırat'ın eli vücudunda gezindikçe tenine binlerce iğne batırılıyormuş gibi hissetti.

"Bırak beni."

Fidan'a duyduğu arzudan gözleri kararan Fırat "Bırakmam" diye fısıldadı. Fidan, kurtulmak için kıvrandıkça Fırat'ın daha çok tahrik olduğundan bihaber mücadele etmeye devam etti. En zayıf noktası olan boynunda Fırat'ın nefesini hissedince bütün vücudu ürperdi. Fidan'ın boynunun ne kadar hassas olduğunu bilen Fırat, kadının boynuna usulca dişlerini geçirdi ne yaptığının bilincinde olarak. Acıtmayan ancak tahrik eden ısırıklarını defalarca tekrarlarken Fidan, vücudunun kontrolünü kaybetme eşiğine geldiğinin farkında olarak panikledi. Tırnaklarını Fırat'ın eline geçirdi. Bütün gücüyle acımadan çizdi.

"Ahhh"

Duyduğu acı yüzünden Fidan'ı bırakan Fırat "Delirdin mi kadın? Kedi gibi ellerimi çizdin" diye isyan etti. Ruhunda kopan fırtınalara karşın vücudunda oluşan istek yüzünden dehşete düşen Fidan, sabahlığının hızlı bir şekilde kuşağını düzeltti.

"Çok acıdı mı?"

Ellerini Fidan'a gösteren Fırat "Şuna bak, günlerce izi kalacak. Kedi misin sen kızım? Durduk yere neden yaptın bunu?" diye sordu. Fırat'ın isyanına neşesiz bir şekilde güldü Fidan. Az önce vücudunda uyanan istek çoktan yerini başka duygulara bırakmıştı. Duyduğu arzuya rağmen kendini denetleyen Fidan, bu yaptığından gurur duydu. Böyle bir durumda ne olursa olsun cinsel heveslerin peşinde kendimi küçük düşüremem ben, diye düşündü Fırat'a bakarken.

"Ya senin, benim ruhumda bıraktığın izler ne olacak? Onları göremiyorsun diye yok mu sayacaksın? Senin canın tatlı da benim canım neden kıymetsiz?"

Kendine şaşkın gözlerle bakan Fırat'ı umursamadan dolaptan aldığı pijamasının altını giydi, sonra da üstünü.

"Yan odada sabahlara kadar karınla birlikte çıkardığınız sesleri kaç gece dinledim ben haberin var mı?"

Sinirlenen Fırat "Ya senin beni kandırdığını öğrendiğimde ben neler hissettim senin haberin var mı? Allah'ın cezası canımdan can gitti. Bu yüzden senin bana söyleyecek lafın olamaz" diye konuştu. İçinden ne kadar bağırmak geçse de konuşmalarını kimse duymasın diye oldukça kısık bir sesle sözlerini bitirdi.

"Ben, seni ne zaman kandırmışım? Bir tane doktora gittik. Onda da sana başka doktorlara da gidelim dedim. Sen ne yaptın? Sen her gün benden uzaklaştın. O tahlil sonuçları senin için yanlış olunca hemen kafanda kurdun. Bende sorun yoksa sıkıntı kesin Fidan'dadır dedin. Hiç başka doktorlara gidip tekrar tahlil yaptırmayı düşünmedin tabii. Sana bir günah keçisi lazımdı o da ben oldum."

Fidan, sözlerini bitirdikten sonra Fırat'tan uzaklaştı.

"Madem beni kandırmadın o zaman yarın doktora gidelim. Tekrar muayene ol."

Fırat'ın sözlerini duyan Fidan oldukça sesli gülmeye başladı. Fidan'ın aralıksız gülmeye devam etmesi ile daha da sinirlenen Fırat "Komik bir şey var mı niye gülüp duruyorsun?" dedi. Az önce gülen kendi değilmiş gibi ağlamaya başlayan Fidan, burnunu çekerek konuştu.

"Bu saatten sonra neye yarar? Senin karın da çocuğun da yan odada seni bekliyor. Sen, benimle ilgili bütün haklarını kaybettin. Dini nikâh kıyılırken başka kadınla evlenmeme sözün ve boşanma hakkım yalan oldu. Bundan sonra senin düşünmen gereken tek şey karın ve çocuğun."

Söz Ver (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin