Önemli

2.5K 101 46
                                    

Knee Socks ve Sparrow'a yeni bölüm bekleyen tüm okuyuculara,

Üzülerek size bir süre daha yazamayacağımı söylemek istiyorum. Bana içten içe kızıyorsunuz belki ama bazen elimden bir şey gelmiyor. Bunu isteyerek yapmıyorum. Ben de bir an önce 2 yıldır yazdığım kitap bitsin, tatlıya bağlansın istiyorum ama ne zaman yazmaya başlasam yarıda kesiliyor, devamı gelmiyor. Özellikle Knee Socks'ın yeri bende başkadır çünkü en yoğun hislerimi döktüğüm kitap odur benim için. İki yıl içinde ne derdim varsa yazarak hafiflediğim satırlarla dolu. Yorumlarınız, kitaba olan ilginiz inanılmaz güzel benim için ve bunu hep belirtiyorum zaten biliyorsunuz.

Bu bir yarıda bırakış notu değil, vazgeçiş değil. Elbet dönüp tamamlayacağım bu kitabı fakat Sparrow'u yayından kaldırdım. Knee Socks'a da bir süre bölüm gelmeyecek. Sona yaklaştık ve olaylar karmaşık bir hale geldi, ben de kendimi tüm bu karmaşanın ortasında ne yapacağımı bilmez halde dikiliyormuş gibi hissediyorum.

Eğer bahanelerimden sıkıldıysanız kitabı kütüphaneden silin. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Kimse keyfimi beklemek zorunda değil. Araya aylarca farklar koyuyorum, bölümler düzensiz, şimdi de ara verip askıya alıyorum. Gerçekten çekmek zorunda değilsiniz arkadaşlar. Gidiş sebebim sınav da değil, böyle sananlar olmuş onu söyleyeyim.

Sizleri çok seviyorum ve özleyeceğim de. Hesabı yalnızca kitap okumak için kullanacağım bu ara verdiğim süre zarfında. Yüzleşmeye hazır olduğum an devam edeceğim yazmaya. Tekrardan görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Hepinize öpücükler ve kucaklamalar🎈🎈🎈

Knee Socks | Daddy Issues Where stories live. Discover now