0.4

2.1K 184 588
                                    

Medya: Bölümle ilgili Harry'nin bir resmi

İyi okumalar💕

Ps// Bu hikayenin bir diğer yazarı Larryninellitonu dur

Yolda şirkete doğru ilerlerken Harry aklına gelen düşünce ile gülümsemiş ve Louis'ye dönmüştü "Bay Tomlinson... Sevgiliniz var mı?" Harry'nin içinden bir ses olmasını istemiyordu. Yani sonuçta evde ayrıyetten bir kadın olması işine gelmezdi. 'hem kesin gıcık bir sürtük olurdu' diye düşünmüştü kendi kendine

Louis kaşlarını çatmıştı "Neden sordun?"

Harry umursamıyormuşcasına omuz silkti "Merak ettim?"

"Sevgilim yok. Olmadı da. Ciddi ilişkileri pek beceremem..." 'bunları cidden niye soruyordu?' Louis çok fazla kafa yormayıp yola odaklanmıştı.

Harry kaşlarını kaldırıp kafasını salladı.
"Hmm...tek geceliklerin mi oluyor yani?"

Bu konu Louis'yi gererken sıkkınca nefes verdi "Harry. Hadi şarkı aç." 'Güzel... iyi bir konuydu. Umarım fazla sorgulamadan açardı şu şarkıyı' diye iç geçirmişti.

"Şarkı dinlemek istemiyorum...susmamı istediğinizde söyleseniz yeter" Harry'nin yüzü düşerken cama yaklaşıp başını yasladı ve dışarıyı izlemeye başladı.

"Susmanı istediğimi nerden çıkardın?" Louis'nin kaşları havaya kalkmıştı. Onu kırmak istemiyordu ve toparlaması lazımdı "Ben belki şarkıya eşlik edersinde sesini duyarım diye açmanı söylemiştim." omuz silkti. "Aslında bugün salı ve müzik dersin var. Belki izin verirsen derse ben de katılabilirim? Sesini de duymuş olurum?" Louis kendi kendine zafer bayraklarını sallandırmıştı. 'Bence iyi kurtardım' diye düşünmüştü. Ama bunlar yalan değildi. Sesini duymak istiyordu...

"Nasıl isterseniz Bay Tomlinson" Harry gülümserken içinden  'Babacık kesinlikle iyi kıvırıyordu.' Diye geçirmişti. İç çekip telefonundan rastgele bir şarkı açtı. Sesini orta düzeyin biraz daha altında tuttu. Bu sessizlikten daha iyiydi.

Louis derin bir nefes alıp vermişti. Şirkete yaklaşmışlardı. 'İyi ki o meseleleri çok kurcalamamıştın. Ki zaten ısrar etsende söylenecek bir yanı yoktu.' Diye düşünmüştü. Harry'e '18'ine kadar bir sürü kız siktiğini ama daha sonrasında hiç birinden zevk almadığını fark edince erkeklere yöneldiğini, gaybarlarda sürttüğünü, son olayında neredeyse ifşa olacağını, magazin tarafından çekilen fotoğrafları büyük bir miktar para karşılığında sildirttiğini ve bu olaydan sonra 3 yıldır hiç bir ilişki yaşamadığını' anlatamazdı ama değil mi? 'Ne drama ama...' Louis'nin zor bir hayatı olmuştu gerçekten. Harry gibi sinir hastasıydı ve 10 yaşında annesini kaybettikten sonra başlamıştı. Psikolojisi yerle bir olmuştu ve Louis anne sevgisini tam tadamadan ölmüştü annesi. Babası severdi onu ama geleceği için bir para sembolü olarak görürdü Louis'yi... daha sonra babası da ölmüştü ve işleri Louis'ye kalmıştı... Bunları artık düşünmek istemiyordu Louis. Geldiklerinde arabayı park etmişti. Harry'e dönü "Çıkalım."

Harry şarkıyı durdurup gülümsedi ve arabadan indi. Louis de indiğinde beraber şirkete girmişlerdi. Asansöre bindiklerinde Harry derin bir nefes aldı. 'Sadece lanet bir asansördü' diye içinden geçirmişti. İzlediği filmeler ve dizilerden dolayı psikolojikmen klostrofobi olmuştu. Harry Louis'ye dönüp burukça gülümsedi "Özür dilerim"

Louis durgun ve dalgın ifadesinden Harry'nin sesiyle ayrılırken ona baktı "Ne için?"

Harry omuz silkmişti. "Sizin özel hayatınız beni ilgilendirmez. Bu kadar fazla soru sormam kabacaydı."

INEFFABLE ➳L.S ۵Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt