0.5

2.3K 168 569
                                    

İyi okumalar💕

Ps// Bu hikayenin bir diğer yazarı Larryninellitonu dur

Harry kendini kötü hissediyordu. Louis'nin ona asla o gözle bakmayacağını bilerek kendini gözden düşürmüştü. Arabanın ön koltuğunda otururken bacak bacak üstüne attı. Louis'nin anlayıp anlamadığını bilmiyordu. Ama onu deneyebilirdi. Ayrıca sessizlik hoşuna gitmemişti "Louis? Seni öpmemden rahatsız mı oldun?"

Louis Harry'nin sorduğu soruyla kaşlarını hafifçe yukarı kaldırıp Harry'e kısa bir bakış atıp bakışlarını tekrar yola çevirmişti "Hayır Harry... Neden rahatsız olayım ki?" Gülümsedi. "Sonuçta sevindin ve teşekkür ettin... Bu çok güzel bir şey bence."

Harry kafasını sallayıp gülümsedi "Evet öyle oldu..."  'Sanırım anlamamıştı çünkü anlasaydı yakınlık kurmamam için evet derdi' diye düşünmüştü Harry "Ne yiyeceğiz?"

"Ne istersen..." Louis ona cevap verirken lokantaya ulaştıklarında arabayı park edip birlikte dışarı çıkmış ve lüks lokantaya girip güzel bir manzarası olan masaya oturmuşlardı. Garson yanlarına gelip menüleri ikisine de uzatırken gözlerini yemeklerde gezdirmişlerdi "Ne istersin?" Diye sormuştu Louis gözleri hâlâ menüde gezerken.

Harry dudağını kemirirken menüde gözlerini gezdirdi "Bilmiyorum...ağır şeyler yemek istemiyorum," Omuz silkti. "Havyarlı hellim salata alacağım sanırım"

"Pekii...  Ben de et sote ve kırmızı şarap istiyorum. İçecek bir şey ister misin Harry?" Louis gözlerini Harry'e çevirirken menüyü garsona uzatmıştı.

Harry şirince gülümsedi "Şarap alabilir miyim? Sadece bir kadeh? Lütfeen!"

Louis hemen kaşlarını çatmıştı. "Harry alkol senin için zararlı. Ayrıca daha reşit bile değilsin. Meyve suyu alabilirsin? Hem daha sağlıklı ve güzel?"

Harry oflamıştı. 'Bir kadehe bu kadar kızıyorsan partilerini bilse ne yapardı bilmiyordu' diye düşünmüştü. "Kola alacağım o zaman."

Kola da zararlıydı ve sağlıksızdı ama Harry'i bu kadar kısıtlayamazdı. Louis hafifçe başını  salladı "Peki... ama fazla içmek yok?"

Harry gözlerini devirmişti "içmem." Garson siparişleri getirmeye giderken Harry kollarını önünde bağlamış ve ayaklarını sallamıştı. Gözlerini Louis'ye çevirdi. "Geç kalmayız değil mi? Yani müzik dersime?"

Louis kolundaki saate bakıp tekrar Harry'e döndü "Eve gittiğimizde hocan gelecektir. Daha sonra sabah konuştuğumuz gibi arkadaşlarından notlarını alıp eksik derslerini tamamla olur mu?"

Harry başını sallayıp dirseğini masaya yanağını da eline yasladı "Olur. Lara atmıştır zaten. Onu geçiririm..."

"Tekrarlarını yap. Anlamadıklarını da sor. Kaç gündür okula gitmiyorsun olmadı özel hoca tutarız." O arada garson ikisinin de siparişlerini bırakıp gitmişti.

Harry salatasına saldırırken kafasıno salladı "Merak etme Louis. Derslerim hep iyi oldu"  Göz kırpmıştı. Sonrasında ise ikiside sessiz bir yemek geçirmişti

Louis hesabı ödeyip birlikte arabaya binmiş ve eve doğru ilerlemişlerdi. Harry'nin Dersine yarım saat vardı. Eve geldiklerinde içeri girmişlerdi. Louis Harry'e dönüp "Ellerini yıka ve üstünü değiştir. Birazdan hocan burda olur." Dedi.

Harry onu başıyla onaylayıp gülümsemiş ve koşarak odasına çıkmıştı. Elini yüzünü yıkayıp saçlarının önüne gelmemesi için mor bir bandana takmıştı. Yine mor kısa bir ev şortu giyip üstünede siyah, şortu kapatan bir t-shirt giyip nota defterini ve gitarını yatağın üstüne koyup salona indi.

INEFFABLE ➳L.S ۵Where stories live. Discover now