0.6

2.3K 164 638
                                    

Medya: Evin bodrum katı

İyi okumalar💕

Ps// bu hikayenin bir diğer yazarı Larryninellitonu dur

Harry sabah sikik alarmın sesiyle yüzünü buruşturdu. Bacağını Louis'nin üzerine atıp ona daha sıkıca sarıldı. "Mhh!"

Louis uykusundan uyanırken Harry'nin, bedenine koala misali sarıldığını görünce gözlerini ovuşturdu ve çatallaşmış sesiyle konuştu "Harry..."

Harry kafasını Louis'nin boynuna gömdü "B-biraz daha u-uyumak istiyorum!"

Louis elini Harry'nin çıplak bacağına koyup belinden ayırırken doğruldu "Geç kalacağız. Kalkıp hazırlan." Ayağa kalkıp alarmı kapattı.

Harry Louis odadan çıkarken Louis'nin yattığı yastığı alıp yüzüne bastırdı. "Mmhh!" Sinirle yastığı bırakıp doğruldu ve ayağa kalkıp banyoya girdi.

Louis odasına geçip banyoya girdi ve işlerini hallettikten sonra dolaba yöneldi. Boğazlı siyah bir kazak ve siyah ceketini giyip altına siyah kumaş pantolonunu geçirirken parfümünü sıkıp yatağın üstündeki eşyalarını topladı. Çantasını alıp aşağı inerken her zamanki gibi masaya oturup tableti açtı ve Harry'i beklerken oyalandı.

Harry banyodaki işlerini hallettikten sonra dolaptan gri yünden örülmüş üstünde beyaz ve pembe yünden tavşancıklar olan elbisesini giyip altına da dizlerine kadar olan pembe çorabını giydi. Beyaz ayakkabılarını da giydikten sonra saçlarını düzeltip parfümünü sıktı ve çilekli parlatıcısı sürdü. Aşağı inip yerine oturdu "Afiyet olsuuun!"

Louis'nin gözleri Harry geldiğinde üstündekilerini süzerken dudaklarını diliyle ıslatmış ve tablete geri döndü. "Sana da. Çabuk ye de çıkalım. Birkaç görüşmem ve toplantım var. Eğer geç kalırsam sana haber veririm."

"Peki..." tabağına birkaç parça şey doldurup hızla yemeye başladı. 'Sanırım bu gün biraz sinirliydi ya da sabahları sinirli oluyordu?' Harry kendi düşüncelerine omuz silkti.

İkiside kahvaltıyı bitirirken Louis kalkıp tableti çantaya koydu ve kapıya doğru ilerlerken son kez aynadan kendisine baktı. Yüzündeki gergin ve endişeli ifadeden kurtulmak istedi. Bugün önemli bir görüşmeleri vardı ve rakip şirketle Louis'nin şirketi arasında seçim yapılacaktı. Aslında o projeyle hayli hayli geçerdi. Tomlinson Holding'ini seçeceklerini biliyordu ama yine de stresliydi. Kapıyı açıp Harry'e kaçamak bir bakış atarken arabaya ilerledi.

Harry Louis'nin bu gerginliğine anlam veremeyip dudak büzmüş ve omuz silkti. Birlikte arabaya geçerken kemerini bağlayıp kafasını cama yaslamış ve gözlerini kapattı. Sessiz bir yolculumtan sonra okula vardıklarında Louis arabayı durdurup Harry'e baktı "İyi dersler... Derslerini iyi dinle. Bir şey olursa bana mesaj at."

Harry onu başıyla onayladı "Tamam...görüşürüz" kararsız bir şekilde Louis'ye baktı. Yanağını öpmek istiyordu ama çok ters görünüyordu. O yüzden arabadan inip okula doğru yürüdü. Louis Harry'i arkadaşlarıyla birlikte okula girdiklerini gördüğünde arabayı şirkete doğru sürdü.

Harry sınıfına çıkıp Lara'nın yanına oturdu. "Selam!"

Lara Harry'e kocaman gülümseyip sarıldı. "Merhaba Harry!" geri çekilip ona biraz endişeyle baktı "Nasılsın? Kendini kötü hissetmiyorsun değil mi?"

Harry gülümseyip kafasını sıraya yasladı. "İyiyim bir sorun yok. Sen nasılsın?"

"İyiyim..."

INEFFABLE ➳L.S ۵Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin