0.8

3.5K 179 366
                                    

İyi okumalar💕

Ps// bu hikayenin bir diğer yazarı Larryninellitonu dur

Uzun bir bölüm olduğu için baştan sona defalarca okuyamadım yani yanlışlar olabilir üzünüm :)

                             Smut Alert

Louis, Harry'i ofisine yönlendirirken içeri geçip kapıyı kapattı. Ondan ayrılırken piyanonun yanına ilerledi. "Sesini duymak istiyorum... Ben çalarken sen eşlik eder misin?" hafifçe gülümseyip koltuğa yerleşmişti.

Harry'nin yanakları kızarmıştı. "Imm...tamam." Louis'nin yanına oturdu. "Ne çalacaksın?" Harry, Louis'nin ofisine gelirken böyle olacağını hiç tahmin etmemişti. Louis'nin sesini beğenmesi gururunu okşuyordu.

"Ne istersen? Dudak büzüp omuz silkti. "Ne söylediğin önemli değil... Sadece sesini tekrar duymak istiyorum..." gülümseyip işaret ve orta parmağının tersiyle yanağını okşayıp buklelerini kulağının arasına sıkıştırdı.

Harry Louis'ye bakıp kıkırdadı. Elini tutup piyanonun üzerine yerleştirdi. Elini elinin üzerine yerleştirip The Fray'in Look After You şarkısının melodisini çalmasını sağladı. Louis bu şarkıyı bildiği için kendisi çalmaya devam ederken intro geçtiğinde Harry sözlere başladı.

Louis Harry'nin sesiyle gülümseyip dudaklarını ısırırken kulaklarının kutsanmasına izin verdi. Öyle huzur vericiydi ki. Kafasını kucağına yerleştirip saatlerce Harry'den kendisi için şarkı söylemesini isteyebilirdi... Parmaklarını tuşların üstünde gezdirirken sözlere de dikkatini vermişti... Anlamlıydı ve hoşuna gidiyordu bu şarkı.

Şarkı bittiğinde Harry kapanmış gözlerini açtı. Louis'ye baktığında yüz ifadesi çok hoştu. Sesini beğenmiş olması Harry'i gülümsetmişti. Başını yavaşça omzuna yasladı.

"Harry... Bu çok güzeldi..." bacağını koltuğun diğer tarafına atarken kollarını karşındaki minik bedene sarıp onu kendine çekmişti.
"Teşekkür ederim miniğim..." gülümserken bir koluyla onu sıkıca sarmış ve elini yanağına koyup parmağıyla hafifçe okşarken yeşilleri izliyordu.

Harry gülümsedi "Ödülüm yok mu? Boşu boşuna şarkı söylemiş olamam. Bir ödül olmalı değil mi?" kırdayıp burnunu Louis'nin burnuna sürttü. Kollarının arasında olmak belki de en sevdiği şeydi.

Louis kıkırdarken "Hmm... Ödül demek?" derken 'aslında seni dudaklarımla ödüllendirebilirdim' diye iç geçirdi ve omuz silkti "İstediğin bir şey olsun?"

Harry masum masum bakarken kıkırdadı
"Bir tane bira?" Göz kırptı. "Eğer sarhoş olursam benden faydalanmana izin veririm..."

Louis hemen kaşlarını çattı "Bugün bir kadeh içtin zaten. Fazlası zararlı olur senin için. Hem onu bile içirtmemem lazımdı sana. Yarın oburgün seni kontrol etmek için geldiklerinde sana kötü örnek olduğumu ve iyi bakamadığımı anlarlarsa alırlar seni elimden... Ve bu olmasını en son isteyeceğim şey bile olmaz." Burukça gülümserken baş parmağını Harry'nin pembe dolgun dudağında gezdirdi "Hem ben, sen sarhoş olunca senden faydalanmayı düşünecek biri değilim. Asla öyle bir şey yapmam..."

Harry gözlerini devirdi ve doğrulup Louis'nin kucağına oturdu "Kontrol etmeye gelirse bir tek Emily gelir" omuz silkti "Peki ya sarhoş olmasam? Benimle ilgilenir misin?" Kaşlarını merakla kaldırdı.

'Seninle ilgilenmek? Ah Harry... Seninle ilgili düşüncelerimi bilsen... İlgilenmek az kalır.' Louis düşüncelerine iç çekti ve kendi kendine gülümserken ellerini beline koyup Harry'i kendine daha çok çekti. Yüzüne yaklaşırken karşısındaki oğlanı süzüp dudaklarını büzdü "Bilmem... İlgilenilmeyecek kadar değilsin... Hatta daha fazlası." Dedi sırıtarak.

INEFFABLE ➳L.S ۵Where stories live. Discover now