18 'cuddle'

8.4K 616 58
                                    

3. Dersin bitimine dakikalar kala heyecanlanmaya başlamıştım.

Aylardır konuştuğum kişi ile buluşacaktım, kim olsa heyecanlanırdı. Çantamda bir atkı vardı. Her ne kadar onun kim olduğunu merak etsem de, o benim isteklerime saygı duymuştu ve ben  de aynısını yapmalıydım.

En sonunda ders zili çaldığında yerimden fırladım ve kapıya hızlı adımlarla yürümeye başladım.

"Şşt, b*k surat!"

Dünya, dalga geçen Turgut'u duymamış gibi yapıp sınıftan çıktım. Koridorun diğer tarafındaki merdivenlere yöneldiğim an kolumu sıkan bir el hissettim.

"La ibneye bak, bir de beni takmıyor."

Turgut zayıf bedenimi hırsla duvara ittiğinde, dengemi kaybettim. Duvara çarpıp düştüğümde elimdeki atkı da düşmüştü. Tam ona uzanacakken üzerine Turgut'un büyük botları yerleşti. Turgut küçük bir irkilmeyle kaşlarını çatıp atkıyı ayağıyla tekmeledi. Tam devam edecekken;

"Ayrıl!" Diye bir ses duyuldu.

Nöbetçi öğretmen hemen yanımızda bittiğinde Turgut'un küçük çaplı bir küfür mırıldandığını işittim. Öğretmen ilk bana sonra da Turgut'a baktı. "Ne yapıyorsun oğlum sen?!"

Turgut başını eğip pişman gibi yapmaya başladı. "Ama hocam..."

"Sus! Konuşacağız seninle." Tekrar bana döndü. "Sen de üst kattaki tuvalete git bir elini yüzünü yıka."

Hızla ayağa kalkıp atkımı aldım. "Tamam hocam." Dedim kısık bir sesle. Hemen merdivenlere doğru koşturup ikişer ikişer çıkmaya başladım. Ders zili yeni çalıyordu. İçime bir an korku düştü, ya anonim çoktan ayrıldıysa?

Yangın merdiveninin yanındaki malzeme odasının önüne geldim. Tam kola uzanacakken küçük bir duraksama yaşadım. Sakin ol Dünya ve kapıyı aç.

Tam kapıyı açacakken koridorun başında adım sesleri duydum. Kafam oraya döndüğünda tek görebildiğim duvarın arkasından azıcık gözüken sarı saçlar oldu.

İçimde oluşan tuhaf hisle küçük bir cesaret gelmişti. Kapıyı hemen açıp içeri girdim. Orta boyutta bir odaydı. Sırtımı kapıya döndüm. Tam atkıyı gözüme takacakken kapının açılma sesini duydum. Nefesimi tutup hareketsiz kalırken, elimin üzerinde bir el hissettim.  Kalbimin ritmi değişirken, elimin üzerindeki el, atkıya uzandı. Atkıyı nazik bir şekilde elimden aldı ve yan taraftaki dolabın rafına koydu. Sonra belimde iki kolu yeni hissetmişken, o iki kol belimi sıkıca sardı. Alnını omzuma dayadığında ise sırtımda onun göğsünü hissettim. Ellerimi kaldırıp karnımda birleşmiş ellerine koydum. Bundan cesaret almış olacak ki, boynumda dudaklarını gezdirmeye başladı. Gözlerim refleks olarak kapandı, kendimi onun hissettirdiklerine bıraktığımda;

Güzel biriymişim gibi hissettim.

Çirkin//bxbWhere stories live. Discover now