Gitmeyin Benden ✴

63.8K 1.7K 397
                                    


✴✴

Penceremin kenarına hafif hafif çişelenmeye başlayan yağmur ile gözlerimi etrafta gezdirmeye başladım .

Uyumadığım saatler neredeyse sabahi gösteriyordu . Nasıl uyurdum ki nasıl uyuyabilirdim .

Havanın boguk olmasından ötürü daha da kararan içimle derin bir nefes alarak koltuktan yavaşça ayağıya kalktım .

Yatağıma kayan gözlerim Vedat'ı ararken bir kaç saniye gezdirmeye başladım gözlerimi . Ardından ellerimi parçamız olan bebeğime indirdim .

Nasıl da eziyet etmişti bana .. çocuğumuza. .

Dolan gözlerimle titrek bir nefes alarak banyo ya doğru ilerlemeye başladım . Açtığım kapının ardından gözlerim etrafta gezinirken gözümün önüne gelen çamaşırlarım ile titreyen ellerimi musluğun üzerine koymaya başladım .

Dolan gözlerimi çevirip aynaya çevirirken Vedat'ın ve annesinin yüzüm de bıraktığı eserlere bakmaya başladım .

Yüreğime ağır gelen yük ile boğazımdan hıçkırığım düğümlenirken çaresizce dizlerimin üzerine çökerek ağlamaya başladım .

Kirpiklerim den akarak yanağımdan yol alan gözyaşlarım boynuma ilerlerken başımı musluğun alt kısmına dayayarak çaresizce içimi çekmeye başladım .

' Ben bunları hakkedecek ne yaptım . ' Titrek nefesim le boğazımdan dökülen kelimeler ile ağlamaya devam ederken elimi fayansın üzerine vurmaya başladım . 'Allah'ım  bana bunları reva görecek ne yaptım . '

Son zamanlar da yaşadığım stresten sıkıntılar dan dolayı acıyacak bir tek hücrem bile kalmamıştı .

Öyle ki sertçe fayansa geçirdiğim elimin bile acısını hissetmiyor vurmaya devam ediyordum . ' Beni bu kadar çaresiz bırakmana sebep ne Allah'ım . '

Titreyerek aldığım nefesimin ardından başımı yavaşça musluğun alt kısmından çekerek gözlerimi karnımın üzerine indirdim .

' Hepsi senin yüzünden . ' Çaresizce ve güçsüzce sıktığım ellerimi yumruk yaparak karnımın üzerine götürdüm . ' Hepsi senin yüzünden . '

Gözlerim den akan yaşlarla yumruk yaptığım ellerimi karnımın üzerine geçirmeye başladım .

' Sen gelmeseydin .. ' Canım acıya acıya geçirdiğim yumrukların ardından bağırmaya başladım ağlayarak . ' Sen gelmeseydin geri dönmek zorunda kalmayacaktım ! Kalmayacaktım !'

Nefesim yetmeyene kadar karnıma geçirdiğim yumrukların ardından ellerimi yavaşça indirerek acı dolu bir nefes almaya başladım .

GULNİŞÂN ( TAMAMLANDI ) Where stories live. Discover now