Sevince İnsan ✴

24.6K 790 12
                                    


✴✴

' Ben künefe istiyorum . ' Kıyılan nikahın ardından biraz olsun keyfimiz yerine gelsin diye tatlıcıya getirmişti Vedat bizi .

' Abi ben de dondurmalı istiyorum . ' Sevincinin her tonunu yansıtan sesinden ziyade parlayan gözlerle etrafa gülücükler dağıtıyordu.

Mutlu çiftin yansıttığı o samimiyetle onlara bakarken ister istemez gülmek geliyordu içimden .

' Dünya ' yı yediniz lan yeter  . ' Gülerek söylediği sözlerin ardından başını kaldırarak garsona eliyle gel yaptı .

' Mutlu da mı olmayalım arkadaş ' Cihan ' ın sözlerine gülerek karşılık verirken derin bir nefes alarak gözlerim dışarıya kaydı .

Mutlu olmaya çalışırken bile ötekileri düşünüp kursağımız da kalıyordu . Şimdi hepsi burda olsaydı . Kavga olmadan savaş olmadan herkes sevgiyle huzurla otursaydı .

Bu mutlu dakikalar da bile gözlerim dolmak üzereyken elimin üzerine elini koyan Vedat ' a kaydı bakışlarım . ' Güzelim . '

İlk defa gördüğüm gözlerinde ki şefkate mi şaşırsam yoksa bana güzelim diyişine mi .

Halimden anlayan gözleri yavaşça kapanırken hüznümü sonraya erteledim.  Şuan burda onu sevmeyen ruhumla huzur için oturabilirdim .

' Siz ne alırdınız efendim ? ' Bize doğru yöneltilen soru ile ayni anda garsona döndük . ' Biz de künefe alalım . ' Başımı Vedat ' ın sözlerine sallayarak karşılık verdim .

Herkesin gözlerinde tek tek gezindikten sonra elimi yavaşça çekerek bebeğimin üzerine koyarak yavaşça okşayarak gözlerimi bir kaç saniyeliğine kapattım .

Aradan geçen on beş dakikalık sürenin ardından önümüze gelen tatlıları yemeye başladık .

Ardından herkes tatmin olan toklukla kalkarak tatlıcıdan hesabı ödeyerek ayrıldık . Bindigimiz arabaların ardından konağa doğru yola çıktık .

' Zehra ile Cihan ' ın bu geceki olacak vuslatın da gereken herşeyi halledersin . Malum anam gitti . '

Göz ucuyla baktığım yüzünün ardından tekrar önüme döndüm . ' Keşke gitmeselerdi ama işte . ' Derin bir of çekerek tuttuğu direksiyonu sıkmaya başladı

' Hayat işte . ' Boğazımı temizleyerek gözlerimi ellerimin üzerine indirdim . ' Kimse kimsenin kıymetini bilmeyince o da verdi dersimizi.  '

Gözleri bana kayarken başımı hiç kaldırmadan ellerimle oynamaya devam ettim . ' Haklısın . Herkesi birbirinden ayırarak ders verdi ama . ' Duraksayan sözlerine gözlerimi kaldırırken tebessüm eden yüzünde duraksadım . ' Seni benden alamaz . '

İfadesizce yüzünde durmaya devam ederken hiç çekinmeden verdiğim cevap ile gözlerimi yüzünden çektim  . ' Seni sevmediğim halde mi '

GULNİŞÂN ( TAMAMLANDI ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin