Beklenilen Yarın ✴

14.7K 576 22
                                    


✴✴

3 gün sonra ...

Elime aldığım bardağı tepsinin üzerine koyarak hepsini hazır ettikten sonra alarak içeriye geçtim .

Vedat ' ın getirdiği çayın yanına bardakları koyarak hafifçe nefes aldım . İçine su doldurarak çalkaladığım bardağa çay doldurduktan sonra elime alarak Emir Ağa'ya uzattım .

Acı bakışları ile titreyerek elimden bardağı aldıktan sonra yavaşça önüne koyarak tekrar bakışlarını yere indirdi .

Biraz düzene konulan ev ile yerleştikten sonra ki sabah ilk kahvaltımızdı.

Tabi boğazımızdan zehir gibi geçecek olan kahvaltı . Asya hanim ve Hazal ' da elimden Çaylarını aldıktan sonra Vedat ' a da çayını uzattım .

Ardından kendi çayımı doldurmak için elim çaydanlığa uzarken dış kapının gümgümlenmesi ile korkarak geri yerine bıraktım .

Hızla ayagiya kalkan Vedat doğruca kapıya giderken bizde ayagiya kalkarak kapıya yürüdük .

' Ağam ! Ağam ! '

Konak görevlisi olan İsmet kapıya hala vurarken Vedat ' ın açması ile elini indirdi . Gözlerimiz konuşacak iken yanında ki Cihan ' a şok ile döndü . ' Oğlum ! '

' Cihan ! ' Kardeşini kolları arasına alan Vedat yüzüne bakındı. ' Sen nasıl geldin buraya . ' Aldığı güç bir nefes ile elini abisinin koluna doladı. ' Doktor çıkabilirsin diyince .. '

Gözleri özlem ve hasretle yüzlerimizde gezinirken sertçe yutkundu.  ' Ben de İsmet ile çıktım abi . ' Kardeşinin beline elini koyan Vedat yavaşça yürümesine yardimci oldu . ' Peki aslanım . '

Yavaşça önlerinden çekilirken içeriye doğru bizden arkalarından ilerledik .

Herkesin ardından kapıyı örterek derin bir nefes ile içeriye geçtim bende . Koltuğun üzerine oturan Cihan sıktığı dişi ile güçlükle yerleşmişti .

İçeriden yastık alıp gelen Hazal abisinin sırtına koyduktan sonra çekilerek yanıma geldi . Buruk bir nefes alarak gözlerimiz yerlerde gezinmeye başladı .

Çünkü eksiktik. .Çünkü yarımdık. .

' Muratım ' Kendini tutamayan Asya Hanım sarıldığı oğlunun kolları arasında ağlamaya başlamıştı . Şüphesiz birazdan bizde ağlayacaktık .

' Ana yapma ne olur . ' Annesinin belini sıvazlayan oğlu acılı haline içi gitse de güçlü durmak zorunda olduğunu biliyordu .

Kendini zorlasada bir türlü düzelemeyen Asya hanim içinde biriktirdiği tüm gözyaşlarını , tüm acılarını bitirmek istiyordu belki de .

GULNİŞÂN ( TAMAMLANDI ) Where stories live. Discover now